pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
αρχίδια
Πώπω κουμπάρα ντρέπομαι για λογαριασμό σου !
αρχίδια
Ναι...για τηλεφωνικο οτι πρεπει...τα λεει καβλωτικα![]()
Ανοιγω αυτο το θρεντ για τους αγνωστους θαυμαστες μου. Μονο απο το θρεντ αυτο θα ενημερωνοσαστε για τις σεξουαλικες μου δραστηριοτητες με τις διαφορες εργαζομενες(στουντιο κ.λ.π.) αλλα και με μη εργαζομενες...ειτε φιλες μου...ειτε γνωστες μου.Σε αλλα θρεντ πλεον δεν συμμετεχω.Πρωτη μου ενημερωση θα ειναι αυριο το απογευμα...θα ειναι ενα αριστουργημα..οσοι πιστοι προσελθετε να την διαβασετε.Επισημανω οτι σε αυτο το θρεντ, τα δειγματα γραφης μου θα ειναι μονο στις ενημερωσεις των σεξουαλικων δραστηριοτητων μου και οχι να σας απαντω σε οτι θα με ρωτατε, που αυτο αν ειναι κατι ουσιας θα το κανω αν μου στελνετε προσωπικο μηνυμα.Τελος σταματω να γραφω κριτικες...μονο απο εδω θα εχετε ενημερωση για την σεξουαλικη δραστηριοτητα μου και με τις εργαζομενες.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Είσαι άπαιχτος αγόρι μου!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι άπαιχτος αγόρι μου!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ανοιξα για τα φιλαρακια μου και να μην συμμετεχω σε αλλα θρεντ.Λογω οτι αν ανοιγα κανενα αλλο μπορει οι υπευθυνοι του site να μου το σταματουσαν λογω πιθανης υπαρξης παλαιοτερου και ας μην υπαρχει πληρη εναρμονιση φτανει που το κρινουν ετσι ειμαι υποχρεωμενος να το σεβαστω....οποτε βασανισα το μυαλο μου και ανοιξα αυτο το πρωτοτυπο θρεντ και να συμβαβιζει με το site που δεν σηκωνει πολλα σοβαρα θεματα,αλλα και να ειμαι σιγουρος οτι πρωτη φορα ανοιγετε τετοιο θεμα ωστε να μην μου το σταματησει και αυτο οπως αλλα τρια σε τεσσερις μηνες που φιλοξενουμε στο χωρο αυτο ο σεβαστος αγνωστος προς εμε Αντισθενης.Παμε τωρα στο θεμα μας...εισαι μεσα στις τρεις υποψηφιες που παιζουν αυριο για την πρωτο ποστ...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Είσαι άπαιχτος αγόρι μου!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιχτουρα,κοίτα τι δώρο θα σου κάνω όταν θα έχεις τα γεννέθλιά σου :
παιχτουρα,κοίτα τι δώρο θα σου κάνω όταν θα έχεις τα γεννέθλιά σου :
http://[URL unfurl="true"]www.sexi-vibes.co.uk/contents/media/l_Queeny%20Love%20Pussy%20Ass.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ρε οι γυφτοι, το φτιαξανε που το φτιαξανε, τι τους κοστιζε να ανοιξουν και μια τρυπα στο κωλο?
ρε οι γυφτοι, το φτιαξανε που το φτιαξανε, τι τους κοστιζε να ανοιξουν και μια τρυπα στο κωλο?
:-* :-* :-* :-* :-*
χάχα Κάνω την τσάρκα μου...Ωπ ξεπορτίζουμε Μαράκι;;; ξεπορτίζουμε;;;
Γύρνα πίσω!!! γρρρρρρρρρ... χαχα
:-* :-* :-* :-* :-* χάχα Κάνω την τσάρκα μου..... Είμαι μέσα σε όλα...
![]()
Το ανοιξα για τα φιλαρακια μου και να μην συμμετεχω σε αλλα θρεντ.Λογω οτι αν ανοιγα κανενα αλλο μπορει οι υπευθυνοι του site να μου το σταματουσαν λογω πιθανης υπαρξης παλαιοτερου και ας μην υπαρχει πληρη εναρμονιση φτανει που το κρινουν ετσι ειμαι υποχρεωμενος να το σεβαστω....οποτε βασανισα το μυαλο μου και ανοιξα αυτο το πρωτοτυπο θρεντ και να συμβαβιζει με το site που δεν σηκωνει πολλα σοβαρα θεματα,αλλα και να ειμαι σιγουρος οτι πρωτη φορα ανοιγετε τετοιο θεμα ωστε να μην μου το σταματησει και αυτο οπως αλλα τρια σε τεσσερις μηνες που φιλοξενουμε στο χωρο αυτο ο σεβαστος αγνωστος προς εμε Αντισθενης.Παμε τωρα στο θεμα μας...εισαι μεσα στις τρεις υποψηφιες που παιζουν αυριο για την πρωτο ποστ...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
εντωμεταξυ δασκαλε ειχα κατα νου να ανοιξω και γω παρομοιο θρεντ με τις δικες μου περιπετειες οπου θα μαζεψω ολες τις ιστοριες μου και θα γραφω τις καινουργιες!αληθεια!Το ανοιξα για τα φιλαρακια μου και να μην συμμετεχω σε αλλα θρεντ.Λογω οτι αν ανοιγα κανενα αλλο μπορει οι υπευθυνοι του site να μου το σταματουσαν λογω πιθανης υπαρξης παλαιοτερου και ας μην υπαρχει πληρη εναρμονιση φτανει που το κρινουν ετσι ειμαι υποχρεωμενος να το σεβαστω....οποτε βασανισα το μυαλο μου και ανοιξα αυτο το πρωτοτυπο θρεντ και να συμβαβιζει με το site που δεν σηκωνει πολλα σοβαρα θεματα,αλλα και να ειμαι σιγουρος οτι πρωτη φορα ανοιγετε τετοιο θεμα ωστε να μην μου το σταματησει και αυτο οπως αλλα τρια σε τεσσερις μηνες που φιλοξενουμε στο χωρο αυτο ο σεβαστος αγνωστος προς εμε Αντισθενης.Παμε τωρα στο θεμα μας...εισαι μεσα στις τρεις υποψηφιες που παιζουν αυριο για την πρωτο ποστ...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
εντωμεταξυ δασκαλε ειχα κατα νου να ανοιξω και γω παρομοιο θρεντ με τις δικες μου περιπετειες οπου θα μαζεψω ολες τις ιστοριες μου και θα γραφω τις καινουργιες!αληθεια!![]()