Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.863
- Πόντοι
- 3.656
σε ειπε ασοβαρο ο νηματοθετηςΠολύ σωστά και δεν μιλάμε για τα τοπ μέλη του μπου που πάνε με πάνω από 5 κάθε φορά
σε ειπε ασοβαρο ο νηματοθετηςΠολύ σωστά και δεν μιλάμε για τα τοπ μέλη του μπου που πάνε με πάνω από 5 κάθε φορά
300 ευρω βγαζω με το ζορι ολη την εβδομαδα αμα τα δωσω για εκει καταστροφη...σιγουρα ομως αξιζει μια τετοια εμπειρια ειναι οντως τρελη καυλα
τυπε γιατι δε ζητας δανεικα απο τρουμπακη??τυπε εσυ εισαι τυχερος αμα βγαζεις 300 ευρω την εβδομαδα
εγω 300 ευρω βγαζω το χρονο
τυπε γιατι δε ζητας δανεικα απο τρουμπακη??
και εγω θα ζητησω δανεικα απο Τρουμπ...ελπιζω να μην μας δωσει λεφτα μονοποληςτυπε γιατι δε ζητας δανεικα απο τρουμπακη??
και εγω θα ζητησω δανεικα απο Τρουμπ...ελπιζω να μην μας δωσει λεφτα μονοπολης
Για δε ζητάς απ' το Χρήστο το Σαββίδη να τα δώσεις μετά στους τύπους και να καβατζώ τον τόκοτυποι θα σας εδινα εγω,αλλα εχω παραγγειλει 2 απο αυτες τις μαλακιες που θα βγαλει ο πανοπουλος τωρα σε καμια βδομαδα και εχω δωσει προκαταβολη 4 μυρια...
Σοβαροτης 0 από νημαθετη τι περιμένειςσε ειπε ασοβαρο ο νηματοθετης
Εσύ θα πάρεις το τρίτο το μακρύτερο του Καράμπελακαι εγω θα ζητησω δανεικα απο Τρουμπ...ελπιζω να μην μας δωσει λεφτα μονοπολης
O Σαββίδης δεν δανείζει ρε παίκτη. Επενδύει. Του πας το business plan και αυτός βάζει το κεφάλαιο.Για δε ζητάς απ' το Χρήστο το Σαββίδη να τα δώσεις μετά στους τύπους και να καβατζώ τον τόκο
Αυτο ρε φιλε δεν ειναι σεξ με τρεις γυναικες,Tο ευχομαι σε ολους μας
Ακριβώς...κουαρτέτο...το έκανα τις καλές προμνημονιακες μέρες .Εκεί κατάλαβα τι θα πει η φράση"μπλέξαμε τα μπούτια μας"!Αυτό αδελφέ μου είναι πολλων η φαντασίωση σε νιώθω απόλυτα και αν δεν είσαι δικτυωμένος και τσαχπινογαργαλιαρης (ωπος ο αδελφός sescoulas no offense bro) πρέπει να πλερω για να το απολαύσεις.Ασχετο αυτό που λες λέγεται Foursome.
Χαμένο ξε-χαμενο είναι μια συγκλονιστική εμπειρία που δεν μπορείς να την έχεις παρά μόνο ελάχιστες φορές η μία η καθόλου.3 γυναίκες επί πληρωμή = χαμένο το 70% του κεφαλαίου...
Λάθος κανεις ...γίνονται υπέροχα συμπλέγματα !Ένας με τρείς δεν είναι αξιοποιήσιμες
Μόνο με γιαπωνέζες παίζει αξιοπρεπές σενάριο