Νέα

Σεξουαλικες δραστηριοτητες του Παιχτουρα!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
και γιατι ρε την επεσες στον τυπο χωρις να τον ξερεις?

με 7 ποστ την πεφτεις σε καποιον κατευθειαν?

ρε σαλτα και γαμησου ρε κλωνε.
Το ζητουμενο ειναι ποιανου κλωνος ειναι????????? :think: :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μεγαλε δεν εχω καμια σχεση με τον gl να αυτο εννοεις ειμαι ειναι το μονο ακαουντ μου εδω ειμαι μελος απο το καλοκαιρι απλα δεν γραφω τωρα βεβαια αν θες με πιστευεις αλλα μου αρκει που στο ξεκαθαρισα
Καλα ρε τυπε δεν σου ειπα οτι εισαι ο τζι ελ,που τον παω μπαι δε γουει,οκ σε πιστευω

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κανενα προβλημα δεν βρισκω λογο να σου απαντησω γιατι βλεπω οτι εισαι αξιολογο ατομο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: συνεχισε να με διαβαζεις και να μου δινεις αξια...τετοια αξιολογα νουμερα :jerking: :jerking: :jerking: τα χρειαζομαι.Σε ευχαριστω για την τιμη που μου κανεις!!!!!!!!!!
τι να μου τον παιξεις θες? δεν ειμαι πολωνος εγω αυτο πυ θες ειναι σιγουρα ηλεκτροσοκ για μπας κ ερ8εις στα λογικα σου κ τωρα περα απο την πλακα περιμενεις να σε πιστεψει κανενας? 1 θα σου πω αν εισαι τοσο γαμικος πεσ το μας να κρυψουμε της γυναικαις μην τις γαμιςει κ ολες

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλα ρε τυπε δεν σου ειπα οτι εισαι ο τζι ελ,που τον παω μπαι δε γουει,οκ σε πιστευω
Δεν ειναι κλωνος του ''gl''....αλλουνου κλωνος ειναι.........
τι να μου τον παιξεις θες? δεν ειμαι πολωνος εγω αυτο πυ θες ειναι σιγουρα ηλεκτροσοκ για μπας κ ερ8εις στα λογικα σου κ τωρα περα απο την πλακα περιμενεις να σε πιστεψει κανενας? 1 θα σου πω αν εισαι τοσο γαμικος πεσ το μας να κρυψουμε της γυναικαις μην τις γαμιςει κ ολες
Παντως εσυ δεν κινδυνευεις,γιατι δεν γαμαω κλωνους!!!!!!!!!!!

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι κλωνος του ''gl''....αλλουνου κλωνος ειναι......... Παντως εσυ δεν κινδυνευεις,γιατι δεν γαμαω κλωνους!!!!!!!!!!!
ρε βλακα θα ηθελες πολυ να ημουν κλωνος καποιου γιατι σε ενοχλει πολυ που καποιος λεει οτι πουλας παραμυθια της χαλιμας αλλα ενα θα σου πω απο οτι γνωριζω για τουσ μοντ ειναι ευκολο να δουν την ip μου κ να μα8ουν αν ειναι κλωνος καποιου αν κ εφοσον εχεις καποιον στο μυαλο σου αν καταφερεις αποδειξε το εγω σου εδωσα τον τροπο καημενε για να φας τα μουτρα σου κ να γραφεις στο τελος του καθε ποστ μετα τιμης ο ΜΑΛΑΚΑΣ

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε βλακα θα ηθελες πολυ να ημουν κλωνος καποιου γιατι σε ενοχλει πολυ που καποιος λεει οτι πουλας παραμυθια της χαλιμας αλλα ενα θα σου πω απο οτι γνωριζω για τουσ μοντ ειναι ευκολο να δουν την ip μου κ να μα8ουν αν ειναι κλωνος καποιου αν κ εφοσον εχεις καποιον στο μυαλο σου αν καταφερεις αποδειξε το εγω σου εδωσα τον τροπο καημενε για να φας τα μουτρα σου κ να γραφεις στο τελος του καθε ποστ μετα τιμης ο ΜΑΛΑΚΑΣ
  Εγω το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι μου κωλοτριβεσαι τοση ωρα και σε ενημερωνω αν με διαβαζεις που αυτο ειναι σιγουρο οτι το κανεις, οτι δεν κανω ψυχικα πηγαινε αλλου.....μπας και σε βοηθησουν σε αυτο που σε απασχολει γιατι εγω δεν ειμαι διαθεσιμος......Πιστευω να καταλαβες οτι σου το εγραψα ευγενικα....διαφορετικα θα σου εγραφα οτι δεν γαμαω πουστακια και τσογλανακια......

