Νέα

Σεξ με χοντρη. Να το ξανακανω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 736
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και γω που εχω φαρδιους ωμους απο την οικοδομη τι να κανω τυπε;να κοψω κανα χερι ή να παρω a class και να πληρωσω πενταπλο εισητηριο?

και γω φαρδιούς ώμους έχω ρε παίκτη μου... αλλά ο κώλος μου χωράει στην καρέκλα...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Τελευταια φορα με την Aegean,ενα φιλαρακι μου ειπε οτι στις εξοδους κινδυνου οι θεσεις ειναι πιο μεγαλες.Πηρα λοιπον θεση στο διαδρομο...με το που βρισκοταν διπλα μου το καρτ με τα αναψυκτικα,θυμηθηκαν ολες οι αεροσυνοδινες να περασουν και μου τριβαν τον κωλο τους στο μπρατσο.Τις ρουφιανες...

Gloukos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Οι λεπτές ρε παιδιά εξαφανίστηκαν και ψάχνετε χοντρές;

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Μπορώ να καταλάβω απόλυτα το τύπο.ακριβώς ίδια περίπτωση απο το φουμπού μου τη έπεσε χοντρή το Μάρτιο.
Η οποία είχε και βιτσιόζικες τάσεις.Δηλαδή ήθελε να δοκιμάσει για πρώτη φορά μαστίγια περιλέμαια σχοινιά κ.λ.π
Πήγα σπίτι της τη ίδια μέρα ξέροντας πως έχει περίοδο.
Πίπα απο τις πιο φιλότιμες που μου έχουν πάρει και τα πήρε με χαρά στο στόμα.
Αλλά για μένα ήταν η μεγαλύτερη παρακμή στη ζωή μου νιώθεις ότι έχεις πέσει πολύ κάτω όταν έχεις φάει πολύ μα πολύ καλύτερα μουνιά.
Απο τότε μου έστειλε το ίδιο βράδυ να ξαναβρεθούμε.
Εξαφανίστηκα ησύχως.....
Εύκολα λες όταν έχεις καύλες πως γαμάς ότι να ναι αλλά δύσκολα το κάνεις...
Καλά γαμήσια μάγκες!

orallover

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2017
Like
294
Πόντοι
21
Αφου το εκανες ηδη μια φορα, δεν υπαρχει λογος να ρωτας. Καθε αρχη και δυσκολη λενε κι εσυ την εκανες την αρχη :headbaning2:

ninopoutso

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
0
Κανενα χρονο πριν μου την ειχε πεσει μια χοντρη 20-22 χρονων απο το φβ. Το πιο ευκολο σεξ που ειχα κανει ποτε μου και τα πηρε σαν σωστη κυρια στο στομα. Τελος παντων, τη γαμησα καμια 10ρια φορες αλλα ποσο να της τον βαλεις πια. Τωρα που κοντεβω 6 μηνες χωρις να πηδηξω εχω αρχισει να το σκεφτομαι παλι, αλλα θελω να βγαλω γουστα. Σκεφτομαι να την πηδηξω και να της ριξω μετα ενα κατουρημα να δω πως ειναι η αισθηση. Αλλα δεν ξερω, αξιζει τωρα να την ξαναπαρω; Οταν ειμαι τερμα καβλωμενος σκεφτομαι ποσο στενο ηταν το μουνι της, αλλα μολις χυσω τελειωνει εκει η ολη σκεψη :coolcondom:
Ρε φιλε αφου το εκανες παραπανω απο μια φορες με την γκομενα κ σ αρεσε....τι αναρωτιεσαι??ειδικα αν κ οι 2 θελετε μονο να γαμηθειτε..θελει αυτη κατι παραπανω απο το να την γαμας (π.χ σχεση)???αν ναι τοτε παω πασο

ninopoutso

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
0
Επισης βαλε καμια φωτο να δουμε σωματοτυπο ακεφαλη γτ οπως ειπαν κ πιο πανω μπορει να μην ειναι χοντρη αλλα απλα γεματουλα..κ αυτο εχει μεγαλη διαφορα

Επισκέπτης
χοντρη ειναι μαγκες, σαν το βιντεο που ποσταρε παραπανω καποιος. γενικα χαλιεμαι πολυ να πηγαινω με τοσο μπαζα γιατι σκεφτομαι οτι ειμαι ανικανος για κατι καλυτερο. δεν ειναι οτι ψαχνω μουναρες μονο αλλα να εχει κατι να σε καβλωνει

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Δεν εισαι για τιποτα εισαι ενα σκουπιδι και μισο, δεν αξιζεις ουτε τη χοντρη ουτε καμια, ασιχτιρ ρε βλακα που σου καθετε η κοπελα και την απαξιώνεις και στο κατω κατω αν αξιζες κατι καλυτερο δε θα συζηταγαμε τωρα... Ουτε αυτη δεν αξίζεις

Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ τα είχα τρία χρόνια με μια κοπέλα που ήταν χοντρούλα αλλά ήταν πολύ όμορφη..από μικρή είχε κάνει όμως γυμναστική και όταν έβαλε κιλά μπήκαν κάπως ομοιόμορφα.. παράπονο δεν είχα..τα γαμήσια πέφτανε βροχή και τα τσιμπούκια ηταν φερστ κλας.. :heavymetalbig:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εγώ τα είχα τρία χρόνια με μια κοπέλα που ήταν χοντρούλα αλλά ήταν πολύ όμορφη..από μικρή είχε κάνει όμως γυμναστική και όταν έβαλε κιλά μπήκαν κάπως ομοιόμορφα.. παράπονο δεν είχα..τα γαμήσια πέφτανε βροχή και τα τσιμπούκια ηταν φερστ κλας.. :heavymetalbig:

κ τοτε γτ τη χωρισεςς

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom