Νέα

Σεξ στο αμάξι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Μηνύματα
275
Like
1.246
Πόντοι
201
Και σε εμένα έχει συμβεί.Μετά από πολλά χρόνια γάμου ύστερα από προτροπή της γυναίκας μου ανακαλύψαμε το σεξ στο ιχ. Γινότανε της πουτάνας.Ερχότανε πάντα ντυμένη σα πουτάνα στριγκ καλτσοδέτες κτλπ ,τσίριζε από γκάβλα έχυνε πολλές φορές και δε την ένοιαζε αν μας παίρνανε μάτι. Μάλλον γκάβλωνε περισσότερο...
Αυτό είναι, η πουτανιά με "ασφάλεια" είναι γκαυλωτική, παιχνίδια ρόλων ουσιαστικά, που γίνεται κάποια άλλη για λίγο. Παίζει ρόλο και το αλκοόλ, αλλά και η ηλικία. Τις προάλλες μόνοι στο σπίτι, ήπιαμε τις ποτάρες μας και μας άκουσε όλη η οικοδομή, πράγμα που το απέφευγε φυσικά. Άρχισε νομίζω να τα γράφει στο μουνί της και να απολαμβάνει το πήδημα. Πάντως στο αυτοκίνητο μας πετύχει κάποιος περαστικός είμαι για αυτόφωρο. Extreme καταστάσεις
 

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Μηνύματα
566
Like
1.235
Πόντοι
206
Και σε εμένα έχει συμβεί.Μετά από πολλά χρόνια γάμου ύστερα από προτροπή της γυναίκας μου ανακαλύψαμε το σεξ στο ιχ. Γινότανε της πουτάνας.Ερχότανε πάντα ντυμένη σα πουτάνα στριγκ καλτσοδέτες κτλπ ,τσίριζε από γκάβλα έχυνε πολλές φορές και δε την ένοιαζε αν μας παίρνανε μάτι. Μάλλον γκάβλωνε περισσότερο...
Γιατί μιλάς για το παρελθόν το κόψατε λόγω χωρισμού ή λόγω νέας βαρεμάρας;
 

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Μηνύματα
790
Like
18.066
Έχει τύχει να διαβάσω θέμα για σέξ στο αμάξι, σε αυτό το site. Και εδώ, βλέπω ότι συνίσταται η κλασσική περίπτωση με τις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων πεσμένες προς τα πίσω. Εγώ, έχω να προτείνω κάτι διαφορετικό. Το έχω δοκιμάσει επανειλημμένως και είναι ότι πιο βολικό. Ειδικά, αν το αυτοκίνητο είναι μεσαίου, ή μεγάλου μεγέθους.

Τραβάτε τα δύο μπροστινά καθίσματα τέρμα μπροστά. Και ρίχνετε τις πλάτες τους επίσης τέρμα μπροστά, να ακουμπάνε στην κονσόλα κάτω από το παρμπρίζ. Έτσι εξοικονομείται ένας πολύ μεγάλος χώρος στο πίσω μέρος της καμπίνας του αυτοκινήτου στο οποίο, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες στάσεις και όχι να αρκεστείτε στις δύο, άντε τρείς που σας επιτρέπει το set-up με τις πλάτες των καθισμάτων γερμένες πίσω.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ξαπλώσατε την παρτενέρ σας στον πίσω καναπέ και να έρθετε πάνω της. Να την καθίσετε, και σείς να γονατίσετε μπροστά της, πέρνοντάς την έτσι. Η λεκάνη σας, θα βρίσκεται ακριβώς στο ύψος της δικής της. Να καθίσετε εσείς στον καναπέ και να την βάλετε πάνω σας. Επίσης, είτε κάνετε στοματικό έρωτα στην παρτενέρ σας, είτε εκείνη σε σάς, μπορεί εκείνος που κάνει να καθίσει με άνεση στον καναπέ, και εκείνος που τον προσφέρει να κουλουριαστεί, ή να γονατίσει εξίσου άνετα μπροστά του.

Υπάρχουν και άλλες στάσεις. Όρεξη και φαντασία να έχετε. Πάντως ο χώρος, σίγουρα υπάρχει.

Μοναδικό μειονέκτημα, είναι ότι γίνεται εντελώς δύσκολο, μην πώ αδύνατο, να καθήσεις στη θέση του οδηγού, να βάλεις μπροστά τη μηχανή και να τραπείτε σε φυγή, αν τύχει κάποιος κίνδυνος. Γι' αυτό το λόγο, συνιστώ αυτό το set-up στο τουτού σας, μόνο αν πάτε σε ένα πολύ ήσυχο και ασφαλές μέρος. Ναξέρετε, ότι τα ήσυχα και ασφαλή μέρη είναι πάντα εκείνα τα χιλιάδες άγνωστα που η κρίση και η διαίσθησή σας σας οδηγούν και όχι τα κλασσικά που οι άλλοι σας αναφέρουν. Εκεί, μαζεύετονται από κάποια στιγμή και πέρα, η σάρα, η μάρα, και το κακό συναπάντημα.
Μιλώντας εκ της γυναικείας πλευράς, σχεδόν πάντα όλο και κάτι δεν θα βολέψει
 
  • Like
Αντιδράσεις: nzg

Christhs

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Μηνύματα
5
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, εμένα προσωπικά όσο και να με φτιάχνει το κονσεπτ στο αμάξι πάντα καταλήγει να συμβαίνει κάτι και είτε να μην βολευόμαστε είτε να σκάει κάνας περίεργος ματάκιας πάνω στο καλύτερο. Μονο μια φορά σε πολύ ασφαλές σημείο μια φορά ειμασταν έξω από το αμάξι αλλά εχοντας την γκόμενα στο καπο να ακουμπάει σκυμμενη στα 4.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom