Mikro_neraidaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τελειωσε η διαμαχη?
Mπράβο παιδιά, και τώρα η πίπα της ειρήνης!!!!!Νοιωθω την αναγκη να ζητησω ενα συγνωμη και στην υπολοιπη παρεα-μελη για το χτεσινο ηλεκτρονικο λεκτικο τσακωμο μου, με το μελος ''gl''.Απο την αποψη οτι χαλασα την ατμοσφαιρα εδω μεσα με τις αντιπαραθεσεις.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Γουστάρεις να σε βάλουν στη μέση??την πλακωνει εννοας?
Δημοσια σε ολο το site δηλωνω οτι δεν καταλαβα την ερμηνεια του πρωτου σου ποστ χτες το απογευμα και παρεξηγηθηκα...εχεις δικιο δεν ηταν προσβλητικο και σου ζητω συγνωμη, αγνωστε φιλε..''gl''.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
οκ δεκτη η συγνωμη ...και εγω παιρνω πισω τα υπολοιπα που ετσι κι αλλιως καποια τα διεγραψα .....και τελος......
νεε κλωνε πες ενα γεια και μετα μιλησε!!!!!!!!!!!!!
ρωσσοφλοξ και εγω ελπιζω να σου κοψουν το ιντερνετ απο την κλινικη,για να γινεις καλα οσο πιο γρηγορα γινετε.
παιχτουρα θεε, θελουμε τις ιστοριες σου. θελουμε ιστοριες με αιμα σπερμα και ψεμα.![]()
![]()
![]()
Ρε μαλάκα έκτορα! νομίζεις ότι κάνοντας κλώνους δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι ποιος είσαι?![]()
![]()
μην μπερδεύεις τα χάπια ρε κωλο(μ)παρτά!τραβα γιδι στα πολιτικα θεματα να σε ξεβρακωσουν τα κομμουνια και μη σπαμαρεις σε ολα thread.
και που 'σαι εγω γαμαω πουστρακια καθοτι ειμαι και κωλομπαρας, αλλα εσενα θα σκεφτω αν σε γαμισω βρωμοκωλε.
εσενα ειδικα θα σε βρω και θα σε τακτοποιησω απο κοντα αρρωστε.....θα σε γαμησω και θα σου αρεσει....απο σενα συγνωμες δεν θα δεχτω....ασε τον παιχτουρα στην απεξω και μην τον εμπλεκεις στην ψυχωση σου...τζιελ ρουφιανε οσο συνεχιζεις να κανεις το εξυπνο,να ξερεις οτι θα με βρισκεις μπροστα σου και θα σε κανω ρομπα παλιομαλακα.(στρατηγε)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που να σου εξηγουμε τωρα;δυσκολο....υπαρχουν πολλοι αρκανες....δεν εχω καταλαβει κατι ο arcans80 ποιος ειναι?
δεν εχω καταλαβει κατι ο arcans80 ποιος ειναι?
ο παιχτουρας απεδειξε οτι εχει ηθος και του το αναγνωριζω και γιαυτο αν παρεκτραπηκα του ζητησα και του ζηταω και γω συγνωμη....Μακάρι να ζητούσαν και άλλοι συγνώμη...ξέρετε την λέξη αυτή δεν την γνωρίζουν πολλοί....respect Παιχτούρα!!!Μετά τιμής....![]()
![]()
![]()
ο παιχτουρας απεδειξε οτι εχει ηθος και του το αναγνωριζω και γιαυτο αν παρεκτραπηκα του ζητησα και του ζηταω και γω συγνωμη....