Νέα

Sex με καυλωμένη έγκυο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Faidra Married
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

OPTIMUS1939

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
...είμαι λίγων μηνών έγκυος και οι ορμόνες μου έχουν τρελαθεί! Είμαι καυλωμένη συνεχώς! Πηδιέμαι με τον άντρα μου και δεν χορταίνω... Φαντασιώνομαι παρτούζες και πούτσους να με γαμάνε! Έχω τρελαθεί...

Θα γαμούσατε μία έγκυο;

Και από τα κορίτσια... το έχει πάθει καμία από εσάς;

Μενετε εγκυες και θελετε να γαμιεστε σαν τρελες,φταινε οι ορμονες.
Γενατε και σας πιανει και καλα επιλοχιος καταθλιψη,φταινε οι ορμονες
Εχετε περιοδο η περιμενετε να σας ερθει,σας ανοιγει η ορεξη,ειστε μεσα στην γκρινια,φταινε οι ορμονες
Φτανετε στην εμηνοπαυση,σας γ....ται το ταμτιριρι,φταινε οι ορμονες.

Μετα αν σας πουν ζωα στραβωνετε κιολας..τα ζωα αφηνουν τις ορμονες να τουσ κανουν οτι θελουν.Αϊντε μπραβο..

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Εχετε περιοδο η περιμενετε να σας ερθει,σας ανοιγει η ορεξη,ειστε μεσα στην γκρινια,φταινε οι ορμονες

Μετα αν σας πουν ζωα στραβωνετε κιολας..τα ζωα αφηνουν τις ορμονες να τουσ κανουν οτι θελουν.Αϊντε μπραβο..

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΠΛΑ  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ,,,,,,,,,,,,,,

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Aλητη δεν θα σε πουνε.

Μαλακισμενο υπανθρωπο,και ζωον σιγουρα. :zombie: :zombie: :zombie:
1ον Δεν ήταν 8 μηνών έγκυος, αλλά 2-3.
2ον Δεν ήταν εκδιδόμενη, απλά μία που ενώ ήταν παντρεμένη τη γαμούσα
3ον ΑΝ όσες γυναίκες μένανε έγκυες δε τις ακουμπούσαν οι άντρες τους τότε θα γαμιόντουσαν ακόμα και στα πάρκα σα τα σκυλιά με τον πρώτο τυχόντα
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595

+1
Eτσι ακριβως ειναι... Καλα τα λεει ο φιλος..

Αφου θελετε να γαμηθειτε... γιατι το ριχνετε στις δικαιολογιες-ορμονες....??!!!!!! :idiot: :jerking:

Last Cup Of Sorrow

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλά αυτό το thread ζέχνει από ηθικισμό και καθωσπρεπισμό και να φανταστείτε ότι είσαστε και μπουρδελιάρηδες... :jerking:

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
γεια σου φαιδρα με τις ορμονες σου

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

OPTIMUS1939

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
1ον Δεν ήταν 8 μηνών έγκυος, αλλά 2-3.
2ον Δεν ήταν εκδιδόμενη, απλά μία που ενώ ήταν παντρεμένη τη γαμούσα
3ον ΑΝ όσες γυναίκες μένανε έγκυες δε τις ακουμπούσαν οι άντρες τους τότε θα γαμιόντουσαν ακόμα και στα πάρκα σα τα σκυλιά με τον πρώτο τυχόντα
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Θιχτηκες αγορακι μου????
Να θυμασαι κατι...Η ζωη ειναι κυκλος...Οτι κανεις θα το λουστεις.

Να εχεις ενα ρητο σαν αρχη στην ζωη σου

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

OPTIMUS1939

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλά αυτό το thread ζέχνει από ηθικισμό και καθωσπρεπισμό και να φανταστείτε ότι είσαστε και μπουρδελιάρηδες... :jerking:

Εγω θα προτεινα παντως το thread να μετανομαστει σε

ANIMAL THREAD ....

Αλλα τι λεω...Ακομα και τα ζωα οταν το θηλυκο ειναι γκαστρωμενο,τα αρσενικα
δεν το πλησιαζουν να το γαμησουν.

Οποτε σαν ειδος ειμαστε πολυ ποιο κατω απο τα ζωα...αμοιβαδες

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Εγω θα προτεινα παντως το thread να μετανομαστει σε

ANIMAL THREAD ....

Αλλα τι λεω...Ακομα και τα ζωα οταν το θηλυκο ειναι γκαστρωμενο,τα αρσενικα
δεν το πλησιαζουν να το γαμησουν.

Οποτε σαν ειδος ειμαστε πολυ ποιο κατω απο τα ζωα...αμοιβαδες

ρε φίλε χαλάρωσε... σε παρακολουθώ σε όλο το θρέντ... όλοι διαφωνούμε σε κάποια θέματα, αλλά δεν χτυπιόμαστε έτσι...
μήπως σου έκανε κανένας καμιά λαδιά και βγάζεις τα απωθημένα σου?  :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πολλά ερωτηματικά και ανασφάλειες δημιουργούνται όταν μια γυναίκα μάθει πως είναι έγκυος. Ένα από αυτά είναι αν μπορεί να έχει σεξουαλικές επαφές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η απάντηση έχει δύο διαστάσεις. Η μια αφορά τον ψυχισμό της εγκύου, και η άλλη την ασφάλεια της εγκυμοσύνης.

Όσον αφορά την ασφάλεια της εγκυμοσύνης αρκεί να διευκρινίσουμε ότι το έμβρυο βρίσκεται μέσα στη μήτρα και είναι προστατευμένο και μακριά από το σημείο που γίνεται η επαφή. Αν δεν συντρέχουν άλλοι αρνητικοί παράγοντες, οργανικά η έγκυος μπορεί να έχει επαφές έως τις 36 εβδομάδες. Κάθε περίπτωση, ωστόσο είναι ξεχωριστή, γι' αυτό συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας.

Ο γιατρός θα σας συστήσει να απέχετε από τη σεξουαλική δραστηριότητα αν υπάρχουν επιπλοκές όπως:

αίμα από αποκόλληση πλακούντα ή υμένων
πόνος στη μέση (συσπάσεις στη μήτρα)
περισσότερο από ένα κύημα (πολύδυμη κύηση)
προδρομικός πλακούντας
ανεπάρκεια τράχηλου
εξωσωματική γονιμοποίηση
αιμορραγία άγνωστης αιτιολογίας
ιστορικό αποβολής
ιστορικό πρόωρου τοκετού.

Ο μόνος αρμόδιος όμως, πάντα, είναι ο γιατρός που παρακολουθεί την εγκυμοσύνη και ξέρει τη σοβαρότητα της κατάστασης που δημιουργείται από οποιαδήποτε επιπλοκή.

Ακόμα όμως κι αν η αποχή από τη σεξουαλική πράξη είναι επιβεβλημένη, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να εκφραστεί η αγάπη και η επιθυμία. Τα χάδια, μια ζεστή αγκαλιά και το μασάζ προσφέρουν μια ξεχωριστή απόλαυση και τονώνουν την ψυχική και σωματική επαφή του ζευγαριού.

Σε φυσιολογική εγκυμοσύνη, μετά τις 36 εβδομάδες η σεξουαλική επαφή μπορεί να προκαλέσει πρόωρο τοκετό εξαιτίας ουσιών (προσταγλανδίνες) που περιέχει το σπέρμα. Μπορούν να ωριμάσουν τον τράχηλο και να προκαλέσουν τη διαστολή του, δίνοντας έτσι το έναυσμα για τον τοκετό Σε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, πριν τις 36 εβδομάδες όμως, αυτό είναι απίθανο.

Προς το τέλος της εγκυμοσύνης, ο οργασμός μπορεί να προκαλέσει μικροσυσπάσεις. Δεν πρόκειται όμως για τις κανονικές συσπάσεις του τοκετού.

(σημ. δική μου: παλιά στα χωριά όταν δεν υπήρχαν τα φάρμακα για πρόκληση ωδινών και διαστολή του τραχήλου , οι γιατροί συμβούλευαν του άντρες να  :knockinb: τις εγκυμονούσες γυναίκες τους προκειμένουν να μπεί στη διαδικασία τοκετού , επειδή το σπέρμα έχει προσταγλανδίνες που διαστέλουν τον τράχηλο και κάνουν συστολές στη μήτρα)

Η συνουσία κατά τη διάρκεια της εγγυμοσύνης

Οι αλλαγές στο σώμα σας θα αλλάξουν ασφαλώς τις ερωτικές σας συνήθειες. Ορισμένες στάσεις θα είναι πιο άβολες και θα χρειαστεί να υιοθετήσετε νέες, που θα εξασφαλίζουν άνεση στις κινήσεις σας και δεν θα ασκούν πίεση στην κοιλιά. Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να πειραματιστείτε με τον σύντροφό σας και να εμπλουτίσετε την ερωτική σας δραστηριότητα. Με ερωτικές στάσεις και πρακτικές που δεν είχατε δοκιμάσει πρωτύτερα, μπορείτε να ανακαλύψετε μαζί νέες πηγές απόλαυσης.

Αν, ωστόσο, η ερωτική επαφή είναι επώδυνη ή δεν έχετε σεξουαλική επιθυμία, εξηγήστε με ειλικρίνεια στον σύντροφό σας τι σας συμβαίνει για να μη νιώσει ότι τον απορρίπτετε ή ότι έχετε χάσει το ερωτικό ενδιαφέρον σας γι' αυτόν. Δεν αποκλείεται και ο ίδιος να απέχει από την ερωτική πράξη φοβούμενος ότι θα τραυματίσει εσάς ή το εύθραυστο έμβρυο. Στο τελευταίο τρίμηνο μάλιστα, επειδή το έμβρυο αντιλαμβάνεται και ακούει, μπορεί να αισθανθεί ότι σας 'παρακολουθεί' και ότι το σεξ δεν είναι πια μια ιδιωτική σας υπόθεση.

Όσον αφορά τον ψυχισμό, αυτός διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Σε πολλές γυναίκες η ερωτική επιθυμία ανεβαίνει κατακόρυφα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Με την αυξημένη ροή του αίματος στην περιοχή της λεκάνης, τα χείλη του αιδοίου διογκώνονται, γίνονται υπερευαίσθητα στην αφή και διεγείρονται πολύ ευκολότερα. Οι κολπικές εκκρίσεις επίσης είναι πλουσιότερες, με αποτέλεσμα η διείσδυση να είναι πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη.

Άλλες βλέπουν την εγκυμοσύνη σαν ένα εντελώς φυσιολογικό γεγονός και έτσι έχουν τις συνήθεις επαφές που είχαν και πριν από αυτή. Άλλες από συναισθηματική φόρτιση βρίσκουν ενοχλητική τη διόγκωση των γεννητικών οργάνων τους και νιώθουν πόνο ή αίσθηση βάρους μετά τον οργασμό. Μπορεί επίσης να αισθάνονται έντονους πόνους από τις συσπάσεις της μήτρας στη διάρκεια της συνουσίας ή μετά τον οργασμό. Τότε η ερωτική πράξη είναι λιγότερο ικανοποιητική. Τους πρώτους μήνες, επίσης, η ναυτία, το βάρος και η ευαισθησία των μαστών, καθώς και η συναισθηματική φόρτιση που βιώνουν ορισμένες γυναίκες, μπορεί ενδεχομένως να μειώσουν την ερωτική επιθυμία.

πηγή: iatronet.gr

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Μερικά συντηρητικά μυαλά δεν μπορούν να αφήσουν τον εαυτό τους να πιστέψουν ότι μπορεί αυτά να είναι τα λόγια μίας γυναίκας. Ευτυχώς, η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Χαίρομαι, πάντως, που υπάρχουν άνδρες που θα με γαμούσαν, γιατί μόνο αυτό σκέφτομαι εδώ και 2 μήνες...πώς θα πηδιέμαι!

Πληροφοριακά... δεν επιτρέπεται το χύσιμο μέσα στον κόλπο, παρά μόνο στον 9ο μήνα! Οπότε μπορείτε να χύσετε τα φουσκωμένα βυζιά!

Red_legged_seagulls.jpg

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
...είμαι λίγων μηνών έγκυος και οι ορμόνες μου έχουν τρελαθεί! Είμαι καυλωμένη συνεχώς! Πηδιέμαι με τον άντρα μου και δεν χορταίνω... Φαντασιώνομαι παρτούζες και πούτσους να με γαμάνε! Έχω τρελαθεί...

Θα γαμούσατε μία έγκυο;

Ποσοι  θα  ηθελες να σε παρουν  για  

μια  παρτουζιτσα ;

Αριθμο ατομων  εννοω.......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ερώτηση προς τους παντρεμένους με παιδιά του σάιτ...

9 μήνες για κάθε παιδί την βγάλατε με μαλακία ή/και με πουτάνες???

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
ερώτηση προς τους παντρεμένους με παιδιά του σάιτ...

9 μήνες για κάθε παιδί την βγάλατε με μαλακία ή/και με πουτάνες???

Και βέβαια όχι ... η κυρία ήταν φουλ στις ορμόνες... δούλεψαν τα πάντα με λίγη προσοχή βέβαια.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
H κοιλιά του αρχιτέκτονα. Φοβερή ταινία!

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0

Θα γαμούσατε μία έγκυο;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Εμενα η γυναικα μου ουτε να την ακουμπισω οσο ητααν εγκυος
δλδ τι οσο ηταν ακομη δν ειναι οπωσ παλια
που εισαι εσυ βρε κουκλα μου που εχουμε λιωσει...!!!! :jerking: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom