Μεσημερι σημερα και ο καιρος στην Αθηνα ηταν χειμερινος και σκεφτηκα να χτυπησω μια φασολαδα με ελιες και ταραμοσαλατα και να πιω κανενα κρασι.Οποτε ετοιμαζομαι, πηγαινω σε ενα ρεστωραν της περιοχης μου,που πηγαινω τακτικα..με σκοπο να φαω και μετα να παω σε κανενα στουντιο για
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
.Με το που μπαινω μεσα καθομαι παραγγελνω,μου ερχονται και αρχιναω το εργο της γυμναστικης των σιαγονων.Σε καποια φαση ερχεται να μου αλλαξει σταχτοδοχειο, μια Πολωνεζα που εργαζεται εκει, σαν τραπεζοκομος και σε καποιες φασεις σαν μαγειρισα,η οποια οποτε με βλεπει με ζαχαρωνει απο την κορυφη μεχρι τα νυχια, αλλα το παιζω μαλακας εγω, μια και δεν μου περισσευουν ελευθερες ωρες, να ασχοληθω με γκομενες και λαμβανομενου υποψη οτι με τα στουντιο ειμαι ευχαριστημενος(πας ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωστε και μετα δεν σε ξερω- δεν με ξερεις)δεν τις εδινα σημασια.Σημερα ομως μου επιασε την συζητηση και μου λεει κυριε Σ.....,σας βλεπω να τρωτε με ορεξη????Τις απανταω εγω....ξερεις κανενα που να τρωει και να μην εχει ορεξη?????Τελος παντων για να μην σας βασανιζω με το λογοπαιχνιο,βλεποντας την γκομενα να μου ανοιγετε,τις λεω...δεν ερχεσαι σπιτι μου. να μου μαγειρεψεις κανενα φαγητο και να κανεις καμμια δουλειτσα, να συμπληρωσεις το μεροκαματο σου???(μου ειχε πει στο παρελθον οτι εκανε οικιακες δουλειες σε σπιτια οποτε με το θαρρος αυτο, τις το προτεινα) και μου απανταει... σε ενα ευγενικο κυριο, ευχαριστως και ειστε και τυχερος γιατι σε λιγο σχολαω οποτε να με περιμενετε με το που τελειωσετε το φαγητο σας διακριτικα εξω, να μην δωσω στο μαγαζι δικαιωμα οτι θα φυγουμε μαζι για να μην το παραξηγησουν.[glow=red,2,300]Τις απαντω αμεσως οτι πεις κουκλα μου με εντυπωσιαζεις με την σοβαροτητα σου και την αξιοπρεπεια σου και ελεγα απο μεσα μου καλη καραπουταναρα εισαι!!!!![/glow]Σας κανω μια περιγραφη της... ψηλη- ξανθια- 28 χρονων και καλο σωμα με καλα βυζονια που εχω αδυναμια.Οσοι ξερουν απο Πολωνεζες θα ξερουν οτι ειναι γυναικες που ειναι λατρεις της καθαριοτητας και δυσκολα πηγαινουν με τον καθε τυγχαιο οι περισσοτερες...συνεχιζω στο επομενο ποστ...κανω ενα τσιγαρο το επομενο ποστ θα ειναι σε μιση ωρα..