VariemeNaPsaxnwName1245
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γίνεται να κάνει κανείς σεξ σε κανονικό ξενοδοχείο ή θα τον ακούσουν όλοι;
τυπε λες να σε παρεξηγησουν?Γίνεται να κάνει κανείς σεξ σε κανονικό ξενοδοχείο ή θα τον ακούσουν όλοι;
τυπε η γκομενα ποσο χρονων ειναι?Είμαι σχετικά σε μικρή ηλικία (18) και το σπίτι δεν μένει ποτέ άδειο οπότε αναγκαστικά κάπου πρέπει να πάω για να
Αλλά μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπες και άμα μας κάνουν παρατήρηση θα της βάλω φίμωτρο
και βεβαια γινεται,τωρα αν θα σε ακουσουν ειναι ποσο πολυ φωναζεις. Εσυ η κοπελιαΓίνεται να κάνει κανείς σεξ σε κανονικό ξενοδοχείο ή θα τον ακούσουν όλοι;
τυπε λες να σε παρεξηγησουν?
ορμα δικε μου και μην μασας
θα σε καμαρωσουν
έτσι είναι οι σωστοί γονείς τυπέτυπε λες να σε παρεξηγησουν?
ορμα δικε μου και μην μασας
θα σε καμαρωσουν
τυπε η γκομενα ποσο χρονων ειναι?
17?καλα ρε τυπε πας με τετοιες ηλικιες?17 είναι φίλε γιατί;
17?καλα ρε τυπε πας με τετοιες ηλικιες?
απο μικρος το εριξες στην ανωμαλια δικε μου
καλο μουνι τυπε?παρθενα ειναι?
Με τέτοιες ηλικίες μάλλον θα φας πόρτα στο ξενοδοχείο. Και λογικό είναι.
Δλδ όλοι εμείς που πιτσιρικάδες μας είχε φάει ο ποδαρόδρομος για την τρελή καβάτζα και γεμίζαμε μια χαλίκια, μια χορτάρα, μια αγκάθια για να γαμήσουμε πάθαμε τίποτα?
Ακου ξενοδοχείο με την πρώτη!!!!
τυπε αυτη η νεα γενια ειναι πολυ καλομαθημενηΜε τέτοιες ηλικίες μάλλον θα φας πόρτα στο ξενοδοχείο. Και λογικό είναι.
Δλδ όλοι εμείς που πιτσιρικάδες μας είχε φάει ο ποδαρόδρομος για την τρελή καβάτζα και γεμίζαμε μια χαλίκια, μια χορτάρα, μια αγκάθια για να γαμήσουμε πάθαμε τίποτα?
Ακου ξενοδοχείο με την πρώτη!!!!
γιατι πας με τοσο μικρες τυπεγιατί ανωμαλία;
κακο ειναι που την εχεις 1 χρονο τυπεένα χρόνο τώρα αυτά τρώμε ρε φίλε είπα για την επέτειο μας να κάνω κάτι ξεχωριστό κακό είναι;
γιατι πας με τοσο μικρες τυπε
τουλαχιστον εχει καμια δυσμορφια ή παραμορφωση?
τυπέ το παλικάρi δεν έχει μπει στα κόλπα ακόμα μην το κράζεις τόσο απότομακακο ειναι που την εχεις 1 χρονο τυπε
O απόλυτος είναι μορφή τύπε, μείνει λίγο ακόμα στο σάιτ και θα πιάνεις το νόημα σε αυτά που λέειτι εννοείς φίλε μου;
τυπέ το παλικάρi δεν έχει μπει στα κόλπα ακόμα μην το κράζεις τόσο απότομα
O απόλυτος είναι μορφή τύπε, μείνει λίγο ακόμα στο σάιτ και θα πιάνεις το νόημα σε αυτά που λέει