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θελω να κανω μια δηλωση στους αγνωστους φιλους μου και στα σκεπτομενα μελη...Καταρχην σας ευχαριστω που οι περισσοτεροι εχετε καταλαβει τι ανθρωπος κρυβεται πισω απο τον Παιχτουρα....να μπω στο κοπο να το εξηγησω συντομα σε οσους δεν το εχουν καταλαβει...πισω απο αυτο το nickname ειναι ενας Ελλην, ταπεινος και σεμνος Ανθρωπος με μοναδικη του Αγαπη την Πατριδα του και τα τεσσερα Υψιστα ιδανικα.Αυτο το θρεντ το ανοιξα για να χαλαρωνουμε και να κανουμε την πλακα μας και οχι για να σας λεω για γαμησια....επειδη ομως εχω καταλαβει οτι μονο αυτα σας αρεσουν ειπα να σας δωσω μια πινελια απο την προσωπικη μου ζωη εφοσον ειμαι και θα σας παραμεινω αγνωστος...Πως ειναι δυνατον να μου γραφετε οτι ειμαι νουμερο και μου αρεσει να αυτοπροβαλλομαι, εφοσον ολοι εδω μεσα ειμαστε ηλεκτρονικοι και ανωνυμοι?????????Μημπως κανω λαθος???? Παμε τωρα στο ''nickname'' που εχω επιλεξει να με αντιπροσωπευει.... γενικα στο Internet(γιατι ειμαι ο μοναδικος σε ολο το Internet με αυτο το nick)...λογο οτι ειμαι σωματικα και ψυχικα υγειης,επελεξα το ''Παιχτουρας'' γιατι ειμαι παιχτης της ζωης...οχι των γυναικων,ουτε του στοιχηματος..αλλα της ζωης γιατι πρεπει να την παιζουμε ομορφα για να μην μας βαλλει απο κατω.Τελος απαιτω να με σεβεστε σαν ανωνυμος που ειμαι εδω μεσα οπως αντιστοιχα σας σεβομαι ολους σας και ολες σας..για να μιλησω διαφορετικα θα πρεπει να με προκαλεσετε και να εξαντλεισετε ολα τα περιθωρια της υπομονης μου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
αφου το ανοιξες για πλακα κ το παραδεχτηκες απο εμενα τελος γιατι τα φορουμ ειναι σαν τον στρατο κανεις δεν ξερει τι ειμαστε καποιοι λενε παπαδες για να φανουν πραγμα σπαστικο κ συναμα επικινδυνο
αυτο ηταν το κινητρο να σου μιλησω κ να σπασω την σιωπη μου τεσπα οπως κ να εχει τελος επειδη ειπες οτι ηταν μια πλακα κ οχι να προβληθεις(παντως η8ελεσ να τραηξεις τα βλεματα λιγο) :) ;) :cheesy:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αφου το ανοιξες για πλακα κ το παραδεχτηκες απο εμενα τελος γιατι τα φορουμ ειναι σαν τον στρατο κανεις δεν ξερει τι ειμαστε καποιοι λενε παπαδες για να φανουν πραγμα σπαστικο κ συναμα επικινδυνο
αυτο ηταν το κινητρο να σου μιλησω κ να σπασω την σιωπη μου τεσπα οπως κ να εχει τελος επειδη ειπες οτι ηταν μια πλακα κ οχι να προβληθεις(παντως η8ελεσ να τραηξεις τα βλεματα λιγο) :) ;) :cheesy:
[..quote]    Μπες στο κοπο και ξαναδιαβασε το...........

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θελω να κανω μια δηλωση στους αγνωστους φιλους μου και στα σκεπτομενα μελη...Καταρχην σας ευχαριστω που οι περισσοτεροι εχετε καταλαβει τι ανθρωπος κρυβεται πισω απο τον Παιχτουρα....να μπω στο κοπο να το εξηγησω συντομα σε οσους δεν το εχουν καταλαβει...πισω απο αυτο το nickname ειναι ενας Ελλην, ταπεινος και σεμνος Ανθρωπος με μοναδικη του Αγαπη την Πατριδα του και τα τεσσερα Υψιστα ιδανικα.Αυτο το θρεντ το ανοιξα για να χαλαρωνουμε και να κανουμε την πλακα μας και οχι για να σας λεω για γαμησια....[move]επειδη ομως εχω καταλαβει οτι μονο αυτα σας αρεσουν ειπα να σας δωσω μια πινελια απο την προσωπικη μου ζωη εφοσον ειμαι και θα σας παραμεινω αγνωστος[/move]...Πως ειναι δυνατον να μου γραφετε οτι ειμαι νουμερο και μου αρεσει να αυτοπροβαλλομαι, εφοσον ολοι εδω μεσα ειμαστε ηλεκτρονικοι και ανωνυμοι?????????Μημπως κανω λαθος???? Παμε τωρα στο ''nickname'' που εχω επιλεξει να με αντιπροσωπευει.... γενικα στο Internet(γιατι ειμαι ο μοναδικος σε ολο το Internet με αυτο το nick)...λογο οτι ειμαι σωματικα και ψυχικα υγειης,επελεξα το ''Παιχτουρας'' γιατι ειμαι παιχτης της ζωης...οχι των γυναικων,ουτε του στοιχηματος..αλλα της ζωης γιατι πρεπει να την παιζουμε ομορφα για να μην μας βαλλει απο κατω.Τελος απαιτω να με σεβεστε σαν ανωνυμος που ειμαι εδω μεσα οπως αντιστοιχα σας σεβομαι ολους σας και ολες σας..για να μιλησω διαφορετικα θα πρεπει να με προκαλεσετε και να εξαντλεισετε ολα τα περιθωρια της υπομονης μου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Σε βοηθω το κινουμενο διαβασε παλι!!!!!!!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Θελω να κανω μια δηλωση στους αγνωστους φιλους μου και στα σκεπτομενα μελη...Καταρχην σας ευχαριστω που οι περισσοτεροι εχετε καταλαβει τι ανθρωπος κρυβεται πισω απο τον Παιχτουρα....να μπω στο κοπο να το εξηγησω συντομα σε οσους δεν το εχουν καταλαβει...πισω απο αυτο το nickname ειναι ενας Ελλην, ταπεινος και σεμνος Ανθρωπος με μοναδικη του Αγαπη την Πατριδα του και τα τεσσερα Υψιστα ιδανικα.Αυτο το θρεντ το ανοιξα για να χαλαρωνουμε και να κανουμε την πλακα μας και οχι για να σας λεω για γαμησια....επειδη ομως εχω καταλαβει οτι μονο αυτα σας αρεσουν ειπα να σας δωσω μια πινελια απο την προσωπικη μου ζωη εφοσον ειμαι και θα σας παραμεινω αγνωστος...Πως ειναι δυνατον να μου γραφετε οτι ειμαι νουμερο και μου αρεσει να αυτοπροβαλλομαι, εφοσον ολοι εδω μεσα ειμαστε ηλεκτρονικοι και ανωνυμοι?????????Μημπως κανω λαθος???? Παμε τωρα στο ''nickname'' που εχω επιλεξει να με αντιπροσωπευει.... γενικα στο Internet(γιατι ειμαι ο μοναδικος σε ολο το Internet με αυτο το nick)...λογο οτι ειμαι σωματικα και ψυχικα υγειης,επελεξα το ''Παιχτουρας'' γιατι ειμαι παιχτης της ζωης...οχι των γυναικων,ουτε του στοιχηματος..αλλα της ζωης γιατι πρεπει να την παιζουμε ομορφα για να μην μας βαλλει απο κατω.Τελος απαιτω να με σεβεστε σαν ανωνυμος που ειμαι εδω μεσα οπως αντιστοιχα σας σεβομαι ολους σας και ολες σας..για να μιλησω διαφορετικα θα πρεπει να με προκαλεσετε και να εξαντλεισετε ολα τα περιθωρια της υπομονης μου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

συμφωνώ 100% μαζί σου!! Συνέχισε την πολύ καλή δουλεία που κάνεις!!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εχω αφορητες σηκωμαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom