Νέα

Σεξουαλικες δραστηριοτητες του Παιχτουρα!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
  ''arcans 80'' το εχεις παρατραβηξει το θεμα με τον ''gl''....εχει καταντησει αηδια πια...ο ανθρωπος οτι και να κανει στην προσωπικη του ζωη..δεν σε ενοχλει...οποτε σταματα να τον προσβαλλεις εδω μεσα...δειχνεις χαμηλο επιπεδο αμα συνεχισεις..σε πρωτη φαση σου τα λεω φιλικα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. Υ.Σ. την οποια απαντηση σου θα σου την απαντησω σε δυο ωρες γιατι τωρα φευγω.
παιχτουρα το πουτανακι τον τζιελ δεν το γαμαω οτι και να κανει.

βλεπεις και μονος σου τα πμ μου στελνει η τιμημενη γαμιολα του σαιτ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
χαχαχαχα μουτζα ρει!  :s&m_3:

το βραδυ θα ειμαι μια μικρη γιαπωνεζα!  :boobies: (αποκριατικο παρτυ με θεμα)  :happy: :happy: :happy: :happy:

Τι είδους γιαπωνέζα; Γκέισα μήπως; Αν ναι, δεν θα έλεγα όχι να με "διασκεδάσεις" the geisha way.

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
  ''arcans 80'' το εχεις παρατραβηξει το θεμα με τον ''gl''....εχει καταντησει αηδια πια...ο ανθρωπος οτι και να κανει στην προσωπικη του ζωη..δεν σε ενοχλει...οποτε σταματα να τον προσβαλλεις εδω μεσα...δειχνεις χαμηλο επιπεδο αμα συνεχισεις..σε πρωτη φαση σου τα λεω φιλικα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. Υ.Σ. την οποια απαντηση σου θα σου την απαντησω σε δυο ωρες γιατι τωρα φευγω.

σωστος!!!
παιχτουρα ειναι μεγαλη μορφη δυσκολα θα χασεις την πρωτοκαθεδρια στο site. μονο ενας μπορει να σε ριξει απο την κορφη.
και αυτος ειναι ο Αλεκος :rockon: :rockon: :rockon:
φιλε παιχτουρα οι ιστοριες μου που θα ακολουθησουν τις επομενες μερες, λυπαμε, αλλα θα σε στειλουν στη β' εθνικη.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
παιχτουρα το πουτανακι τον τζιελ δεν το γαμαω οτι και να κανει.

βλεπεις και μονος σου τα πμ μου στελνει η τιμημενη γαμιολα του σαιτ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπόν παιδάκια, τώρα μιλάω σοβαρά! Ορισμένοι εδώ μέσα χρειάζονται μαθήματα savoir-faire επειγόντως. Αγαπητέ Arcans80, έκανες ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ φάουλ! Τα pm που λαμβάνουμε ΔΕΝ έχουμε δικαίωμα να τα δημοσιοποιούμε, ό,τι και να λένε. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε λέγονται και pm (δηλαδή private messages). Παρόμοιο φάουλ είχε κάνει πριν μέρες κάποιος χρήστης και στο θρεντ της Εβιτας που είχε δημοσιοποιήσει κάποιο pm άλλου χρήστη. Αυτές οι συμπεριφορές πρέπει να αποφεύγονται.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπόν παιδάκια, τώρα μιλάω σοβαρά! Ορισμένοι εδώ μέσα χρειάζονται μαθήματα savoir-faire επειγόντως. Αγαπητέ Arcans80, έκανες ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ φάουλ! Τα pm που λαμβάνουμε ΔΕΝ έχουμε δικαίωμα να τα δημοσιοποιούμε, ό,τι και να λένε. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε λέγονται και pm (δηλαδή private messages). Παρόμοιο φάουλ είχε κάνει πριν μέρες κάποιος χρήστης και στο θρεντ της Εβιτας που είχε δημοσιοποιήσει κάποιο pm άλλου χρήστη. Αυτές οι συμπεριφορές πρέπει να αποφεύγονται.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τί λες ρε φίλε....εδώ γίνεται του...Βιετνάμ!!!!Πιό πμ τώρα... :rockon: :rockon: :rockon:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
φιλε δεν εχω στειλει σε κανεναν πμ ποτε,ουτε να τον απειλησω ουτε να τον βρισω.οτι εχω να πω το λεω δημοσια.οσο για τα πμ που τα δημοσιευω το κανω για να γελασετε,και να δειτε τι καραγκιοζιδες ειναι μερικοι.πουστρακια μπινεδες και τιμημενες ζητιανες τις πουτσας.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο Μεγας..ο τιτανοτεραστιος...ο ανεπαναληπτος...ο μοναδικος...ο αλησμονητος..Παιχτουρας σας,συνεπης οπως παντα...την χτυπησε την μουναρα σαν χταποδι κατω.Το μεσημερι πηγα για φασολαδα σε ρεστωραν της περιοχης μου.Μια τραπεζοκομος απο την Πολωνια, ηλικιας 28 χρονων που εργαζεται εκει οποτε πηγαινα (καθοτι ειμαι εμφανισημος και ψηλος ανδρας με ωραιο προσωπο)την εβλεπα που με γουσταριζε αλλα την ειχα στα υποψη και δεν εκανα κινηση...μεχρι που την εκανα σημερα..με το προσχημα αν θελει να ελθει σπιτι μου, να μου μαγειρεψει κανενα φαγητο καθοτι εγω δεν ασχολουμαι με το μαγειρεμα,την πηγα στην οικια μου και της πεταξα τα ματια εξω και το βασικοτερο οταν τις ειπα να ξεσκισω την θεσπεσια κωλαρα της μου απαντησε οτι μεχρι σημερα δεν την εχει δωσει σε κανενα και με ερεθισε... για τις επομενες μερες με καποια απο τις ανεπαναληπτες στρατηγικες μου να δοκιμασω να την πεισω να μου κατσει..γιατι αξιζει ο κοπος,δεν ειναι εργαζομενη που το δινει στο καθενα μας...... και μετα αμα πρωτογαμησεις γυναικα απο τον κωλο και εισαι καλος..η γυναικα σε καψουρευεται.Αυτα ομως για τα προσεχη επεισοδια..οσον αφορα το σημερινο να ειστε ετοιμοι σε τρεις με τεσσερις ωρες που θα ξαναμπω παλι γιατι τωρα παω να παιξω στοιχημα σε Πρακτορειο γαμαω και απο εκει..... αλλα και να εχουν κοιμηθει τα ανηλικα του site γιατι οι λεπτομερειες ειναι συνταρακτικες...υπομονη σε τρεις με τεσσερις ωρες να διαβασετε το γαμησι μαλλον τα δυο Ιστορικα γαμησια που εριξα στην Πολωνεζα..μεχρι τοτε παιξτε καμμια :bigdick: :bigdick:...Μετα τιμης ο ενας και μοναδικος Παιχτουρας.
Ειστε ετοιμοι? αν δεν ειστε.... ετοιμαστειτε, σε λιγο αρχινω..μην με κουρασετε!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε παιχτουρα δεν πας καλυτερα να πεταξεις με κανα στελθ;
εκτος απο το f-16
εχεις πεταξει με τιποτα αλλο;

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μεσημερι σημερα και ο καιρος στην Αθηνα ηταν χειμερινος και σκεφτηκα να χτυπησω μια φασολαδα με ελιες και ταραμοσαλατα και να πιω κανενα κρασι.Οποτε ετοιμαζομαι, πηγαινω σε ενα ρεστωραν της περιοχης μου,που πηγαινω τακτικα..με σκοπο να φαω και μετα να παω σε κανενα στουντιο για :fuck1: :fuck1:.Με το που μπαινω μεσα καθομαι παραγγελνω,μου ερχονται και αρχιναω το εργο της γυμναστικης των σιαγονων.Σε καποια φαση ερχεται να μου αλλαξει σταχτοδοχειο, μια Πολωνεζα που εργαζεται εκει, σαν τραπεζοκομος και σε καποιες φασεις σαν μαγειρισα,η οποια οποτε με βλεπει με ζαχαρωνει απο την κορυφη μεχρι τα νυχια, αλλα το παιζω μαλακας εγω, μια και δεν μου περισσευουν ελευθερες ωρες, να ασχοληθω με γκομενες και λαμβανομενου υποψη οτι με τα στουντιο ειμαι ευχαριστημενος(πας ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωστε και μετα δεν σε ξερω- δεν με ξερεις)δεν τις εδινα σημασια.Σημερα ομως μου επιασε την συζητηση και μου λεει κυριε Σ.....,σας βλεπω να τρωτε με ορεξη????Τις απανταω εγω....ξερεις κανενα που να τρωει και να μην εχει ορεξη?????Τελος παντων για να μην σας βασανιζω με το λογοπαιχνιο,βλεποντας την γκομενα να μου ανοιγετε,τις λεω...δεν ερχεσαι σπιτι μου. να μου μαγειρεψεις κανενα φαγητο και να κανεις καμμια δουλειτσα, να συμπληρωσεις το μεροκαματο σου???(μου ειχε πει στο παρελθον οτι εκανε οικιακες δουλειες σε σπιτια οποτε με το θαρρος αυτο, τις το προτεινα) και μου απανταει... σε ενα ευγενικο κυριο, ευχαριστως και ειστε και τυχερος γιατι σε λιγο σχολαω οποτε να με περιμενετε με το που τελειωσετε το φαγητο σας διακριτικα εξω, να μην δωσω στο μαγαζι δικαιωμα οτι θα φυγουμε μαζι για να μην το παραξηγησουν.Τις απαντω αμεσως οτι πεις κουκλα μου με εντυπωσιαζεις με την σοβαροτητα σου και την αξιοπρεπεια σου και ελεγα απο μεσα μου καλη καραπουταναρα εισαι!!!!!Σας κανω μια περιγραφη της... ψηλη- ξανθια- 28 χρονων και καλο σωμα με καλα βυζονια που εχω αδυναμια.Οσοι ξερουν απο Πολωνεζες θα ξερουν οτι ειναι γυναικες που ειναι λατρεις της καθαριοτητας και δυσκολα πηγαινουν με τον καθε τυγχαιο οι περισσοτερες...συνεχιζω στο επομενο ποστ...κανω ενα τσιγαρο το επομενο ποστ θα ειναι σε μιση ωρα..

Επισκέπτης
Μεσημερι σημερα και ο καιρος στην Αθηνα ηταν χειμερινος και σκεφτηκα να χτυπησω μια φασολαδα με ελιες και ταραμοσαλατα και να πιω κανενα κρασι.Οποτε ετοιμαζομαι, πηγαινω σε ενα ρεστωραν της περιοχης μου,που πηγαινω τακτικα..με σκοπο να φαω και μετα να παω σε κανενα στουντιο για :fuck1: :fuck1:.Με το που μπαινω μεσα καθομαι παραγγελνω,μου ερχονται και αρχιναω το εργο της γυμναστικης των σιαγονων.Σε καποια φαση ερχεται να μου αλλαξει σταχτοδοχειο, μια Πολωνεζα που εργαζεται εκει, σαν τραπεζοκομος και σε καποιες φασεις σαν μαγειρισα,η οποια οποτε με βλεπει με ζαχαρωνει απο την κορυφη μεχρι τα νυχια, αλλα το παιζω μαλακας εγω, μια και δεν μου περισσευουν ελευθερες ωρες, να ασχοληθω με γκομενες και λαμβανομενου υποψη οτι με τα στουντιο ειμαι ευχαριστημενος(πας ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωστε και μετα δεν σε ξερω- δεν με ξερεις)δεν τις εδινα σημασια.Σημερα ομως μου επιασε την συζητηση και μου λεει κυριε Σ.....,σας βλεπω να τρωτε με ορεξη????Τις απανταω εγω....ξερεις κανενα που να τρωει και να μην εχει ορεξη?????Τελος παντων για να μην σας βασανιζω με το λογοπαιχνιο,βλεποντας την γκομενα να μου ανοιγετε,τις λεω...δεν ερχεσαι σπιτι μου. να μου μαγειρεψεις κανενα φαγητο και να κανεις καμμια δουλειτσα, να συμπληρωσεις το μεροκαματο σου???(μου ειχε πει στο παρελθον οτι εκανε οικιακες δουλειες σε σπιτια οποτε με το θαρρος αυτο, τις το προτεινα) και μου απανταει... σε ενα ευγενικο κυριο, ευχαριστως και ειστε και τυχερος γιατι σε λιγο σχολαω οποτε να με περιμενετε με το που τελειωσετε το φαγητο σας διακριτικα εξω, να μην δωσω στο μαγαζι δικαιωμα οτι θα φυγουμε μαζι για να μην το παραξηγησουν.[glow=red,2,300]Τις απαντω αμεσως οτι πεις κουκλα μου με εντυπωσιαζεις με την σοβαροτητα σου και την αξιοπρεπεια σου και ελεγα απο μεσα μου καλη καραπουταναρα εισαι!!!!![/glow]Σας κανω μια περιγραφη της... ψηλη- ξανθια- 28 χρονων και καλο σωμα με καλα βυζονια που εχω αδυναμια.Οσοι ξερουν απο Πολωνεζες θα ξερουν οτι ειναι γυναικες που ειναι λατρεις της καθαριοτητας και δυσκολα πηγαινουν με τον καθε τυγχαιο οι περισσοτερες...συνεχιζω στο επομενο ποστ...κανω ενα τσιγαρο το επομενο ποστ θα ειναι σε μιση ωρα..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συνεχιζω....σχολαει την περιμενα εξω παμε και αγοραζουμε κρεας και πατατατες απο μαναβικο και πηγαινουμε σπιτι μου.Την βαζω αυτην στην κουζινα για να ξεκινησει και της λεω και μετα να ξεσκονισει και να κανει μια καλη καθαριοτητα και τις ειπα για δυο ωρες θα τις δωσω ενα εικοσαρικο.Εγω ειχα βαλει μια τσοντα στον υπολογιστη και εβλεπα για να προετοιμασω τον Παιχτουρα καθοτι οποια γυναικα μπαινει σπιτι μου αποκλειεται να φυγει αγαμητη...αυτος ειναι νομος του Παιχτουρα.Τελειωνει αυτη με την μαγειρικη τακα-τακα, πιανει το ξεσκονοπανο και ερχεται στο σαλονι που ημουνα και εβλεπα τσοντα και εκανε το πουτανιδιο πως καθαριζε και εσκυβε και τουρλωνε τα καλοσχηματισμενα οπισθια της και οσο δεν τις εδινα σημασια τοσο και πιο προκλητικες στασεις επαιρνε(προφανως ειχε καταλαβει τι εβλεπα στον υπολογιστη μου και ηθελε να με καβλωσει κι αλλο)δεν σας το κρυβω οτι μου ειχε γινει τουμπανο και περιμενα την ευκαιρια να τις το καρφωσω σε πρωτη δοση στην στοματαρα της....και δεν αργησε να μου δοθει!!!Μου λεει σε καποια φαση Κυριε Σ... τελειωσα θελετε να καθαρισω τιποτα αλλο???... και κοιτουσε το εργαλειο μου!!!!!!Πιανω αμεσως το μηνυμα και χωρις ενδοιασμους τις το πεταω εξω και τις λεω γουσταρω κουκλαρα μου να το καθαρισεις με το στοματακι σου!!!!!!! και σηκωνομαι τις πιανω το κεφαλι της(αυτη ειχε παραδοθει ηδη και αρχιναει να μου το τσιμπουκωνει και ακαποτα μαλιστα παιρνοντας το ολο με παλμικες και σιγανες κινησεις στο στομα της και να το σαλιωνει συνεχεια.. σε σημειο που σκεφτομουνα ,τι αδικια ειναι που δουλευει σαν μαγειρισα και οχι σε κανενα ιδρυμα-μαγαζι, να βρει ο ανδρικος πληθυσμος την υγεια του....κανω ενα τσιγαρο, σε κανενα εικοσαλεπτο η συνεχεια...

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Συνεχιζω....σχολαει την περιμενα εξω παμε και αγοραζουμε κρεας και πατατατες απο μαναβικο και πηγαινουμε σπιτι μου.Την βαζω αυτην στην κουζινα για να ξεκινησει και της λεω και μετα να ξεσκονισει και να κανει μια καλη καθαριοτητα και τις ειπα για δυο ωρες θα τις δωσω ενα εικοσαρικο.Εγω ειχα βαλει μια τσοντα στον υπολογιστη και εβλεπα για να προετοιμασω τον Παιχτουρα καθοτι οποια γυναικα μπαινει σπιτι μου αποκλειεται να φυγει αγαμητη...αυτος ειναι νομος του Παιχτουρα.Τελειωνει αυτη με την μαγειρικη τακα-τακα, πιανει το ξεσκονοπανο και ερχεται στο σαλονι που ημουνα και εβλεπα τσοντα και εκανε το πουτανιδιο πως καθαριζε και εσκυβε και τουρλωνε τα καλοσχηματισμενα οπισθια της και οσο δεν τις εδινα σημασια τοσο και πιο προκλητικες στασεις επαιρνε(προφανως ειχε καταλαβει τι εβλεπα στον υπολογιστη μου και ηθελε να με καβλωσει κι αλλο)δεν σας το κρυβω οτι μου ειχε γινει τουμπανο και περιμενα την ευκαιρια να τις το καρφωσω σε πρωτη δοση στην στοματαρα της....και δεν αργησε να μου δοθει!!!Μου λεει σε καποια φαση Κυριε Σ... τελειωσα θελετε να καθαρισω τιποτα αλλο???... και κοιτουσε το εργαλειο μου!!!!!!Πιανω αμεσως το μηνυμα και χωρις ενδοιασμους τις το πεταω εξω και τις λεω γουσταρω κουκλαρα μου να το καθαρισεις με το στοματακι σου!!!!!!! και σηκωνομαι τις πιανω το κεφαλι της(αυτη ειχε παραδοθει ηδη και αρχιναει να μου το τσιμπουκωνει και ακαποτα μαλιστα παιρνοντας το ολο με παλμικες και σιγανες κινησεις στο στομα της και να το σαλιωνει συνεχεια.. σε σημειο που σκεφτομουνα ,τι αδικια ειναι που δουλευει σαν μαγειρισα και οχι σε κανενα ιδρυμα-μαγαζι, να βρει ο ανδρικος πληθυσμος την υγεια του....κανω ενα τσιγαρο, σε κανενα εικοσαλεπτο η συνεχεια...

δηλ την εκμεταλλευτηκες επειδη σε ειχε αναγκη.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δηλ την εκμεταλλευτηκες επειδη σε ειχε αναγκη.
 Οχι αν με διαβασεις προσεχτικα απο την αρχη..θα καταλαβεις που γραφω οτι με πηγαινε η γκομενα...και συνεχιζω στο επομενο ποστ!!!!!!!!!
:pipa2: :pipa1:  χαχα (πλακίτσα παίχτουρα) :2funny: :2funny:
Οχι φιλε, απλως μου αρεσει σιγα και απαλα να σας περιγραφω τις εμπειρις μου!!!!!!!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο Μεγας..ο τιτανοτεραστιος...ο ανεπαναληπτος...ο μοναδικος...ο αλησμονητος..Παιχτουρας σας,συνεπης οπως παντα...την χτυπησε την μουναρα σαν χταποδι κατω.Το μεσημερι πηγα για φασολαδα σε ρεστωραν της περιοχης μου.Μια τραπεζοκομος απο την Πολωνια, ηλικιας 28 χρονων που εργαζεται εκει οποτε πηγαινα (καθοτι ειμαι εμφανισημος και ψηλος ανδρας με ωραιο προσωπο)την εβλεπα που με γουσταριζε αλλα την ειχα στα υποψη και δεν εκανα κινηση...μεχρι που την εκανα σημερα..με το προσχημα αν θελει να ελθει σπιτι μου, να μου μαγειρεψει κανενα φαγητο καθοτι εγω δεν ασχολουμαι με το μαγειρεμα,την πηγα στην οικια μου και της πεταξα τα ματια εξω και το βασικοτερο οταν τις ειπα να ξεσκισω την θεσπεσια κωλαρα της μου απαντησε οτι μεχρι σημερα δεν την εχει δωσει σε κανενα και με ερεθισε... για τις επομενες μερες με καποια απο τις ανεπαναληπτες στρατηγικες μου να δοκιμασω να την πεισω να μου κατσει..γιατι αξιζει ο κοπος,δεν ειναι εργαζομενη που το δινει στο καθενα μας...... και μετα αμα πρωτογαμησεις γυναικα απο τον κωλο και εισαι καλος..η γυναικα σε καψουρευεται.Αυτα ομως για τα προσεχη επεισοδια..οσον αφορα το σημερινο να ειστε ετοιμοι σε τρεις με τεσσερις ωρες που θα ξαναμπω παλι γιατι τωρα παω να παιξω στοιχημα σε Πρακτορειο γαμαω και απο εκει..... αλλα και να εχουν κοιμηθει τα ανηλικα του site γιατι οι λεπτομερειες ειναι συνταρακτικες...υπομονη σε τρεις με τεσσερις ωρες να διαβασετε το γαμησι μαλλον τα δυο Ιστορικα γαμησια που εριξα στην Πολωνεζα..μεχρι τοτε παιξτε καμμια :bigdick: :bigdick:...Μετα τιμης ο ενας και μοναδικος Παιχτουρας.
οσοι με διαβαζουν απο το ποστ αυτο να ξεκινησουν και να πανε στα επομενα δικα μου για την συνεχεια!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom