You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξουαλικες δραστηριοτητες του Παιχτουρα!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 434
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ζητω απο τον αγνωστο προς εμε διαχειριστη του site..αν δεν εγκρινει το θρεντ που ανοιξα..να το σταματησει τωρα και οχι αυριο το απογευμα μετα την δημοσιευση της πρωτης θεσπεσιας κριτικης που θα γραψω.Πιστευω να γινομαι πληρως αντιληπτος.Οτι θα γραφω θα ειναι κοσμια και με σεβασμο στα προσωπα που θα αναφερομαι.Ο λογος υπαρξης μου στο site θα ειναι πλεον το θρεντ αυτο που θα επικοινωνω δια μεσου των σεξουαλικων μου εμπειριων με τους πραγματικους φιλους-θαυμαστες μου.Πιστευω στην αντικειμενικοτητα και στην δημοκρατικοτητα του χωρου που φιλοξενουμε.Ζητω συγνωμη απο τους θαυμαστες μου για την γραφη μου αυτη...πλεον μονο ενημερωσεις μου θα εχετε και οχι απαντησεις σε οτι με ρωτατε ειτε για κολοκυθια ειτε για μπιζελια.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
για κολοκυθια www.olafree.com/recipes/view.php?scid=14&rid=69] εδω [/url] .....
Επισκέπτης
φακ γεα μαν φακ γεαΠαιχτούρα δώσε δώσε δώσε, δώσε κι άλλο,
να γίνει πιό μεγάλο!!!![]()
![]()
![]()
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...![]()
![]()
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πρέζααπαιτώ ανάπτυξη με λογοτεχνική πρόζα.
Mα πού πήγε ο παιχτούρας?![]()
Ο παιχτούρας δεν είναι πιά μαζί μας...
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
σεμεδακι
αρχίδια
Επισκέπτης
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εχει λαλησει www.ilovewavs.com/Effects/Animals/Sound%20Effect%20-%20Donkey%20Bray%2002.wav]ο Παιχτουρας[/url]
asigratitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πολύ θα το θέλατε, ζηλιάρηδες καθίκια μπινέδες
ο παίχτουρας παρακολουθεί σα γεράκι, χτυπάει σαν κόμπρα σε ανύποπτο χρόνο
καλυψη αποκρυψη style
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
παντως θα εξακολουθήσουμε να ενημερωνομαστε απο το φιλαρακι μας ακομα και απο δω
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)