Έχει τύχει να διαβάσω θέμα για σέξ στο αμάξι, σε αυτό το site. Και εδώ, βλέπω ότι συνίσταται η κλασσική περίπτωση με τις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων πεσμένες προς τα πίσω. Εγώ, έχω να προτείνω κάτι διαφορετικό. Το έχω δοκιμάσει επανειλημμένως και είναι ότι πιο βολικό. Ειδικά, αν το αυτοκίνητο είναι μεσαίου, ή μεγάλου μεγέθους.
Τραβάτε τα δύο μπροστινά καθίσματα τέρμα μπροστά. Και ρίχνετε τις πλάτες τους επίσης τέρμα μπροστά, να ακουμπάνε στην κονσόλα κάτω από το παρμπρίζ. Έτσι εξοικονομείται ένας πολύ μεγάλος χώρος στο πίσω μέρος της καμπίνας του αυτοκινήτου στο οποίο, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες στάσεις και όχι να αρκεστείτε στις δύο, άντε τρείς που σας επιτρέπει το set-up με τις πλάτες των καθισμάτων γερμένες πίσω.
Για παράδειγμα, μπορείτε να ξαπλώσατε την παρτενέρ σας στον πίσω καναπέ και να έρθετε πάνω της. Να την καθίσετε, και σείς να γονατίσετε μπροστά της, πέρνοντάς την έτσι. Η λεκάνη σας, θα βρίσκεται ακριβώς στο ύψος της δικής της. Να καθίσετε εσείς στον καναπέ και να την βάλετε πάνω σας. Επίσης, είτε κάνετε στοματικό έρωτα στην παρτενέρ σας, είτε εκείνη σε σάς, μπορεί εκείνος που κάνει να καθίσει με άνεση στον καναπέ, και εκείνος που τον προσφέρει να κουλουριαστεί, ή να γονατίσει εξίσου άνετα μπροστά του.
Υπάρχουν και άλλες στάσεις. Όρεξη και φαντασία να έχετε. Πάντως ο χώρος, σίγουρα υπάρχει.
Μοναδικό μειονέκτημα, είναι ότι γίνεται εντελώς δύσκολο, μην πώ αδύνατο, να καθήσεις στη θέση του οδηγού, να βάλεις μπροστά τη μηχανή και να τραπείτε σε φυγή, αν τύχει κάποιος κίνδυνος. Γι' αυτό το λόγο, συνιστώ αυτό το set-up στο τουτού σας, μόνο αν πάτε σε ένα πολύ ήσυχο και ασφαλές μέρος. Ναξέρετε, ότι τα ήσυχα και ασφαλή μέρη είναι πάντα εκείνα τα χιλιάδες άγνωστα που η κρίση και η διαίσθησή σας σας οδηγούν και όχι τα κλασσικά που οι άλλοι σας αναφέρουν. Εκεί, μαζεύετονται από κάποια στιγμή και πέρα, η σάρα, η μάρα, και το κακό συναπάντημα.