Νέα

Σεξουαλικες δραστηριοτητες του Παιχτουρα!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε μαλακα παιχτουρα.σε αυτο εδω το σαιτ εχει καθε λογης τρελο ρε φιλε.αλλα εσυ εισαι μια κατηγορια μονος σου.ρε μαλακα αμα σε πειραζει που εμεινες γεροντοπαλικαρο φορτωσου την γκομενα με το προξενιο και ολα καλα.το καταλαβαινω ρε φιλε οτι η μοναξια οτι ειναι δυσκολο πραγμα,αλλα αφου βλεπεις οτι σε χαλαει,κανε κατι τωρα που σε περνει ακομα.μας εχει πριξει τα αρχιδια με τις φανταστικες μαλακιες-ιστοριες σου.σε ποιον νομιζεις οτι απευθηνεσε ρε? σε τιποτα παιδακια καθυστερημενα?(εχει και τετοιους).ανοιξες 1-2 φορες τετοια θεματα εγινε η πλακα,γελασαμε, αλλα εσυ ρε φιλε βλεπω αρχισες να πιστευεις και ο ιδιος τις μαλακιες που γραφεις.αρχηγε ενα εχω να σου πω,χαλαρωσε πριν να ειναι αργα,περασαν και αλλοι τρελοι σαν και εσενα απο αυτο το σαιτ να ξερεις.

με τιμης ο arcans. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Βλεπω οτι χρειαζεσαι ψυχικη φροντιδα επειγοντως...ουτε σε βριζω,οπως κανεις παραπανω και δειχνεις τι επιπεδο εχεις... και για να σου απαντησω, δεν ειμαι υποχρεωμενος σε τελικη αναλυση αν ειμαι μικροτερος να δηλωσω ποσο ειμαι...ο καθενας εδω μεσα οτι θελει γραφει... αλλα βλεπω τα συμπτωματα που κατηγορεις σε αλλους τα εχεις εσυ και ανεπτυγμενα μαλιστα...μην θελεις να το συνεχισουμε γιατι εγω δεν ειμαι σαν τον ''gl'' ψυχουλα που σου εδειξε ανωτεροτητα χτες...τελος σε συμβουλευω εγω τωρα να πας επειγοντως σε ψυχιατρο εισαι επικινδυνος για την δημοσια Ασφαλεια...εκτος αν μου ξυνεσαι για τιποτα αλλο και μου κολλας τοση ωρα... εφοσον βλεπεις οτι δεν σου δινω σημασια!!!!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Βλεπω οτι χρειαζεσαι ψυχικη φροντιδα επειγοντως...ουτε σε βριζω,οπως κανεις παραπανω και δειχνεις τι επιπεδο εχεις... και για να σου απαντησω, δεν ειμαι υποχρεωμενος σε τελικη αναλυση αν ειμαι μικροτερος να δηλωσω ποσο ειμαι...ο καθενας εδω μεσα οτι θελει γραφει... αλλα βλεπω τα συμπτωματα που κατηγορεις σε αλλους τα εχεις εσυ και ανεπτυγμενα μαλιστα...μην θελεις να το συνεχισουμε γιατι εγω δεν ειμαι σαν τον ''gl'' ψυχουλα που σου εδειξε ανωτεροτητα χτες...τελος σε συμβουλευω εγω τωρα να πας επειγοντως σε ψυχιατρο εισαι επικινδυνος για την δημοσια Ασφαλεια...εκτος αν μου ξυνεσαι για τιποτα αλλο και μου κολλας τοση ωρα... εφοσον βλεπεις οτι δεν σου δινω σημασια!!!!!
παιχτουρα χρειαζεσε εναν ανθρωπο φιλε να ζεις μαζι του.
αυτα και τελος απο εμενα.
αν θελεις συνεχισε οπως εισαι,να σε χαβαλεδιαζουν ολοι εδω μεσα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Fuck you allllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιχτουρα χρειαζεσε εναν ανθρωπο φιλε να ζεις μαζι του.
αυτα και τελος απο εμενα.
αν θελεις συνεχισε οπως εισαι,να σε χαβαλεδιαζουν ολοι εδω μεσα.
 Τωρα που γραφεις ομορφα ειμαι υποχρεωμενος οχι μονο να σε σεβαστω αλλα και να σου απαντησω....Ποτε μην φωτογραφιζεις μεμονωμενους ανθρωπους!!!!!!! Σε αυτο που μου γραφεις πολυ σωστα...εχεις σκεφτει ποσοι ανθρωποι στην σημερινη κοινωνια ανεξαρτητου φυλου χρειαζονται σωστο συντροφο??????? Επειδη ειναι μεγαλη συζητηση και σοβαρη αστην και αν θελεις ανοιξε την στο μελλον σαν θρεντ για να παραθεσουμε τις αποψεις μας...παμε τωρα στο τελευταιο..ποσοι με χαβαλεδιαζουν εδω μεσα...σου απαντω συντομα,οπως το εχω γραψει κατα επαναληψη...εδω μεσα ειμαστε... οσα μελη σπαμαρουμε στα διαφορα θρεντ να παιρναμε ομορφα και γιατι οχι στο μελλον να γνωριστουμε απο κοντα...ειναι φυσικο ολοι μας να γραφουμε διαφορα για να περναμε την ωρα μας αλλα σοβαρα και αλλα αναλαφρα...χαρακτηριστικα αν δεις εχω ανοιξει και σοβαρα θεματα για να συμμετεχουμε αλλα και αναλαφρα για να κανουμε την πλακα μας.Τωρα αυτοι που με σχολιαζουν ας κοιταξουν τους εαυτους τους αλλα και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν σχολιαζουν εμενα αλλα και οποιον αλλον τους μπαινει στο ματι κατα συνεπεια ειναι ανθρωποι κακοι και δεν εχουν την Αρετη και την συνεση μεσα τους..οποτε προσπερνα τους και μην τους δινεις σημασια.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Tυπε ετσι γουσταρω ειστε ολοι για τα μπαζα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γιατι τυπε το λες αυτο?

σε χαλασε κατι μηπως?

το καλοκαιρι θα ερθω στο νησι σου ρε να ξερεις,για κανενα 3ημερο,με εχει καλεσει ο φραντζεσκο ρε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
γιατι τυπε το λες αυτο?

σε χαλασε κατι μηπως?

το καλοκαιρι θα ερθω στο νησι σου ρε να ξερεις,για κανενα 3ημερο,με εχει καλεσει ο φραντζεσκο ρε.
τυπε αλλο ζακυνθο και αλλομ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Και μονο που με διαβαζεις διχως να ξερεις ποιος ειμαι στην πραγματικοτητα, αλλα ξερεις αυτα που σας γραφω.......... παλι μου δινεις αξια..... και στην Πανια δεν ειναι αναγκη να παω γιατι σας εχω εδω οσους χρειαζομαι για να σπαω πλακα!!!!!!
επιβεβαιωση οτι αυτα που γραφεις τα ξερω δεν 8ελω σου ειπα τα ξερω απο το φρεε που ατομα σαν εσενα εστελναν ιστοριουλες παθους κ ηδονης που ουτε ο salieri
αξια δεν σου δινω απλα περναω την ωρα μου με ατομα σαν εσενα
αν σε γνωρισω πραγματικα δεν θελω καν γιατι τετοιο νουμερο που εισαι που να σε παω?
κατι ακομα εχω μια αγγλικη εκφραση που χρησιμοποιητε στα φορουμ για ατομα σαν εσενα "attention whore"
τελος πλακα σιγουρα καποιος σπαει αλλα αυτος δεν εισαι εσυ καημενε

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε αλλο ζακυνθο και αλλομ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
διπλα ειναι ρε μαλακα.θα ερθω και στα δυο.θα παρω τον φραντζεσκο και θα κανουμε περιοδια.
δεν πιστευω να μην γουσταρεις να ερθουμε?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
επιβεβαιωση οτι αυτα που γραφεις τα ξερω δεν 8ελω σου ειπα τα ξερω απο το φρεε που ατομα σαν εσενα εστελναν ιστοριουλες παθους κ ηδονης που ουτε ο salieri
αν σε γνωρισω πραγματικα δεν θελω καν γιατι τετοιο νουμερο που εισαι που να σε παω?
κατι ακομα εχω μια αγγλικη εκφραση που χρησιμοποιητε στα φορουμ για ατομα σαν εσενα "attention whore"
Ρε παπαρα δεν εχεις αρχιδια να βγεις με το κανονικο σου νικ να του τα χωσεις?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ρε μαλακα παιχτουρα.σε αυτο εδω το σαιτ εχει καθε λογης τρελο ρε φιλε.αλλα εσυ εισαι μια κατηγορια μονος σου.ρε μαλακα αμα σε πειραζει που εμεινες γεροντοπαλικαρο φορτωσου την γκομενα με το προξενιο και ολα καλα.το καταλαβαινω ρε φιλε οτι η μοναξια οτι ειναι δυσκολο πραγμα,αλλα αφου βλεπεις οτι σε χαλαει,κανε κατι τωρα που σε περνει ακομα.μας εχει πριξει τα αρχιδια με τις φανταστικες μαλακιες-ιστοριες σου.σε ποιον νομιζεις οτι απευθηνεσε ρε? σε τιποτα παιδακια καθυστερημενα?(εχει και τετοιους).ανοιξες 1-2 φορες τετοια θεματα εγινε η πλακα,γελασαμε, αλλα εσυ ρε φιλε βλεπω αρχισες να πιστευεις και ο ιδιος τις μαλακιες που γραφεις.αρχηγε ενα εχω να σου πω,χαλαρωσε πριν να ειναι αργα,περασαν και αλλοι τρελοι σαν και εσενα απο αυτο το σαιτ να ξερεις.

με τιμης ο arcans. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ποιο προξενιο τι ακουω :fart-in-bed:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
διπλα ειναι ρε μαλακα.θα ερθω και στα δυο.θα παρω τον φραντζεσκο και θα κανουμε περιοδια.
δεν πιστευω να μην γουσταρεις να ερθουμε?
τυπε δεν εχω προβλημα,οτι γουσταρεις,το ξερεις

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κανενα προβλημα δεν βρισκω λογο να σου απαντησω γιατι βλεπω οτι εισαι αξιολογο ατομο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: συνεχισε να με διαβαζεις και να μου δινεις αξια...τετοια αξιολογα νουμερα :jerking: :jerking: :jerking: τα χρειαζομαι.Σε ευχαριστω για την τιμη που μου κανεις!!!!!!!!!!

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παπαρα δεν εχεις αρχιδια να βγεις με το κανονικο σου νικ να του τα χωσεις?
μεγαλε δεν εχω καμια σχεση με τον gl να αυτο εννοεις ειμαι ειναι το μονο ακαουντ μου εδω ειμαι μελος απο το καλοκαιρι απλα δεν γραφω τωρα βεβαια αν θες με πιστευεις αλλα μου αρκει που στο ξεκαθαρισα

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μεγαλε δεν εχω καμια σχεση με τον gl να αυτο εννοεις ειμαι ειναι το μονο ακαουντ μου εδω ειμαι μελος απο το καλοκαιρι απλα δεν γραφω τωρα βεβαια αν θες με πιστευεις αλλα μου αρκει που στο ξεκαθαρισα
Δεν πιστευω να εισαι κλωνος κανενους καραγκιοζακου???????????????

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
και γιατι ρε την επεσες στον τυπο χωρις να τον ξερεις?

με 7 ποστ την πεφτεις σε καποιον κατευθειαν?

ρε σαλτα και γαμησου ρε κλωνε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το ξερω ρε φιλε.
αφου τα εχουμε πει και τηλεφωνικα.

τι λεει το μαγαζι ρε? πως παει? ολα καλα? :rockon: :rockon:
Τυπε καλα,αγαντα δυο μηνες να ερθει τι καλοκαιρακι.
Τυπε 15 μαρτιου κατεβαζω 2 ρουμανακια για δουλεια απο μπαγια μαρε ρουμανια :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom