Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Βλεπω οτι χρειαζεσαι ψυχικη φροντιδα επειγοντως...ουτε σε βριζω,οπως κανεις παραπανω και δειχνεις τι επιπεδο εχεις... και για να σου απαντησω, δεν ειμαι υποχρεωμενος σε τελικη αναλυση αν ειμαι μικροτερος να δηλωσω ποσο ειμαι...ο καθενας εδω μεσα οτι θελει γραφει... αλλα βλεπω τα συμπτωματα που κατηγορεις σε αλλους τα εχεις εσυ και ανεπτυγμενα μαλιστα...μην θελεις να το συνεχισουμε γιατι εγω δεν ειμαι σαν τον ''gl'' ψυχουλα που σου εδειξε ανωτεροτητα χτες...τελος σε συμβουλευω εγω τωρα να πας επειγοντως σε ψυχιατρο εισαι επικινδυνος για την δημοσια Ασφαλεια...εκτος αν μου ξυνεσαι για τιποτα αλλο και μου κολλας τοση ωρα... εφοσον βλεπεις οτι δεν σου δινω σημασια!!!!!ρε μαλακα παιχτουρα.σε αυτο εδω το σαιτ εχει καθε λογης τρελο ρε φιλε.αλλα εσυ εισαι μια κατηγορια μονος σου.ρε μαλακα αμα σε πειραζει που εμεινες γεροντοπαλικαρο φορτωσου την γκομενα με το προξενιο και ολα καλα.το καταλαβαινω ρε φιλε οτι η μοναξια οτι ειναι δυσκολο πραγμα,αλλα αφου βλεπεις οτι σε χαλαει,κανε κατι τωρα που σε περνει ακομα.μας εχει πριξει τα αρχιδια με τις φανταστικες μαλακιες-ιστοριες σου.σε ποιον νομιζεις οτι απευθηνεσε ρε? σε τιποτα παιδακια καθυστερημενα?(εχει και τετοιους).ανοιξες 1-2 φορες τετοια θεματα εγινε η πλακα,γελασαμε, αλλα εσυ ρε φιλε βλεπω αρχισες να πιστευεις και ο ιδιος τις μαλακιες που γραφεις.αρχηγε ενα εχω να σου πω,χαλαρωσε πριν να ειναι αργα,περασαν και αλλοι τρελοι σαν και εσενα απο αυτο το σαιτ να ξερεις.
με τιμης ο arcans.