Νέα

Σεξουαλικες δραστηριοτητες του Παιχτουρα!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Νοιωθω την αναγκη να ζητησω ενα συγνωμη και στην υπολοιπη παρεα-μελη για το χτεσινο ηλεκτρονικο λεκτικο τσακωμο μου, με το μελος ''gl''.Απο την αποψη οτι χαλασα την ατμοσφαιρα εδω μεσα με τις αντιπαραθεσεις.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Mπράβο παιδιά, και τώρα η πίπα της ειρήνης!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
  Δημοσια σε ολο το site δηλωνω οτι δεν καταλαβα την ερμηνεια του πρωτου σου ποστ χτες το απογευμα και παρεξηγηθηκα...εχεις δικιο δεν ηταν προσβλητικο και σου ζητω συγνωμη, αγνωστε φιλε..''gl''.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

οκ δεκτη η συγνωμη ...και εγω παιρνω πισω τα υπολοιπα που ετσι κι αλλιως καποια τα διεγραψα .....και τελος......

πολύ μου άρεσε αυτή η εξέλιξη! :rockon: :rockon:
τι ωραία θα ήταν να είχε και ο καθηστερημένος ρωσοφλόξ τέτοια αντίδραση όταν ακούει συγνώμες!
Αλλά το ρωσοποντιάκι εκλαμβάνει σαν αδυναμία αυτό που το πουστριλίκι του δεν τον αφήνει να πει.

τέσπα, ελπίζω αυτό να ήταν η απαρχή ενός νέου ειρηνικού κλίματος στο φόρουμ για να αρχίσουν και πάλι οι συζητήσεις που σε κάτι καλό θα καταλήξουν πέραν του ανελέητου μπινελικώματος μεταξύ μελών :P

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
ρωσσοφλοξ και εγω ελπιζω να σου κοψουν το ιντερνετ απο την κλινικη,για να γινεις καλα οσο πιο γρηγορα γινετε.

μικρε τα παιδια απο το thread της Σόφιας, ρωτανε αν εχεις φτιαξει τα καφεδακια. τελειωνε γιατι εχουμε κι αλλες δουλειες.

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
παιχτουρα θεε, θελουμε τις ιστοριες σου. θελουμε ιστοριες με αιμα σπερμα και ψεμα. :rockon: :rockon: :rockon:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Παιχτούρα τον έχω ακονίσει και περιμένω ιστορία... :cum:

Δώσε τροφή στο λαό σου  :rockon: :rockon:

Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος :sunglasses: :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε μαλάκα έκτορα! νομίζεις ότι κάνοντας κλώνους δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι ποιος είσαι? :uglystupid: :uglystupid:

παιχτουρα θεε, θελουμε τις ιστοριες σου. θελουμε ιστοριες με αιμα σπερμα και ψεμα. :rockon: :rockon: :rockon:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ρε μαλάκα έκτορα! νομίζεις ότι κάνοντας κλώνους δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι ποιος είσαι? :uglystupid: :uglystupid:

τραβα γιδι στα πολιτικα θεματα να σε ξεβρακωσουν τα κομμουνια και μη σπαμαρεις σε ολα thread.

και που 'σαι εγω γαμαω πουστρακια καθοτι ειμαι και κωλομπαρας, αλλα εσενα θα σκεφτω αν σε γαμισω βρωμοκωλε.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τραβα γιδι στα πολιτικα θεματα να σε ξεβρακωσουν τα κομμουνια και μη σπαμαρεις σε ολα thread.

και που 'σαι εγω γαμαω πουστρακια καθοτι ειμαι και κωλομπαρας, αλλα εσενα θα σκεφτω αν σε γαμισω βρωμοκωλε.
μην μπερδεύεις τα χάπια ρε κωλο(μ)παρτά!

μπερδεύεις και τα νικ μετά! :birdman:

μπεεεεεεεεεε!

(βάλε τη στολή του μπάτσου τώρα που χαίρεσαι) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τζιελ ρουφιανε οσο συνεχιζεις να κανεις το εξυπνο,να ξερεις οτι θα με βρισκεις μπροστα σου και θα σε κανω ρομπα παλιομαλακα.(στρατηγε) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσενα ειδικα θα σε βρω και θα σε τακτοποιησω απο κοντα αρρωστε.....θα σε γαμησω και θα σου αρεσει....απο σενα συγνωμες δεν θα δεχτω....ασε τον παιχτουρα στην απεξω και μην τον εμπλεκεις στην ψυχωση σου...

μετα τιμης ο στρατηγος γαμιας σου αφου ετσι σου αρεσει

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχω καταλαβει κατι ο arcans80 ποιος ειναι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
που να σου εξηγουμε τωρα;δυσκολο....υπαρχουν πολλοι αρκανες.... :2funny: :2funny: :2funny:

καποτε μαλιστα ειχε βγει και ενας κουνιστος και μας εκανε εξομολογηση των παθων του.... :2funny: :2funny:

αλλα μαλλον ηταν μαιμου...

πρεπει να ειναι παντως επανακυκλοφοριες του γνωστου ψυχασθενικου μοντελου ανα τακτα χρονικα διαστηματα :tooth: :tooth:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6

ουτε εγω ειμαι σιγουρος αν ειναι ενας ή πολλοι. μαλλον ειναι καποιος τρελαρας που εχει κουβαλησει ολο του το σοι εδω.

μετα τιμης ο Αλεκος

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μακάρι να ζητούσαν και άλλοι συγνώμη...ξέρετε την λέξη αυτή δεν την γνωρίζουν πολλοί....respect Παιχτούρα!!!Μετά τιμής.... :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μακάρι να ζητούσαν και άλλοι συγνώμη...ξέρετε την λέξη αυτή δεν την γνωρίζουν πολλοί....respect Παιχτούρα!!!Μετά τιμής.... :rockon: :rockon: :rockon:
ο παιχτουρας απεδειξε οτι εχει ηθος και του το αναγνωριζω και γιαυτο αν παρεκτραπηκα του ζητησα και του ζηταω και γω συγνωμη....

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
ο παιχτουρας απεδειξε οτι εχει ηθος και του το αναγνωριζω και γιαυτο αν παρεκτραπηκα του ζητησα και του ζηταω και γω συγνωμη....

με συγκινησες. θελω και εγω να ζητησω συγνωμη απο τον τσεημς που του ειπα οτι ειναι η ντροπη της δεξιας παραταξης.

δεν ειναι.

ειναι ντροπη για ολους τους Ελληνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom