Νέα

Σεξουαλικες δραστηριοτητες του Παιχτουρα!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Tυπε δηλαδη μετανοιωσες?
φιλε εφοσον ισχυουν αυτα που εγραψε αποδεχομαι μια συγνωμη σαν ανθρωπος γιατι κατανοω πχ μια ιδιαιτερη ψυχολογικη στιγμη...βεβαια καθε κουβεντα που εκστομιζουμε δεν γυριζει πισω και το ραγισμα σε ενα γυαλι δεν φτιαχνει...φιλοι δεν θα γινουμε .....αλλα εγω εξαρχης μια συγνωμη ζητουσα σε μια συγκεκριμενη φραση του και τιποτα αλλο...αν τον ειχα προσβαλλει πρωτος με καποιον χαρακτηρισμο και το εξελαβε ετσι πασο και συγνωμη αλλα ενα ποστ μου ηταν χιουμοριστικο οπως και τα περισσοτερα σπαμ που γραφουμε....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
φιλε εφοσον ισχυουν αυτα που εγραψε αποδεχομαι μια συγνωμη σαν ανθρωπος γιατι κατανοω πχ μια ιδιαιτερη ψυχολογικη στιγμη...βεβαια καθε κουβεντα που εκστομιζουμε δεν γυριζει πισω και το ραγισμα σε ενα γυαλι δεν φτιαχνει...φιλοι δεν θα γινουμε .....αλλα εγω εξαρχης μια συγνωμη ζητουσα σε μια συγκεκριμενη φραση του και τιποτα αλλο...αν τον ειχα προσβαλλει πρωτος με καποιον χαρακτηρισμο και το εξελαβε ετσι πασο και συγνωμη αλλα ενα ποστ μου ηταν χιουμοριστικο οπως και τα περισσοτερα σπαμ που γραφουμε....
:thumbsup: ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
με συγκινησες. θελω και εγω να ζητησω συγνωμη απο τον τσεημς που του ειπα οτι ειναι η ντροπη της δεξιας παραταξης.
δεν ειναι.
ειναι ντροπη για ολους τους Ελληνες.

έκτορα καρφώνεσαι ρε ρωσοπόντιε!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μαθανε οτι γαμιωσαστε,πλακωσανε και τα νεραιδιακια.... :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom