alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πηγανε νωρις σημερα οι πακηδες για υπνο και δεν εχεις τι να κανεις?γινεται να λειπω απτο νημα των χοντρων?
Πηγανε νωρις σημερα οι πακηδες για υπνο και δεν εχεις τι να κανεις?γινεται να λειπω απτο νημα των χοντρων?
Πηγανε νωρις σημερα οι πακηδες για υπνο και δεν εχεις τι να κανεις?
Ασε Νιμ, ολοι αυτοι που το παιζουν επιλεκτικοι και τους χαλαει το 1,68 και 72 κιλα, θα σκοτωναν για να εχουν μια κοπελα με αυτες τις αναλογιες. Και χειροτερες μην σου πω.Εγώ είμαι 1.68 με 72 κιλά, η βοδάρα ρε φίλε. Πάει χοντρή θα με λένε τα κομενάκια.
Αλλά προσπαθώ γαμώ τα ωράρια μου γαμώ
Μηπως να την κανεις σιγα σιγα ?οχι διπλα μου ειναι..αυτος διαβαζει πολιτικα κ εγω μπου εννοειταιιιι
Εγώ είμαι 1.68 με 72 κιλά, η βοδάρα ρε φίλε. Πάει χοντρή θα με λένε τα κομενάκια.
Ασε Νιμ, ολοι αυτοι που το παιζουν επιλεκτικοι και τους χαλαει το 1,68 και 72 κιλα, θα σκοτωναν για να εχουν μια κοπελα με αυτες τις αναλογιες. Και χειροτερες μην σου πω.
κανε 1¨30 περπατημα τη μερα και το βραδυ μην τρως πολύ..
Μηπως να την κανεις σιγα σιγα ?
τυπε 03.25 ειναι τωρα στο Πακισταν,τι θες να κανουν,αυριο εχει και τζαμι,να ζωστουν καμια ζωνη με εκρηκτικα,τα γνωστα :S :S :SΠηγανε νωρις σημερα οι πακηδες για υπνο και δεν εχεις τι να κανεις?
Γυρος υποθετω με κρεμμυδακι και φρυγανισμενο ψωμι?σε λιγο γτ προβλεπεται κ τριτος γυροςς
Νιμ με ξερεις.Φχαρστω Άλεξ μου. Χαίρομαι που μας έχεις σε εκτίμηση :S
Γυρος υποθετω με κρεμμυδακι και φρυγανισμενο ψωμι?
Εγώ είμαι 1.68 με 72 κιλά, η βοδάρα ρε φίλε. Πάει χοντρή θα με λένε τα κομενάκια.
Πεινουσα μεχρι που μπηκες και μου κοπηκε η ορεξη.πεινας?
κανα χοντρος θα την ορεγεται. εκτος και εαν αυτος που την εγαμησε ειναι και αυτος χοντροςσε τιμησε που σε γαμησε η κοπελα τοτε. σιγα μην ξανασταθειςς παλι τυχεροςςς! Αλλος θα την ορεγεται !!! Σιγουρα καποιος που την εκτιμησε πρωτα σαν ανθρωπο!!!
Πεινουσα μεχρι που μπηκες και μου κοπηκε η ορεξη.