Νέα

Σεξουαλικες δραστηριοτητες του Παιχτουρα!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αδελφη του ελεους Τιμημενη γιατι μου γραφεις μαλακιες.....δεν κανω ψυχικα εγω!!!!!!!!!
δειγμα γραφης ανθρωπου που μιλαει ευγενικα και δεν προκαλει τον συνομιλητη του :jerking: :jerking: :jerking:

ε ναι λοιπον θα σε γαμησω μεχρι να το παρεις πισω.....και ασε τα πουστικα και τις μαλαγανιες στα αλλα μελη....ο εχων ωτα ακουει και οφθαλμους βλεπει.....

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ε ρε καζουρα που εχει να πεσει[move].....εγω δεν μιλαω προς το παρον.....μετα.[/move].... :sunglasses:
Οριστε ο λογος που ανοιξα το θρεντ αυτο...Εσεις πιστεψατε απο την πορεια μου, σαν μελος στο χωρο αυτο οτι ελαλησα....και θα εγραφα σε θρεντ κριτικες, αγνωοντας το site????????? Οχι το ανοιξα για να δω τις απαντησεις και το σκεπτικο ορισμενων που χωνονται σε ολα τα θρεντ....δειτε το σκεπτικο του συγκεκριμενου...στο κινουμενο πεδιο περισσοτερο εστιαστε την προσοχη σας....

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δειγμα γραφης ανθρωπου που μιλαει ευγενικα και δεν προκαλει τον συνομιλητη του :jerking: :jerking: :jerking:

ε ναι λοιπον θα σε γαμησω μεχρι να το παρεις πισω.....και ασε τα πουστικα και τις μαλαγανιες στα αλλα μελη....ο εχων ωτα ακουει και οφθαλμους βλεπει.....
ουστ...τιμημενη!!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Οριστε ο λογος που ανοιξα το θρεντ αυτο...Εσεις πιστεψατε απο την πορεια μου, σαν μελος στο χωρο αυτο οτι ελαλησα....και θα εγραφα σε θρεντ κριτικες, αγνωοντας το site????????? Οχι το ανοιξα για να δω τις απαντησεις και το σκεπτικο ορισμενων που χωνονται σε ολα τα θρεντ....δειτε το σκεπτικο του συγκεκριμενου...στο κινουμενο πεδιο περισσοτερο εστιαστε την προσοχη σας....
ανοιξες το θρεντ για να μιλαμε μαζι; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

χωρισ να θελω να παρω το μεροσ κανενοσ φιλε παιχτουρα μου ο φιλοσ gl στην περιπτωση αυτη εχει δικιο ηταν χοντρο αυτο που ειπεσ για αυτο ξεκωλειστε να γουσταρουμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ουστ...τιμημενη!!!!!!!!!
τιμημενη μπορει...γαμημενη πουσταρα σαν εσενα οχι....γλειφτρονι οχι....τσατσονι οχι....κλωναρι οχι.....ρουφα τωρα λιγο ακομη το αυγο σου.....και οτι αλλο σου αρεσει γενικως :pipa2: :pipa2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ηταν χοντρο και του εδωσα και χρονικο περιθωριο να το παρει πισω....δεν απαντησα αμεσως....κακο του κεφαλιου του ...αλλα ετσι ειναι....οι αμορφωτοι καραβαναδες ευκολα πεφτουν θυματα προπαγανδας....εν προκειμενω απο την γνωστη σερραια που με συμπαθει τρελα.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και ο αυνανισμός θεωρείτε σεξ.
θα μας λες και πότε τον έπαιξες;

Επισκέπτης
Παικτουρα παλι φαγουρα στην κωλοτρυπιδα σου εχεις ρε ψυχοπαθη μαλακα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οσα θελετε να μαθετε για τον ουκρανεζο παιχτουρα

φετιχ με τον παιχτουρα

παιχτουροκατασταση θεσσαλονικης

θελουμε δημοψηφισμα για τον παιχτουρα στο σαιτ

με ποσους παιχτοθρες εχετε παει σε μια μερα;

πρασινε θεε παιχτουρα

το μαη θα ναι ωραια με τον παιχτουρα παρεα

στουντιο παιχτουρα 104_(πρωην φυλης)

νεοι παιχτουρες πειτε ενα γεια...

κλπ κλπ κλπ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και εδω βλεπετε ολοι το αθλιο και υβριστικο μου ποστ.....ειναι προφανες οτι δεν ημουν αξιος εγω να θιξω τον τιτανοτεραστιο......τρισμεγιστο παιχτουρα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τιμημενη μπορει...γαμημενη πουσταρα σαν εσενα οχι....γλειφτρονι οχι....τσατσονι οχι....κλωναρι οχι.....ρουφα τωρα λιγο ακομη το αυγο σου.....και οτι αλλο σου αρεσει γενικως :pipa2: :pipa2:
 Προτεινω να σταματησουμε...δεν βρισκω το λογο να συνεχισω τουλαχιστον εγω...εσυ αμα θελεις συνεχισε να μου γραφεις οτι νομιζεις.........
Παικτουρα παλι φαγουρα στην κωλοτρυπιδα σου εχεις ρε ψυχοπαθη μαλακα?
 Δεν εχω τα δικα σου συμπτωματα...........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
 Προτεινω να σταματησουμε...δεν βρισκω το λογο να συνεχισω τουλαχιστον εγω...εσυ αμα θελεις συνεχισε να μου γραφεις οτι νομιζεις.........  
εγω το ληγω τωρα....ετσι κι αλλιως ληγουν και οι οποιες σχεσεις μας εδω και θα αποσυρθω στις τσοντουλες μου,στο ραδιο και τις κριτικες μου....αλλα μην μας τρελαινεις κιολας οτι σε προκαλεσαμε και σε θιξαμε  :jerking: ενω εσυ με εβρισες ευθεως....

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ανοιξες το θρεντ για να μιλαμε μαζι; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
 Πως το καταλαβες? Οποιο θρεντ εχω ανοιξει τρεχεις αμεσως να το υποστηριξεις και εχεις τα περισσοτερα ποστ....μου στελνουν μηνυματα οτι εχεις ψυχωση με την παρτη μου.... αλλα σου το ξαναλεω και παλι διχως να σε προσβαλλω.......ειμαι Αρσενικο και καβαλλαρης...Φιλικα σου εγραψα πηγαινε σε κανενα αλλον...μπας και.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
 Πως το καταλαβες? Οποιο θρεντ εχω ανοιξει τρεχεις αμεσως να το υποστηριξεις και εχεις τα περισσοτερα ποστ....μου στελνουν μηνυματα οτι εχεις ψυχωση με την παρτη μου.... αλλα σου το ξαναλεω και παλι διχως να σε προσβαλλω.......ειμαι Αρσενικο και καβαλλαρης...Φιλικα σου εγραψα πηγαινε σε κανενα αλλον...μπας και.....
ε τωρα το θες το γαμησι σου απο τον κωλο...για να στρωσεις χαρακτηρα.....τα ποστ μενουν για να βλεπει το κοινο ποιος εισαι......

υγ να μαντεψω ποιος  ειναι το αλογακι σου;καλαμοκαβαλαρη....αρσενικε.....κωλομπαρα :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εγω το ληγω τωρα....ετσι κι αλλιως ληγουν και οι οποιες σχεσεις μας εδω και θα αποσυρθω στις τσοντουλες μου,στο ραδιο και τις κριτικες μου....αλλα μην μας τρελαινεις κιολας οτι σε προκαλεσαμε και σε θιξαμε  :jerking: ενω εσυ με εβρισες ευθεως....
ε τωρα το θες το γαμησι σου απο τον κωλο...για να στρωσεις χαρακτηρα.....τα ποστ μενουν για να βλεπει το κοινο ποιος εισαι......

υγ να μαντεψω ποιος  ειναι το αλογακι σου;καλαμοκαβαλαρη....αρσενικε.....κωλομπαρα :jerking: :jerking: :jerking:
  Ελα δεν σε μαλωνω αλλο για να συνεχισεις να γεμιζεις τις σελιδες των θρεντ μου....τα μαλωνω εγω τα καλα παιδακια..πλακα σου κανω τοση ωρα βρε συ....το πιστεψες οτι εισαι αδελφη????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
  Ελα δεν σε μαλωνω αλλο για να συνεχισεις να γεμιζεις τις σελιδες των θρεντ μου....τα μαλωνω εγω τα καλα παιδακια..πλακα σου κανω τοση ωρα βρε συ....το πιστεψες οτι εισαι αδελφη????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
eeeeeeeeeeee το ζηταει ο οργανισμοσ σασ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το θεμα ειναι μην το πιστεψεις εσυ και ζητας πουτσα μετα.....δεν στον δινω ουτε για πιπα...καληνυχτα....και που σαι;αυριο εχω ρεπο....αν τολμησεις και ποσταρεις ξανα την εβαψες.... :sunglasses: :zfuck: :zfuck:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εγω το ληγω τωρα....ετσι κι αλλιως ληγουν και οι οποιες σχεσεις μας εδω και θα αποσυρθω [move]στις τσοντουλες μου,στο ραδιο και τις κριτικες μου..[/move]..αλλα μην μας τρελαινεις κιολας οτι σε προκαλεσαμε και σε θιξαμε  :jerking: ενω εσυ με εβρισες ευθεως....
Απολαυστε(στο κινουμενο διαβαστε) ατομο που ρεταρει μονο του.....τι καθομαι ο μαλακας και κανω τα μυαλα του..ποσο ξεφτυλας ειμαι!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom