GOTHIC TEAR
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πόσο μπορεί αν είναι κάποιοι.Ελεος.
Που πας και τα βρισκεις?Ένα ζευγάρι, στην Taiwan, κατέληξε στο νοσοκομείο όταν το αυτοκίνητο τους έπεσε σε χαράδρα καθώς έκαναν έρωτα στο πίσω κάθισμα του οχήματος!
Ο κύριος Lin Gu και η φίλη του Lee Shin βρέθηκαν σε βάθος 10 μέτρων μέσα στην χαράδρα με σπασμένα κόκαλα και τραύματα..
«Είχαν παρκάρει το αυτοκίνητο στην άκρη του βουνού, ενώ ξέχασαν να βάλουν το χειρόφρενο», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ο 25χρονος και η 29χρονη φιλενάδα του ενώ έκαναν έρωτα το αυτοκίνητο κουνήθηκε προς τα πίσω και έπεσε μέσα στην χαράδρα.
«Στάθηκαν αρκετά τυχεροί. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
καλα ρε παιδια περισι η προπερσι δεν ειχατε ακουσει που πνιγηκε ενα ζευγαρι στην χαλκιδα οταν επεσε στα νερα του ευριππου για τον ιδιο λογο?
μαλιστα η κυρια ηταν ιδιαιτερα βουλευτη της νδ και ειχαν παρει την υπηρεσιακη μερσεντες
Παντρεμένη η μανταμ με παιδιά, το ίδιο και αυτός και γνωστός επιχειρηματίας...καλα ρε παιδια περισι η προπερσι δεν ειχατε ακουσει που πνιγηκε ενα ζευγαρι στην χαλκιδα οταν επεσε στα νερα του ευριππου για τον ιδιο λογο?
μαλιστα η κυρια ηταν ιδιαιτερα βουλευτη της νδ και ειχαν παρει την υπηρεσιακη μερσεντες
μαλιστα η κυρια ηταν και το βισμα ενος κολητου μου και περιμενε διορισμοΠαντρεμένη η μανταμ με παιδιά, το ίδιο και αυτός και γνωστός επιχειρηματίας...
Πολύ παλιά αλλά θα ήθελα να το ξανακάνω!!!Εχει κανεις σας πηδηξει σε αμαξι;
Τυπε χρειαζόταν το θρεντ μια τέτοια ερώτηση μετά από 14 χρόνια. Ψάχνεις τρόπο ν αυτοκτονήσεις μάλλον για να ρωτάς.Εχει κανεις σας πηδηξει σε αμαξι;
Το καλοκαίρι τον παίζω στο κάμπριοΕχει κανεις σας πηδηξει σε αμαξι;
Ναι..!! Το βρήκα..!!Το βρηκες κιολας; Αψογος.
ο ντελιβεράς δεν μπήκε στην σκηνή ? ...δεν πουλάτε έτσι αγαπητέΈνα βράδι είμαι με ένα κοριτσάκι στο αμάξι και έχω παρκάρει σε μια έρημη γειτονιά σε ένα αδιέξοδο...
Έχω ρίξει τα μπροστινά καθίσματα και την έχω ανάσκελα δεμένη με χειροπέδες από τα προσκέφαλα του πίσω καθίσματος...
Σε μία φάση βλέπω φώτα να έρχονται...
Να σου γαμήσω λέω, ποιος έρχεται στην ερημιά?
Ήταν ένας ντελιβεράς που είχε χαθεί και έψαχνε ένα σπίτι...
Το κοριτσάκι γυμνό και δεμένο να έχει φρικάρει γιατί δε μπορούσε να κουνηθεί, και εγώ γυμνός έχω ανοίξει το παράθυρο να διώξω τον ντελιβερά...
Τι έχουμε κάνει πιτσιρικάδες...!