Mikro_neraidaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
gl ![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
φιλε εφοσον ισχυουν αυτα που εγραψε αποδεχομαι μια συγνωμη σαν ανθρωπος γιατι κατανοω πχ μια ιδιαιτερη ψυχολογικη στιγμη...βεβαια καθε κουβεντα που εκστομιζουμε δεν γυριζει πισω και το ραγισμα σε ενα γυαλι δεν φτιαχνει...φιλοι δεν θα γινουμε .....αλλα εγω εξαρχης μια συγνωμη ζητουσα σε μια συγκεκριμενη φραση του και τιποτα αλλο...αν τον ειχα προσβαλλει πρωτος με καποιον χαρακτηρισμο και το εξελαβε ετσι πασο και συγνωμη αλλα ενα ποστ μου ηταν χιουμοριστικο οπως και τα περισσοτερα σπαμ που γραφουμε....Tυπε δηλαδη μετανοιωσες?
![]()
![]()
![]()
ποια εισαι μαρη;![]()
![]()
![]()
![]()
ποια εισαι μαρη;![]()
καποια εκανε λογκιν ξαναμμενη![]()
απο τα παλια;το νεραιδακι,μια καινουργια σου φιλη!!
φιλε εφοσον ισχυουν αυτα που εγραψε αποδεχομαι μια συγνωμη σαν ανθρωπος γιατι κατανοω πχ μια ιδιαιτερη ψυχολογικη στιγμη...βεβαια καθε κουβεντα που εκστομιζουμε δεν γυριζει πισω και το ραγισμα σε ενα γυαλι δεν φτιαχνει...φιλοι δεν θα γινουμε .....αλλα εγω εξαρχης μια συγνωμη ζητουσα σε μια συγκεκριμενη φραση του και τιποτα αλλο...αν τον ειχα προσβαλλει πρωτος με καποιον χαρακτηρισμο και το εξελαβε ετσι πασο και συγνωμη αλλα ενα ποστ μου ηταν χιουμοριστικο οπως και τα περισσοτερα σπαμ που γραφουμε....
:-* :-* :-* καλησπερα σιστερκαποια εκανε λογκιν ξαναμμενη![]()
να και ο γαμπρος μου.....Και εγώ ξαναμμένος είμαι για το ποδαράκι σου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγά ρε μαλάκα...θα χύσεις και θα λερώσεις και το δικό μας πληκτρολόγιο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
με συγκινησες. θελω και εγω να ζητησω συγνωμη απο τον τσεημς που του ειπα οτι ειναι η ντροπη της δεξιας παραταξης.
δεν ειναι.
ειναι ντροπη για ολους τους Ελληνες.