Νέα

Σεξουαλικες δραστηριοτητες του Παιχτουρα!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
παιδιά πήγε 1 σχεδόν η ώρα... τι έγινε; κατούρησε ο παιχτούρας; το ήπιε το γάλα του;
:2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν ειναι να τουs αφηνειs μοναχουs τουs ουτε 5 λεπτα....Τσακωνονται :headbang: :headbang:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πηγαινε μερικες σελιδες πισω να δεις μια επιθεση ανευ λογου απο τον παιχτουρα.....

μαλλον ανευ λογου δεν ηταν δηλαδη αλλα τεσπα....
  Δημοσια σε ολο το site δηλωνω οτι δεν καταλαβα την ερμηνεια του πρωτου σου ποστ χτες το απογευμα και παρεξηγηθηκα...εχεις δικιο δεν ηταν προσβλητικο και σου ζητω συγνωμη, αγνωστε φιλε..''gl''.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οκ δεκτη η συγνωμη ...και εγω παιρνω πισω τα υπολοιπα που ετσι κι αλλιως καποια τα διεγραψα .....και τελος......

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
οκ δεκτη η συγνωμη ...και εγω παιρνω πισω τα υπολοιπα που ετσι κι αλλιως καποια τα διεγραψα .....και τελος......
Αυτο που με συναρπαζει ειναι η διαφορετικοτητα....γνωμες,γουστα,αποψεις.Η αλλη οπτικη γωνια,η αντιρρηση,οταν προπαντων υπαρχουν επιχειρηματα.Με τρελλαινουν οι κοντρες και χαιρομαι οταν πειθομαι ν' αλλαξω γνωμη για ενα ανθρωπο....και εισαι καλος ανθρωπος..''gl''....Φιλικα ο Παιχτουρας.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Νοιωθω την αναγκη να ζητησω ενα συγνωμη και στην υπολοιπη παρεα-μελη για το χτεσινο ηλεκτρονικο λεκτικο τσακωμο μου, με το μελος ''gl''.Απο την αποψη οτι χαλασα την ατμοσφαιρα εδω μεσα με τις αντιπαραθεσεις.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ανοιγω αυτο το θρεντ για τους αγνωστους θαυμαστες μου. Μονο απο το θρεντ αυτο θα ενημερωνοσαστε για τις σεξουαλικες μου δραστηριοτητες με τις διαφορες εργαζομενες(στουντιο κ.λ.π.) αλλα και με μη εργαζομενες...ειτε φιλες μου...ειτε γνωστες μου.Σε αλλα θρεντ πλεον δεν συμμετεχω.Πρωτη μου ενημερωση θα ειναι αυριο το απογευμα...θα ειναι ενα αριστουργημα..οσοι πιστοι προσελθετε να την διαβασετε.Επισημανω οτι σε αυτο το θρεντ, τα δειγματα γραφης μου θα ειναι μονο στις ενημερωσεις των σεξουαλικων δραστηριοτητων μου και οχι να σας απαντω σε οτι θα με ρωτατε, που αυτο αν ειναι κατι ουσιας θα το κανω αν μου στελνετε προσωπικο μηνυμα.Τελος σταματω να γραφω κριτικες...μονο απο εδω θα εχετε ενημερωση για την σεξουαλικη δραστηριοτητα μου και με τις εργαζομενες.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Ψωναρα ποτε θα γραψεις ιστοριες? ειμαστε με το πουλι στο χερι και περιμενουμε να διαβασουμε αλλα κανεις αυτα που ειπες οτι δε θα εκανες. Λυπησου μας. Μαραζωσε το γκαβλι στο χερι μας.
Δωσε ιστοριες στο λαο και να σου δωσει σπερμαααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αντε και αυτο για την συμφιλιωση  :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειναι.... :- ειναι.....πολυ....δυνατο.... :'( ...το συναισθημα  :'( :'( :'( :'( :rockon:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τα γνωστα αρρωστα πουστρακια του σαιτ οσο και να με παρακαλανε δεν προκειτε να τα γαμησω.ειπαμε οτι δεν γαμαω πουστρακια και μαλιστα αρρωστα.το ιδιο ισχυει και για τις 2-3 σαβουρογκομενες χοντρες που κανουν παρεα μαζι τους.

