Νέα

Sex με καυλωμένη έγκυο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Faidra Married
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Εμενα η γυναικα μου ουτε να την ακουμπισω οσο ητααν εγκυος
δλδ τι οσο ηταν ακομη δν ειναι οπωσ παλια
που εισαι εσυ βρε κουκλα μου που εχουμε λιωσει...!!!! :jerking: :2funny:
:jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σημερινη ημερομηνια εγγραφηs απ οτι βλεπουμε εδω
Και στην ανειπωτη χαρα σου , που εμεινεs εγκυοs, ειπεs να μαs εξομολογηθειs τα παντα ολα.....Μεγαλη μαs τιμη

OPTIMUS1939

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
1)Ώξω πούστη απ τη παράγκα.... :s&m_3:
2) Δεν έχω σκοπό να μείνω έγκυος.... :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1)Τωρα ποιος ειναι ο πουστης,δεν ειναι δυσκολο να καταλβουμε,μωρη συκια.
Και πουστης δεν ειναι μονο αυτος που γαμιεται,αλλα και αυτος που δεν τιμα τα
παντελονια του.
2) IQ ραδικιου...να σου εξηγησω τι εννοουσα???διοτι δεν βλεπω να το καταλαβες.

Ποσο χρονων εισαι???καμια 20ρια σε κοβω,απο τις απαντησεις σου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και βέβαια όχι ... η κυρία ήταν φουλ στις ορμόνες... δούλεψαν τα πάντα με λίγη προσοχή βέβαια.

εεε μα πες το να το καταλάβουν... λίγο προσοχή χρειάζεται ειδικά στις στάσεις (ιεραποστολικό όχι)... κατά τα άλλα μια χαρά γίνεται και μάλιστα οι ορμόνες τρελλαίνονται εκείνη την περίοδο...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1)Τωρα ποιος ειναι ο πουστης,δεν ειναι δυσκολο να καταλβουμε,μωρη συκια.
Και πουστης δεν ειναι μονο αυτος που γαμιεται,αλλα και αυτος που δεν τιμα τα
παντελονια του.
2) IQ ραδικιου...να σου εξηγησω τι εννοουσα???διοτι δεν βλεπω να το καταλαβες.

Ποσο χρονων εισαι???καμια 20ρια σε κοβω,απο τις απαντησεις σου
1) Όταν κάποιος άγνωστος με αποκαλεί (ακόμα και από γραπτό) "αγορίνα ΜΟΥ", "αγόρι ΜΟΥ", κτλπ σόρρυ αλλά εγώ τον θεωρώ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ του κερατά. ΑΝ κάποτε σου δώσω το λόγο της τιμής μου και δεν τον κρατήσω έλα να μου πεις ότι δε τιμώ τα παντελόνια μου. Αν και μάλλον ΔΕΝ ξέρεις που κολλάει η έκφραση "τιμώ τα παντελόνια που φοράω". ΒΛΑΚΕΝΔΥΤΕ
2) Άντε και εγώ έχω την εξυπνάδα ενός ραδικιού. Ο δικός σου ο εγκέφαλος του οποιου η λειτουργία περιορίζεται στο εισπνοή/εκποή τι μιλάς; (αν και πολύ αμφιβάλω αν έχει την ικανότητα ο εγκεφαλός σου να δίνει τέτοιες πολύπλοκες εντολές). ΑΝ δε μπορείς να καταλάβεις βρε ΒΛΑΚΟΣΤΡΩΤΕ το πότε ο άλλος σαρκάζει μη μιλάς. ΒΛΗΜΑΤΟΝΔΥΤΕ. Η δικιά σου η ηλικία είναι μάλλον 72 ετών. Γι αυτό και έχει έρθει και η γεροντική μαλάνκιση. ΜΑΛΑΚΟΓΕΝΝΗΤΕ.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Φαίδρα δεν αφήνεις τις ερωτήσεις να ανταλλάξουμε καμιά φώτο για αρχή?

OPTIMUS1939

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
1) Όταν κάποιος άγνωστος με αποκαλεί (ακόμα και από γραπτό) "αγορίνα ΜΟΥ", "αγόρι ΜΟΥ", κτλπ σόρρυ αλλά εγώ τον θεωρώ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ του κερατά. ΑΝ κάποτε σου δώσω το λόγο της τιμής μου και δεν τον κρατήσω έλα να μου πεις ότι δε τιμώ τα παντελόνια μου. Αν και μάλλον ΔΕΝ ξέρεις που κολλάει η έκφραση "τιμώ τα παντελόνια που φοράω". ΒΛΑΚΕΝΔΥΤΕ
2) Άντε και εγώ έχω την εξυπνάδα ενός ραδικιού. Ο δικός σου ο εγκέφαλος του οποιου η λειτουργία περιορίζεται στο εισπνοή/εκποή τι μιλάς; (αν και πολύ αμφιβάλω αν έχει την ικανότητα ο εγκεφαλός σου να δίνει τέτοιες πολύπλοκες εντολές). ΑΝ δε μπορείς να καταλάβεις βρε ΒΛΑΚΟΣΤΡΩΤΕ το πότε ο άλλος σαρκάζει μη μιλάς. ΒΛΗΜΑΤΟΝΔΥΤΕ. Η δικιά σου η ηλικία είναι μάλλον 72 ετών. Γι αυτό και έχει έρθει και η γεροντική μαλάνκιση. ΜΑΛΑΚΟΓΕΝΝΗΤΕ.

Να πεσω στο επιπεδο σου λοιπον.

1.Αγορι και αγορινα,αποκαλω κατι πουσταρες σαν κ σενα.Και σου ξαναλεω,ΠΟΥΣΤΑΡΑ,δεν ειναι μονο αυτος που γαμιεται...ΠΟΥΣΤΑΡΑ εισαι για το παρακατω

Και εγώ όταν γαμούσα μια παντρεμένη την είχα γαμήσει και όταν ήταν έγκυος (από τον άντρα της...έτσι μου είπε τουλάχιστον). Τρελλό γαμήσι. Και φυσικά θα το ξαναέκανα

Και χέστηκα αν με πουν αλήτη... Grin
Σου ευχομαι να σου κανει η να σου εχει κανει τα ιδια η γυναικα σου ,αν μπορει να σε ανεχτει καμια,με τοσο πολη βαρβατιλα που εκπεμπεις...και αν εχεις παιδια  χαχαχα :2funny: :2funny: κανε και κανενα τεστ πατροτητας..διοτι κατι γαμιαδες σαν και σενα ειναι που δεν παιρνουν χαμπαρι

2.Συνεχιζεις να εκθετεις το μεγα-IQ σου συμπεραινοντας απο το 1939 οτι ειμαι 72 ετων...
ουυυστ ρε κωλογυφτε...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γιατί μαλώνετε ρε παιδιά?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γιατί μαλώνετε ρε παιδιά?
Εδώ ο παπάρας στράβωσε γιατί έγραψα ότι είχα γαμήσει κάποτε μια παντρεμένη που ήταν έγκυος και εκανε και γαμώ τα πηδήματα και αυτός το πήρε λες και ήταν η δική του γυναίκα!!! Μπήκε στο σάιτ αυτό για να μιλήσει ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ. Τόσο μαλάκας ο τσιμπουκολαρυγγοπνίχτρας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Να πεσω στο επιπεδο σου λοιπον.

1.Αγορι και αγορινα,αποκαλω κατι πουσταρες σαν κ σενα.Και σου ξαναλεω,ΠΟΥΣΤΑΡΑ,δεν ειναι μονο αυτος που γαμιεται...ΠΟΥΣΤΑΡΑ εισαι για το παρακατω

Και εγώ όταν γαμούσα μια παντρεμένη την είχα γαμήσει και όταν ήταν έγκυος (από τον άντρα της...έτσι μου είπε τουλάχιστον). Τρελλό γαμήσι. Και φυσικά θα το ξαναέκανα

Και χέστηκα αν με πουν αλήτη... Grin
Σου ευχομαι να σου κανει η να σου εχει κανει τα ιδια η γυναικα σου ,αν μπορει να σε ανεχτει καμια,με τοσο πολη βαρβατιλα που εκπεμπεις...και αν εχεις παιδια  χαχαχα :2funny: :2funny: κανε και κανενα τεστ πατροτητας..διοτι κατι γαμιαδες σαν και σενα ειναι που δεν παιρνουν χαμπαρι

2.Συνεχιζεις να εκθετεις το μεγα-IQ σου συμπεραινοντας απο το 1939 οτι ειμαι 72 ετων...
ουυυστ ρε κωλογυφτε...
1. Πες το ρε παπάρα ότι ήταν η γυναίκα σου η παντρεμένη που  :knockinb:.
2. Γουάου...."κωλόγυφτε" !!! Σκιάχτηκα. Πάρε τώρα τον που (όπως συνηθίζεις) λαχουρένια ρόμπα.

OPTIMUS1939

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ ο παπάρας στράβωσε γιατί έγραψα ότι είχα γαμήσει κάποτε μια παντρεμένη που ήταν έγκυος και εκανε και γαμώ τα πηδήματα και αυτός το πήρε λες και ήταν η δική του γυναίκα!!! Μπήκε στο σάιτ αυτό για να μιλήσει ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ. Τόσο μαλάκας ο τσιμπουκολαρυγγοπνίχτρας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:1. Πες το ρε παπάρα ότι ήταν η γυναίκα σου η παντρεμένη που  :knockinb:.
2. Γουάου...."κωλόγυφτε" !!! Σκιάχτηκα. Πάρε τώρα τον που (όπως συνηθίζεις) λαχουρένια ρόμπα.
Ριψνουμε το επιπεδο ακομα παρακατω....οπως θελεις.
1.Οχι ρε μαλακα,η μανα σου η πουτανα ητανε,αλλα δεν την γνωρισες στο σκοταδι.
2.ουστ στο τσαντηρι σου τουρκογυφτε,τουρκοσπορε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και χέστηκα αν με πουν αλήτη... :grin:

Α ναι.... ξεχάσαμε το χειροκροτημα. Δωστε ενα δυνατο παιδια για τον μάγκα μας  :grin:

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Ηρεμηστε, ολοι εχουμε κανει σεχ με γκαστρωμενες, οι περισσοτερες ειναι και πολυ θερμες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σεξ με γκαστρωμενες εγραψε.... εχεις πολλες συζυγους?  :P

Stories