Νέα

Sex με καυλωμένη έγκυο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Faidra Married
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πιστευω οτι βασικα θαθελε να ανοιξει το θεμα την Κυριακη, αλλα δεν του/τηs βγηκε :grin:
Καμμια πραγματικη εγκυοs δεν ξενυχταει ενα βραδυ γραφεται σε site και δηλωνει καβλιαρα και αχορταγη!!!!.....Ολη μερα ειναι μαστουρωμενη απ τουs εμετουs αλλα και απ την χαρα τηs για το ευτυχεs γεγονοs....Αλλη μια μουφα τηs Κυριακηs  :grin: :grin:

Ε δεν πειραζει με την ευκαιρια δωσαμε και την ευχη μας σε οσους το εχουν κανει με εγκυες !!!!

Ακου εκει ρε φιλε τι σκεφτηκε ο αλλος.. θα την πηδηξει ενας αλλος λεει αν δεν το κανω εγω και θα με πουνε μαλακα.... χαχαχαχ ακου εκει

αν ειναι ετσι τραβα πηδα και μια πρεζου ρε φιλε που ειναι αρρωστη.... πηδα την ευκαιρια ειναι μην την βρει καναας αλλος απο σενα και την πηδηξει.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εγω προσωπικα δεν φοβαμαι κατι.... αυτοι που κανουν τετοια θα πρεπει να φοβουνται.

Εγω απλα ειπα την αποψη μου και εδωσα και την ευχη μου οπως ακριβως θα εδινα και την ευχη για εναν ανθρωπο που σκοτωσε κάποιον άλλον ... οπως ακριβως και για τους βιαστες και αλλους η ευχη ειναι ξεκαθαρη να σαπισουν στην φυλακη.

Εγω και το σεξ με εγκυο το θεωρω αποτροπαιο... αποψη δεν μου αλλαζεις αρα δεν χρειαζεται να συζητησουμε κατι. Αν εσυ δεν εχεις το μυαλο να καταλαβεις τι ειναι αυτο π κανεις ε νταξει... αστο μπορει να εισαι τυχερος να το καταλαβεις αλλιως απο καποιον που την επαθε ή καλυτερα του την εκανες οχι εσυ γενικα :P
αρα ουτε την γυναικα σου θα γαμας αμα την γκαστρωσεις;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για γυναικες αλλων ειπε καποιος....

οι δικες μας ειναι αλλο θεμα αν και δεν εχω να δωσω ξεκαθαρη απαντηση σε αυτο....

κατα 70% οχι. Λες να παει με καναν αλλον ή να μπει εδω μεσα?  :2funny:

θα της κοψω τα βυζια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
*Κατα 70-80% ΟΧΙ... πριν τους 3-4 μήνες και 100% ΟΧΙ μετα τους 4 της εγκυμοσυνης.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πιστευω οτι βασικα θαθελε να ανοιξει το θεμα την Κυριακη, αλλα δεν του/τηs βγηκε :grin:
Καμμια πραγματικη εγκυοs δεν ξενυχταει ενα βραδυ γραφεται σε site και δηλωνει καβλιαρα και αχορταγη!!!!.....Ολη μερα ειναι μαστουρωμενη απ τουs εμετουs αλλα και απ την χαρα τηs για το ευτυχεs γεγονοs....Αλλη μια μουφα τηs Κυριακηs  :grin: :grin:
ο αβραμης χτυπαει παντα μετα τα μεσανυχτα τυπε :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

οι δικες μας ειναι αλλο θεμα αν και δεν εχω να δωσω ξεκαθαρη απαντηση σε αυτο....

θα της κοψω τα βυζια
ρε τυπε γραφεις σε μπουρδελοσαιτ και λες οτι γαμας πουτανες και οτι μαλλον δεν θα γαμς την γυναικα σου αμα την γκαστρωσεις, σωστα;; αρα να υποθεσω οτι θα γαμας και παλι πουτανες οταν δεν θα γαμας την γυναικα σου!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ο αβραμης χτυπαει παντα μετα τα μεσανυχτα τυπε :grin:
Δεν ξερει να το χειριστει τυπε.........Αν ξεκιναγε να γραφει απ το πρωι, ταχα μου ανηξερη και καλα και σιγα σιγα με τον καιρο να το ξεφουρνιζε, ισωs να γινοτανε πιο πιστευτη/τοs  :grin: :grin: :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

θα της κοψω τα βυζια
λες να σε ρωτησει η να στο πει;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν ξερει να το χειριστει τυπε.........Αν ξεκιναγε να γραφει απ το πρωι, ταχα μου ανηξερη και καλα και σιγα σιγα με τον καιρο να το ξεφουρνιζε, ισωs να γινοτανε πιο πιστευτη/τοs  :grin: :grin: :grin:
σωστα τυπε
ηθελε αλλο προμοταρισμα το θεμα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom