violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ελεος γιατι;;
γιατί να κάνεις σεξ με μια έγκυο που φέρει παιδί άλλου και να περηφανεύεσαι πόσο την ''ξεσκιζες'' ,
είναι απλα και επιεικώς εμετικό.
ελεος γιατι;;
δηλαδη ειναι εμετικος αυτος που το λεει, αυτη που το κανει τι ειναι;;γιατί να κάνεις σεξ με μια έγκυο που φέρει παιδί άλλου και να περηφανεύεσαι πόσο την ''ξεσκιζες'' ,
δηλαδη ειναι εμετικος αυτος που το λεει, αυτη που το κανει τι ειναι;;
ε λ ε ο ς.
Αμα αυτος που τα ελεγε αυτα ηταν ο αντρας της, θα ελεγες τα ιδια;γιατί να κάνεις σεξ με μια έγκυο που φέρει παιδί άλλου και να περηφανεύεσαι πόσο την ''ξεσκιζες'' ,
αφου ο ενας ταιριαξε με τον αλλον εσεις τι ζορι τραβατε δεν εχω καταλαβει, συμπλεκτης στην πουτσα του θα γινεται;;είναι εμετικό γενικώς.
Φαίνεται, ο ένας θα ταίριαξε με τον άλλο.
αφου ο ενας ταιριαξε με τον αλλον εσεις τι ζορι τραβατε δεν εχω καταλαβει, συμπλεκτης στην πουτσα του θα γινεται;;
αφου ο ενας ταιριαξε με τον αλλον εσεις τι ζορι τραβατε δεν εχω καταλαβει, συμπλεκτης στην πουτσα του θα γινεται;;
φυσικα και μπορεις να σχολιασεις, αλλα δεν καταλαβαινω πως στην αρχη μονο ο ενας ειναι εμετικος κατ' εσεΔεν έχω ζόρι. Αλλά μπορώ να σχολιάζω , σωστά??
ή μήπως θα πληγωθεί το τέρας αναισθησίας απο το σχόλιο μου??![]()
Αμα αυτος που τα ελεγε αυτα ηταν ο αντρας της, θα ελεγες τα ιδια;
Τι σε χαλασε δηλαδη, πως η εγκυος γαμιεται; Πως αυτος που την γαμησε δεν ηταν ο πατερας;
θα του εκανες τα μουτρα κρεας...Αν επιανα αντρα μεσα στο σπιτι μου να μου πηδαει την γυναικα....
θα τον εβγαζα εξω με λουρι γυμνο και θα τον εκανα βολτα στο παρκο να τον φτυνουνε
αληθεια στο λεω .
εξεταζουμε το ηθικον του ζητηματος η το καυλοτικον;;εσενα αμα η γυναικα σου ηταν εγκυος στο παιδι σου, και ταυτόχρονα ξενοπηδουσε, πως θα το έβρικσες?? Φυσιολογικό??
φυσικα και μπορεις να σχολιασεις, αλλα δεν καταλαβαινω πως στην αρχη μονο ο ενας ειναι εμετικος κατ' εσε
θα του εκανες τα μουτρα κρεας...
αρα και για το ζευγαρι ειναι εμετικο;;Είναι εμετικο και για τους δυο.
εξεταζουμε το ηθικον του ζητηματος η το καυλοτικον;;
το πολυ πολυ να σου εκανε κερατακια και να εφευγε,,Οντως κρέας θα του τα εκανα ! Που το καταλαβες?![]()
το γαμιση για να ειναι πετυχημενο πρεπει να στερειται και απο τα 2 ;)1. Υπεκφευγεις. Αρα συμφωνεις, και η ''αντρική'' σου πλευρά δεν σε αφήνει να το εκρφάσεις. Παρολαυτά καταλαβαίνω.
2. Κοιτα να δεις...οταν ο άνθρωπος που έχεις απεναντι σου στερείται αξιοπρέπειας και ηθικής, ε αυτό και αν είναι ΝΤΕκαυλέ.
το πολυ πολυ να σου εκανε κερατακια και να εφευγε,,