παιχτουρα μαλακα πηγες και ζητησες συγνωμη για κατι που δεν εκανες.

τζιελ ρουφιανε οσο συνεχιζεις να κανεις το εξυπνο,να ξερεις οτι θα με βρισκεις μπροστα σου και θα σε κανω ρομπα παλιομαλακα.(στρατηγε) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με τον ρωσσοποντιο φλοξ και κατι αλλους δεν θα ασχοληθω,διοτι σεβομαι το προβλημα υγειας που εχουν και δεν θελω να επιβαρυνω την κατασταση τους.καλη αναρρωση τους ευχομαι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα γνωστα αρρωστα πουστρακια του σαιτ οσο και να με παρακαλανε δεν προκειτε να τα γαμησω.ειπαμε οτι δεν γαμαω πουστρακια και μαλιστα αρρωστα.το ιδιο ισχυει και για τις 2-3 σαβουρογκομενες χοντρες που κανουν παρεα μαζι τους.

παιχτουρα μαλακα πηγες και ζητησες συγνωμη για κατι που δεν εκανες.

τζιελ ρουφιανε οσο συνεχιζεις να κανεις το εξυπνο,να ξερεις οτι θα με βρισκεις μπροστα σου και θα σε κανω ρομπα παλιομαλακα.(στρατηγε) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με τον ρωσσοποντιο φλοξ και κατι αλλους δεν θα ασχοληθω,διοτι σεβομαι το προβλημα υγειας που εχουν και δεν θελω να επιβαρυνω την κατασταση τους.καλη αναρρωση τους ευχομαι.

εχεις οση γλωσσα σου επιτρεπει η διαχειριση να'χεις, καλα κανεις απο τη μερια σου και το σφετεριζεσαι. Περιμενουμε ολοι ομως μπας και φιλοτιμηθει ΚΑΠΟΙΟΣ και κλεισει το καπακι απο το βοθρο ΜΟΝΙΜΑ μιας και μας εχει φαει η ΜΠΟΧΑ.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
εχεις οση γλωσσα σου επιτρεπει η διαχειριση να'χεις, καλα κανεις απο τη μερια σου και το σφετεριζεσαι. Περιμενουμε ολοι ομως μπας και φιλοτιμηθει ΚΑΠΟΙΟΣ και κλεισει το καπακι απο το βοθρο ΜΟΝΙΜΑ μιας και μας εχει φαει η ΜΠΟΧΑ.
ρωσσοφλοξ και εγω ελπιζω να σου κοψουν το ιντερνετ απο την κλινικη,για να γινεις καλα οσο πιο γρηγορα γινετε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Νοιωθω την αναγκη να ζητησω ενα συγνωμη και στην υπολοιπη παρεα-μελη για το χτεσινο ηλεκτρονικο λεκτικο τσακωμο μου, με το μελος ''gl''.Απο την αποψη οτι χαλασα την ατμοσφαιρα εδω μεσα με τις αντιπαραθεσεις.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Οχι ρε τυπε μην το χαλας,καλα ηταν με τα μπινελικια,τι μαλακιες φιλοι και ιστοριες.
Του αρκανς θα του πεις συγνωμη?
:grin: :grin:

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτη η μαρια που μιλαει ποια μαρια ειναι?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Οχι ρε τυπε μην το χαλας,καλα ηταν με τα μπινελικια,τι μαλακιες φιλοι και ιστοριες.
Του αρκανς θα του πεις συγνωμη?
:grin: :grin:
εμενα γιατι να μου ζητηση συγνωμη ρε τυπε?

δεν εγινε τιποτα με εμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom