Νέα

Σεξουαλικες δραστηριοτητες του Παιχτουρα!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ανοιγω αυτο το θρεντ για τους αγνωστους θαυμαστες μου. Μονο απο το θρεντ αυτο θα ενημερωνοσαστε για τις σεξουαλικες μου δραστηριοτητες με τις διαφορες εργαζομενες(στουντιο κ.λ.π.) αλλα και με μη εργαζομενες...ειτε φιλες μου...ειτε γνωστες μου.Σε αλλα θρεντ πλεον δεν συμμετεχω.Πρωτη μου ενημερωση θα ειναι αυριο το απογευμα...θα ειναι ενα αριστουργημα..οσοι πιστοι προσελθετε να την διαβασετε.Επισημανω οτι σε αυτο το θρεντ, τα δειγματα γραφης μου θα ειναι μονο στις ενημερωσεις των σεξουαλικων δραστηριοτητων μου και οχι να σας απαντω σε οτι θα με ρωτατε, που αυτο αν ειναι κατι ουσιας θα το κανω αν μου στελνετε προσωπικο μηνυμα.Τελος σταματω να γραφω κριτικες...μονο απο εδω θα εχετε ενημερωση για την σεξουαλικη δραστηριοτητα μου και με τις εργαζομενες.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Ok.... Αντε γαμησου λοιπον....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Να ανοιξει παραυτα θρεντακι με ονομα: "Σχολιασμος τελευταιων κριτικων Παιχτουρα"  :jerking:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Να κρατάς την στρατηγική σου :cool2:!!!!

Ξέρεις τι εννοώ;  :smitten:
Η οποια στρατηγικη μπροστα σου ειναι μηδαμινη και αχρηστη γιατι εισαι ανεπαναληπτη και αλησμονητη....... για του λογου το αληθες ειναι οτι εκπορθιζεις ολες τις στρατηγικες μου και με αναγκαζεις να σουν απαντω, ενω δηλωσα οτι μονο με μηνυματα θα δινω απαντησεις και οπου εγω κρινω.Σε παρακαλω δηλωσε οτι ειμαι πελατης-θαυμαστης σου να μην νομιζουν καποιοι παρερμηνευτες οτι παμε για σχεση..που θα το ηθελα, αλλα δεν μου το επιτρεπει η προσωπικη μου αντιληψη που εχω για την ζωη.Φιλικα ο Παιχτουρινος σου. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Η οποια στρατηγικη μπροστα σου ειναι μηδαμινη και αχρηστη γιατι εισαι ανεπαναληπτη και αλησμονητη....... για του λογου το αληθες ειναι οτι εκπορθιζεις ολες τις στρατηγικες μου και με αναγκαζεις να σουν απαντω, ενω δηλωσα οτι μονο με μηνυματα θα δινω απαντησεις και οπου εγω κρινω.Σε παρακαλω δηλωσε οτι ειμαι πελατης-θαυμαστης σου να μην νομιζουν καποιοι παρερμηνευτες οτι παμε για σχεση..που θα το ηθελα, αλλα δεν μου το επιτρεπει η προσωπικη μου αντιληψη που εχω για την ζωη.Φιλικα [glow=red,2,300]ο Παιχτουρινος σου[/glow]. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
ωχ ωχ ωχ!!!

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.185
Η οποια στρατηγικη μπροστα σου ειναι μηδαμινη και αχρηστη γιατι εισαι ανεπαναληπτη και αλησμονητη....... για του λογου το αληθες ειναι οτι εκπορθιζεις ολες τις στρατηγικες μου και με αναγκαζεις να σουν απαντω, ενω δηλωσα οτι μονο με μηνυματα θα δινω απαντησεις και οπου εγω κρινω.Σε παρακαλω δηλωσε οτι ειμαι πελατης-θαυμαστης σου να μην νομιζουν καποιοι παρερμηνευτες οτι παμε για σχεση..που θα το ηθελα, αλλα δεν μου το επιτρεπει η προσωπικη μου αντιληψη που εχω για την ζωη.Φιλικα ο Παιχτουρινος σου. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Είσαι ένας  από πώλους θαυμαστές που έχω... Και δεν τρέχει τίποτα παραπάνω!!!  ;)
Το μονό που μπορώ να πω,σ'ευχαριστώ για το θαυμασμό σου!!! :rockon:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Είσαι ένας  από πώλους θαυμαστές που έχω... Και δεν τρέχει τίποτα παραπάνω!!!  ;)

Σεβεσαι τον εαυτο σου και σε αυτο που κανεις εισαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!! Να εισαι καλα για να προσφερεις στιγμες ευτυχιας σε ολους τους θαυμαστες σου.Το σεβασμο μου και την εκτιμηση μου, σαν πελατης σου να την εχεις δεδομενη!!!!!!!!! Εδω σεβομαι αλλες και αλλες και δεν θα σεβαστω εσενα που εισαι  ΑΣΤΕΡΙ στην ψυχουλα σου και Μουναρος στην εμφανιση σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

ρε παιδια τι θα γινει απο το ενα θρεντ στο αλλο ειμαστε κοντευουμε να τρελαθουμε :think: :think: :think:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
   Σεβεσαι τον εαυτο σου και σε αυτο που κανεις εισαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!! Να εισαι καλα για να προσφερεις στιγμες ευτυχιας σε ολους τους θαυμαστες σου.Το σεβασμο μου και την εκτιμηση μου, σαν πελατης σου να την εχεις δεδομενη!!!!!!!!! Εδω σεβομαι αλλες και αλλες και δεν θα σεβαστω εσενα που εισαι  ΑΣΤΕΡΙ στην ψυχουλα σου και Μουναρος στην εμφανιση σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

παιχτουρα εχεις σκεφτει να γραψεις ενα βιβλιο? οχι για σενα, για τους φουκαριαριδες τους θαυμαστες σου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Καλά ρε, εσύ δεν έφευγες; :headbang:
Άμα έχασες την έξοδο να στη δείξω, είναι από 'κει

URL]]

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
 εισαι μεσα στις τρεις υποψηφιες που παιζουν αυριο για την πρωτο ποστ...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

γαμώ! Γιατι να μήν το κάνουμε interactive. Δηλαδή θα ποστάρεις εσύ τρία-τέσσερα σπιτάκια που έχεις στο μάτι και εμείς θα απαντάμε εντώς μιας μέρας για το ποιό σπιτάκι θέλουμε να επισκευτείς! Ετσι συμμετέχουμε και εμείς και δεν βαριέσαι κιόλας!

Επισκέπτης
γαμώ! Γιατι να μήν το κάνουμε interactive. Δηλαδή θα ποστάρεις εσύ τρία-τέσσερα σπιτάκια που έχεις στο μάτι και εμείς θα απαντάμε εντώς μιας μέρας για το ποιό σπιτάκι θέλουμε να επισκευτείς! Ετσι συμμετέχουμε και εμείς και δεν βαριέσαι κιόλας!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αυτος ειναι ο Τιτανομεγιστος Παιχτουρας.... με οποιο θρεντ και να ανοιξει εκτοξευεται  η ακροαματικοτητα του χωρου, που τον φιλοξενει.Εφτασε σε μια φαση 22 μελη και 23 επισκεπτες να παρακολουθουν το θρεντ αυτο!!!!!!!!!!! Τωρα ας μου το σβησουν αμα γουσταρουν.... την πλακα μου την ξαναεκανα και με υψηλους δεικτες ακροαματικοτητος!!!!!!! Κοροιδα!!!!!!!!!Υ.Σ...αν δεμ μου το σβησουν που ποσως με απασχολει.......... αυριο οι θαυμαστες μου, να ειναι στις επαλξεις για την πρωτη μου σεξουαλικη εμπειρια που θα μοιραστω μαζι σας, εφοσον μπειτε στο κοπο και την διαβασετε...λογω ομως οτι δεν θα ειναι κριτικη,ειδεμη δεν εχει λογω υπαρξης το θρεντ αυτο...δεν θα αναφερομαι σε ονοματα.... τουλαχιστον απο τις εργαζομενες...για τις φιλες μου ισως.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτος ειναι ο Τιτανομεγιστος Παιχτουρας.... με οποιο θρεντ και να ανοιξει εκτοξευεται  η ακροαματικοτητα του χωρου, που τον φιλοξενει.Εφτασε σε μια φαση 22 μελη και 23 επισκεπτες να παρακολουθουν το θρεντ αυτο!!!!!!!!!!! Τωρα ας μου το σβησουν αμα γουσταρουν.... την πλακα μου την ξαναεκανα και με υψηλους δεικτες ακροαματικοτητος!!!!!!! Κοροιδα!!!!!!!!!Υ.Σ...αν δεμ μου το σβησουν που ποσως με απασχολει.......... αυριο οι θαυμαστες μου, να ειναι στις επαλξεις για την πρωτη μου σεξουαλικη εμπειρια που θα μοιραστω μαζι σας, εφοσον μπειτε στο κοπο και την διαβασετε...λογω ομως οτι δεν θα ειναι κριτικη,ειδεμη δεν εχει λογω υπαρξης το θρεντ αυτο...δεν θα αναφερομαι σε ονοματα.... τουλαχιστον απο τις εργαζομενες...για τις φιλες μου ισως.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

κοροιδα οι θαυμαστες σου ρε Παιχτουρινε? και με μπολντ? τσκ τσκ

Επισκέπτης
:2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι ... όντως η βλακεία την σήμερον ημέρα προσφέρει καλό θέαμα.

Επισκέπτης
Ανοιγω αυτο το θρεντ για τους αγνωστους θαυμαστες μου. Μονο απο το θρεντ αυτο θα ενημερωνοσαστε για τις σεξουαλικες μου δραστηριοτητες με τις διαφορες εργαζομενες(στουντιο κ.λ.π.) αλλα και με μη εργαζομενες...ειτε φιλες μου...ειτε γνωστες μου.Σε αλλα θρεντ πλεον δεν συμμετεχω.Πρωτη μου ενημερωση θα ειναι αυριο το απογευμα...θα ειναι ενα αριστουργημα..οσοι πιστοι προσελθετε να την διαβασετε.Επισημανω οτι σε αυτο το θρεντ, τα δειγματα γραφης μου θα ειναι μονο στις ενημερωσεις των σεξουαλικων δραστηριοτητων μου και οχι να σας απαντω σε οτι θα με ρωτατε, που αυτο αν ειναι κατι ουσιας θα το κανω αν μου στελνετε προσωπικο μηνυμα.Τελος σταματω να γραφω κριτικες...μονο απο εδω θα εχετε ενημερωση για την σεξουαλικη δραστηριοτητα μου και με τις εργαζομενες.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
βρε μαλακα κωλοτουμπα,παλι γραφεις???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom