Νέα

Σεξουαλικες δραστηριοτητες του Παιχτουρα!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ο δαχτυλος δουλευει με πμ και στοχοποιει ατομα ευαλωτα στα λεγομενα του....και απλα κανει λυκοφιλιες για επικαιρες συμμαχιες

για την ιστορια το νικ παιχτουρας απο την αρχη το θεωρησα απλα ενα νικ χαβαλε οπως ο γιασου,ο βοθρος και ο bbw

και ο ιδιος ετσι το διαχειριστηκε για καιρο το θρεντ του

εμπαινε πεταγε την ατακα του και εμεις απο κατω καναμε τον χαβαλε και λεγαμε τα δικα μας...και το επιδιωκε αυτο....

υπο αυτην την εννοια ηταν ενα νικ μονο για σπαμ και χαβαλε αλλα παραλληλα δεν γινοταν αντιπαθης οσο δεχοταν και ο ιδιος τον ρολο του αυτο και δεν αντιδρουσε ή αντιδρουσε με χαβαλε

τωρα ξαφνικα μας σοβαρεψε.....και απο βασιλικους πολτους,δυσπεψιες,μπριζολακια,διαχειριση οικοδομης  και τρια με ξανθιες  για  παρτουζες μας εγινε μεγας αναλυτης των στουντιο....και μεγας θεματοθετης φιλοσοφικων ζητηματων ενω ακομη χρειαζεται μαθηματα ορθογραφιας.....

δεν ειναι κακο ουτε το κατακρινω....

αλλα θα αποδεχτει και την μικρη ειρωνια γιατι το νικ του ξεκινησε ως χιουμοριστικο οπως την αποδεχομαι και εγω σε πλαισια λογικα γιατι και εγω εχω πχ προιστορια με σπαμ και χαβαλε....

δεν ειχε ουτε την στοιχειωδη ευφυια να κατανοησει οτι καποια αλλα νικ εδω ειναι απλα χιουμοριστικα(μπορει κακης ποιοτητας δεν λεω.....)

τωρα επηρεασμενος απο λογια τριτων επελεξε συνειδητα να συγκρουστει μαζι μου...γιατι αλλως πως δεν μπορω να εκλαβω το αρχικο του χτεσινο ποστ με τον τιτλο τιμημενη αδελφη,αδελφη του ελεους κλπ κλπ υποκινουμενος απο αλλους γνωστους καραγκιοζηδες του σαιτ που πιθανως του βαλαν φιτιλιες με πμ και του ειπαν οτι θα μασησω να απαντησω επειδη καποτε απεναντι τους εδειξα ανοχη για λογους αλλους(ηταν προσφατο ενα μουταρισμα)

ε λοιπον απαντησα.... αυτο και μονο...

στην ζωη εκτος απο πουτανες και μπουρδελα και χρημα και μπριζολακια ζουμε και για καποια αλλα πραγματα....
και θα δεχομουν να με βρισει στην πλακα ενα νικ που εχουμε πει και μια μαλακια σε πμ ή στο τσατ ή καπου αλλου ή εστω ενα νικ που ειναι παλιο στο σαιτ και μεγαλη προσφορα ....και αυτο μες στο προγραμμα ειναι...αλλα απο τον συγκεκριμενο δεν το δεχομαι και με το υβριστικο-υποτιμητικο στυλακι που το κανε κανοντας κοπι πειστ εξυπναδες αλλων...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Ανοιγω αυτο το θρεντ για τους αγνωστους θαυμαστες μου. Μονο απο το θρεντ αυτο θα ενημερωνοσαστε για τις σεξουαλικες μου δραστηριοτητες με τις διαφορες εργαζομενες(στουντιο κ.λ.π.) αλλα και με μη εργαζομενες...ειτε φιλες μου...ειτε γνωστες μου.Σε αλλα θρεντ πλεον δεν συμμετεχω.Πρωτη μου ενημερωση θα ειναι αυριο το απογευμα...θα ειναι ενα αριστουργημα..οσοι πιστοι προσελθετε να την διαβασετε.Επισημανω οτι σε αυτο το θρεντ, τα δειγματα γραφης μου θα ειναι μονο στις ενημερωσεις των σεξουαλικων δραστηριοτητων μου και οχι να σας απαντω σε οτι θα με ρωτατε, που αυτο αν ειναι κατι ουσιας θα το κανω αν μου στελνετε προσωπικο μηνυμα.Τελος σταματω να γραφω κριτικες...μονο απο εδω θα εχετε ενημερωση για την σεξουαλικη δραστηριοτητα μου και με τις εργαζομενες.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Συνημμένα

• kjjk.jpg
    kjjk.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
μπροοοοοοοο

εμενα μ εχουν βρισει οι περισσοτεροι αλλα παλι εδω ειμαι!  :2funny:

μη χαλιεεεεεεεεσαι!
:-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
μπροοοοοοοο
εμενα μ εχουν βρισει οι περισσοτεροι αλλα παλι εδω ειμαι!  :2funny:
μη χαλιεεεεεεεεσαι!
:-* :-* :-* :-* :-*
Aυτό λέγεται απάθειους-απάθειους ή μαζώχιους!!! :tooth:
Αν και εσύ μάλλον είσαι στην κατηγορία σπαζρχίδιους-ελληνίδιους!!! :booty:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε οχι και για χαβαλέ ο βόθρος  :tickedoff:
στα πολιτικά γαμούσε  :rockon:

επίσης χαχαααα ο παίχτουρας σου τη λέει ότι το πήρες πάνω σου το τιμημένος αλλά κατά τα άλλα φουσκώνει και φουσκώνει σαν παγώνι για την ακροαματικότητα και τα ποστ των θρεντ του  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και ενα τελευταιο....επειδη βλεπω οτι κανεις συνεχως αναφορα υποτιμητικη σε αυτο και με δοσεις ειρωνιας

καποτε ηταν ενα νικ που το λεγαν gl....ηταν ας πουμε και κλωνος ...το θες ετσι;καλως....μπηκε δειλα δειλα και με σεβασμο σε εναν αγνωστο χωρο οπως εδω το σαιτ και δεν εκανε μαγκιες απο τα πρωτα δεκα ποστ

εγραφε ενημερωση,εγραψε 71 κριτικες για πανω απο 50-60 κοπελες διαφορετικες,πηρε καμερα στους ωμους και πηγε και φωτογραφισε καποια καινουρια μαγαζια της επαρχιας και βοηθησε με τηλεφωνα,αναφορες κλπ να ενημερωνονται οι συναγωνιστες της επαρχιας  κυριως που διαβαζουν και ανταλασουν πμ και μπορει να μην φαινονται στο φορουμ...

ανταλλαξε δεκαδες πμ και με συναγωνιστες της θεσσαλονικης και οτι ηξερε το μοιραστηκε

για ολα αυτα καποιοι επελεξαν κατι που και μενα μπορει να μην μου αρεσει τελικα γιατι με διαχωριζει απο τα φιλαρακια μου...

αυτα τα φιλαρακια μου που ποσταραν εδω σημερα και βγηκαν να πουν μια καλη κουβεντα και τα ευχαριστω πολυ.....

και χωρις να στειλω σε κανεναν πμ ουτε να συνεννοηθω μαζι τους οπως θα σκεφτει το πονηρο μυαλο σου,κρινοντας εξ ιδιων....

καποτε μπορει να ειχα γινει ακομη και κουραστικος στο σαιτ..τελευταια ελαχιστα γραφω,ποσταρω καμια ενημερωση,καμια κριτικη,καμια τσοντα και κανα τραγουδακι και ελαχιστα σχολια χιουμοριστικα και χωρις κακια παντως....ε λεμε και μια καλημερα με τα καλα παιδια του σαιτ...

τωρα ο κοσμος αντιλαμβανεται τι λεω και εχει και γνωση και κριση ποιος ειναι ο προβληματικος και ο προκλητικος...η συκοφαντια δεν θα περασει απο την γνωστη κλικα του γνωστου που σε εκανε προσωρινα φιλο του.....

σε λιγες μερες θα σε μπινελικωνει και σενα...να το θυμασαι...εδω θα μαστε και γω θα υπομειδιω απλα.....

Επισκέπτης
στην ζωη εκτος απο πουτανες και μπουρδελα και χρημα και μπριζολακια ζουμε και για καποια αλλα πραγματα....
και θα δεχομουν να με βρισει στην πλακα ενα νικ που εχουμε πει και μια μαλακια σε πμ ή στο τσατ ή καπου αλλου ή εστω ενα νικ που ειναι παλιο στο σαιτ και μεγαλη προσφορα ....και αυτο μες στο προγραμμα ειναι...αλλα απο τον συγκεκριμενο δεν το δεχομαι και με το υβριστικο-υποτιμητικο στυλακι που το κανε κανοντας κοπι πειστ εξυπναδες αλλων...

Τι έπαθες ρε παλιόγρια??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
πηγαινε μερικες σελιδες πισω να δεις μια επιθεση ανευ λογου απο τον παιχτουρα.....

μαλλον ανευ λογου δεν ηταν δηλαδη αλλα τεσπα....

Πες μου τώρα ότι ασχολείσαι σοβαρά με τα νούμερα να κλάσω στο γέλιο..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πες μου τώρα ότι ασχολείσαι σοβαρά με τα νούμερα να κλάσω στο γέλιο..
οχι εληξε....απλα δυο τελευταιες εξηγησεις .....
και οχι για κανεναν αλλον λογο αλλα γιατι η δημιουργια εντυπωσεων σε ενα φορουμ που μπαινουν χιλιαδες μελη και επισκεπτες ειναι ευκολη με λογια και υποννοουμενα......οταν ο αλλος δεν ξερει τι ακριβως διαβαζει....και ποιοι ειναι πισω απο ενα νικ....και τι παστα ανθρωπων ειναι...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ασχολεισαι με τον καθε λακαμα ρε γλ...

Επισκέπτης
οχι εληξε....απλα δυο τελευταιες εξηγησεις .....
και οχι για κανεναν αλλον λογο αλλα γιατι η δημιουργια εντυπωσεων σε ενα φορουμ που μπαινουν χιλιαδες μελη και επισκεπτες ειναι ευκολη με λογια και υποννοουμενα......οταν ο αλλος δεν ξερει τι ακριβως διαβαζει....και ποιοι ειναι πισω απο ενα νικ....και τι παστα ανθρωπων ειναι...

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο ρε..
Που τη βρήκες τη φωτο της μπούμπας και την έβαλες avatar??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom