apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αβραμοθρεντΤι κρίμα! Είστε βαθειά νυχτωμένοι... Ενημερωθείτε και λίγο, στερημένοι!
αβραμοθρεντΤι κρίμα! Είστε βαθειά νυχτωμένοι... Ενημερωθείτε και λίγο, στερημένοι!
Εδώ ο παπάρας στράβωσε γιατί έγραψα ότι είχα γαμήσει κάποτε μια παντρεμένη που ήταν έγκυος και εκανε και γαμώ τα πηδήματα και αυτός το πήρε λες και ήταν η δική του γυναίκα!!! Μπήκε στο σάιτ αυτό για να μιλήσει ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ. Τόσο μαλάκας ο τσιμπουκολαρυγγοπνίχτρας 1. Πες το ρε παπάρα ότι ήταν η γυναίκα σου η παντρεμένη που .
2. Γουάου...."κωλόγυφτε" !!! Σκιάχτηκα. Πάρε τώρα τον που (όπως συνηθίζεις) λαχουρένια ρόμπα.
Πρόσεχε μη σου φύγει κανένας πόντος...Εσυ θες πολυ ξυλο ρε φιλε. Ευχομαι την επομενη φορα να σε βουτηξει ο αντρας αυτηνης
και να σε τουλουμιασει... να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου απο το ξυλο. Γιατι ετσι στρωνουν μερικοι σαν και εσενα. Με μια καλη δοση ξυλάρας.
Μαλλον επεσες σε φλωρο ή σε πολυ κοιμισμενο άντρα. ΤΥχερος ησουν... αλλα μεχρι ποτε?
1. Εννοείτε ότι έγινε αναφορά γι αυτό.Ριψνουμε το επιπεδο ακομα παρακατω....οπως θελεις.
1.Οχι ρε μαλακα,η μανα σου η πουτανα ητανε,αλλα δεν την γνωρισες στο σκοταδι.
2.ουστ στο τσαντηρι σου τουρκογυφτε,τουρκοσπορε...
ετσι!!Πρόσεχε μη σου φύγει κανένας πόντος...
Όταν σου την πέσει εσένα γυναίκα ζήτα να δεις ταυτότητα αν είναι παντρεμένη ή όχι, πέρνα την από χιλιά δυο τεστ και στο τέλος θα την έχει γαμήσει ο άλλος παρακάτω. Σε παντρεμένες δε τη πέφτω, αλλά όταν μου την πέσουν δε θα κάτσω να το σκεφτώ δεύτερη φορά. Αλλά μάλλον εδώ έχουν μαζευτεί όλοι οι αμέπτου ηθικής μπουρδελιάρηδες...
-MΕΓΑΛΗ "ΑΝΩΜΑΛΙΑ" ειναι γενικα το σεξ με μια γυναικα-για τα αλανια γαμιαδες εδω μεσα-γραψε και συ για κανα 3ιο -4ολεο με εγγυες ,να σε παρουν στα σοβαρα!δεν με νοιάζει τι έγραψε ο άλλος, μαζί μιλάμε. Με μια γκαστρωμένη πειράζει ή όχι?
Πρόσεχε μη σου φύγει κανένας πόντος...
Όταν σου την πέσει εσένα γυναίκα ζήτα να δεις ταυτότητα αν είναι παντρεμένη ή όχι, πέρνα την από χιλιά δυο τεστ και στο τέλος θα την έχει γαμήσει ο άλλος παρακάτω. Σε παντρεμένες δε τη πέφτω, αλλά όταν μου την πέσουν δε θα κάτσω να το σκεφτώ δεύτερη φορά. Αλλά μάλλον εδώ έχουν μαζευτεί όλοι οι αμέπτου ηθικής μπουρδελιάρηδες...
ρε τυπε λες και γαμαει εσενα κανειςΕσυ προσεχε μην πεσεις σε καναν καλο και του φυγει καμια φαπα....
Καλα δεν βλεπεις την κοιλια της γκομενας? Δεν ξερεις με ποια πηγαινεις? μαλακιες.
Εγω σου ειπα καντο... αλλα ευχομαι να πεσεις σε εναν καλο που να μην υπολογιζει τιποτα
να σε κανει μπαουλο. Δεν το διαπραγματευομαι δηλαδη... κανεις μαλακια μεγαλη και επιμενεις κιολας εεε ευχομαι να παθεις αυτο που σου αξιζει. Απλα τα πραγματα δεν θα κατσουμε να το συζητησουμε κιολας.
Καλα ετσι και το εκανες αυτο σε μενα? χαχαχχα καλα. Θα αλλαζες διευθυνση μετα μονο αυτο σου λεω
και θα βλεπες και τους ποντους και τα μετρα!!!!
ρε τυπε λες και γαμαει εσενα κανεις
και ο αλλος οτι γουσταρει θα γαμειOπως γουσταρω θα κανω .
και ο αλλος οτι γουσταρει θα γαμει
ειμαι απο χωριο και ξερω, αμα η αλλη θελει να γαμηθει εσυ τι ζορι τραβας;;Βρε ας γαμει οτι γουσταρει αρκει να μην μαθω οτι εκανε τετοιο πραγμα.
Γιατι το πανηγυρι θα αρχισει μετα
δεν ξερεις τι σημαινει πανηγυρι.
Οποιος το εχει κανει αυτο και εχει γαμησει εγκυο προσοχη οχι γυναικα απλα παντρεμενη
αυτο στα αρχιδια μου... αλλα εγκυο ειλικρινα ειναι για φτυσιμο στη μουρη με φλεμα και ετσι και το μαθαινα προσωπικα.... οτι παιζει τετοιος τυπος στη δουλεια ή στον περιγυρο μου θα επιστρατευα ολα μου τα κολπα τις λαμογιες και τις πλαγιοτητες για να τον κάνω να βασανιστει μεχρι να ξεκοψει τελειως
και να εξαφανιστει
Ελα ρε τυπε μην τσιμπαs....Αυτα δεν γινονται στην πραγματικοτητα
Και αν εχει γινει καποιο μεμονωμενο περιστατικο, ανηκει στην στατιστικη και μονο
Οσο για το τι εγραψε εδω ενα αγνωστο νικ.....με το που γραφτηκε και καλα δηλωσε εγκυμοσυνη και ακατασχετη καβλα, ε αυτο δεν καταπινεται
σιγα που δεν γινονται ;) ;)Ελα ρε τυπε μην τσιμπαs....Αυτα δεν γινονται στην πραγματικοτητα
Και αν εχει γινει καποιο μεμονωμενο περιστατικο, ανηκει στην στατιστικη και μονο
Οσο για το τι εγραψε εδω ενα αγνωστο νικ.....με το που γραφτηκε και καλα δηλωσε εγκυμοσυνη και ακατασχετη καβλα, ε αυτο δεν καταπινεται
αυτο φοβασαι, μην στραβωσει το μωρο με την πουτσα του;;Αρρωστια φιλε.... για φτυσιμο στη μουρη
οποιος το χει κανει αυτο. Με εγκυο????
με παντρεμενη πηγαινε δεν εχω προβλημα αλλα με εγκυο ρε φιλε?
τι σου φταιει το παιδακι? επειδη εκατσε σε μια καργιολα ή σε εναν μαλακα
που δεν προσεξε τι εβαζε σπιτι του.
Τελοςπαντων για να κλεισω την "κουβεντα" ευχομαι οποιος το εχει κανει αυτο να γινει ενα μπαμ εκει που πηδαει κανονικα
και χαιρεται κ να μην του ξανασηκωθει ποτε !!!!!!!! Να κατσει ετσι μερικα χρονακια να βαλει μυαλουδακι το τυπονι μας
Πιστευω οτι βασικα θαθελε να ανοιξει το θεμα την Κυριακη, αλλα δεν του/τηs βγηκεΑρρωστια φιλε.... για φτυσιμο στη μουρη
οποιος το χει κανει αυτο. Με εγκυο????
με παντρεμενη πηγαινε δεν εχω προβλημα αλλα με εγκυο ρε φιλε?
τι σου φταιει το παιδακι? επειδη εκατσε σε μια καργιολα ή σε εναν μαλακα
που δεν προσεξε τι εβαζε σπιτι του.
Τελοςπαντων για να κλεισω την "κουβεντα" ευχομαι οποιος το εχει κανει αυτο να γινει ενα μπαμ εκει που πηδαει κανονικα
και χαιρεται κ να μην του ξανασηκωθει ποτε !!!!!!!! Να κατσει ετσι μερικα χρονακια να βαλει μυαλουδακι το τυπονι μας
αυτο φοβασαι, μην στραβωσει το μωρο με την πουτσα του;;
εμείς που κάναμε με τη σύζυγο είμαστε και εμείς σιχαμένηδες?