Νέα

Σεξ με χοντρη. Να το ξανακανω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 736
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν πολυμπαίνω στα thread, άλλα όπου μπω είσαι πανταχού παρούσα, πουλάς μουρίτσα και τελικά γαμιέται η συζήτηση στο thread
Εχει στυλ μουνιτσας/ferryz αλλα οχι τοσο κουλτουρε

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ο κακος υπνος,η κουρσαη και το αγχος παχαινουν γιατι μας κανουν να τρωμε περισσοτερο.

και το πολυ σεξ γτ μετα ανοιγεις το ψυγειο κ οποιον παρει ο χαροςς χαχαχαχ

Επισκέπτης
ενα 20κιλο της περισσευρει μες το νερο (και μες το λιπος). μια σκεπαστη μονη της ετρωγε το θηριο, μαζι με τις πατατες!

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Έχω σχέση με μια τύπισσα 1,72 - 93 κιλά, με απίστευτα μεγάλο στήθος, πάρα πολύ ωραία πόδια. Τα κιλά είναι στην κοιλιά. Πέρα από τ ογεγονός ότι είναι υπέροχος άνθρωπος, στο σεξ απλά δεν υπάρχει... Τα κάνει όλα, μα όλα, γουστάρει τρελά, τρελαίνομαι να την γαμάω συνεχώς. Αφήστε αυτά τα κόμπλεξ για τις χοντρές και εκτιμήστε αυτό που η κάθε μια δίνει.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.322
Πόντοι
486
Κανενα χρονο πριν μου την ειχε πεσει μια χοντρη 20-22 χρονων απο το φβ. Το πιο ευκολο σεξ που ειχα κανει ποτε μου και τα πηρε σαν σωστη κυρια στο στομα. Τελος παντων, τη γαμησα καμια 10ρια φορες αλλα ποσο να της τον βαλεις πια. Τωρα που κοντεβω 6 μηνες χωρις να πηδηξω εχω αρχισει να το σκεφτομαι παλι, αλλα θελω να βγαλω γουστα. Σκεφτομαι να την πηδηξω και να της ριξω μετα ενα κατουρημα να δω πως ειναι η αισθηση. Αλλα δεν ξερω, αξιζει τωρα να την ξαναπαρω; Οταν ειμαι τερμα καβλωμενος σκεφτομαι ποσο στενο ηταν το μουνι της, αλλα μολις χυσω τελειωνει εκει η ολη σκεψη :coolcondom:

φιλε και γω που μετακομισα προσφατα σε επαρχια που δεν εχει ρδελα,την επεσα σε μια χοντρη κ την γαμησα 2-3 φορες..ειχα να γαμησω 2 μηνες καθως πριν μετακομισω ειχα γκομενα(χωρισα λογο αποστασης) κ ειχα συνηθισει να γαμαω κ μ κακοφανηκε..πηγα με την χοντρη αλλα μολις εχυνα μετα ηθελα να την κανω με ελαφρα ενω εκεινη ηθελε αγκαλιτσες κ μλκιες κ γενικα σχεση...τωρα την εχω γραμμενη κ δεν θα ξαναπαω..

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Πολλές φορές εμείς οι άντρες θέλουμε μόνο να πηδήξουμε. Την πέφτουμε στην άλλη ζητώντας μόνο αυτό, τίποτε άλλο. Με άλλα  λόγια, την έχουμε φτυσμενη ουσιαστικά την άλλη από την αρχή, ασχέτως εάν δεν το φωνάζουμε.

Εάν λοιπόν τρώει χυλοπίτα κάποιος που έχει αυτή την πρόθεση, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έφαγε φτύσιμο διότι, όπως προείπα, έχει ο ίδιος πρώτος φτυσμενη την άλλη.

υπέρτατη μαλακία ξεστόμισες
1ον δεν γυρίζει όλος ο κόσμος γύρω από εσένα η από έναν άνδρα/γυναίκα
2ον την πέφτουμε σε κάποια/κάποιο γιατί παθιαζόμαστε ΄κάτι μας εξιτάρει κάτι μας αρέσει κάτι μας ενεργοποιεί την περιέργεια δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε απαραίτητα σεξ η που θα καταλήξει αυτή είναι η μαγεία το πάθος
3ον δεν γίνεται όλοι να αρέσουμε σε όλους κάποιος/κάποια μας αρέσει κάποιος/κάποια οχι. Η εξωτερική εμφάνιση είναι τελείως επιφανειακή.Αν είσαι μεγαλύτερος των 20 ετών θα πρέπει να σε εξιτάρουν και άλλα πράγματα σε μια γυναίκα εκτός από την εξωτερική εμφάνιση.Αλλά άσε με να μαντέψω είσαι στο γκρούπ 'φταέι η καριόλα'  η 'εχω τον μαλακομαγνήτη'

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ο προλετάριος θα χειρίζεται ρομπότ και μηχανήματα δηλαδή και αντί να βρίσκουν δουλειά στη φάμπρικα 50 άτομα, θα δουλεύει τελικά ένας πατώντας κουμπάκια σταυροπόδι, ώστε τα αφεντικά να καρπώνονται τα υπερκέρδη
Αυτό είναι το εργασιακό περιβάλλον που οραματίζεσαι κρυφοφιλελε? "Εκανες" και σοβάτισμα τρομάρα σου, που θα βρήκες τίποτα ταλαίπωρους πρόσφυγες από το το σπαραζόμενο από πολέμους Μπαγκλαντές ή το Πακιστάν, και θα τους πλήρωσες κάνα πεντάευρο και μια τυρόπιτα για να σου κάνουν τη δουλειά

Ολη την ώρα το μυαλό σου στην ξάπλα τη λούφα και τη φυγοπονία, να κάθεσαι σε καρεκλίτσα να αφραταίνει το πωπουδάκι σου

ο προλετάριος θα είναι προλετάριος είτε πατάει κουμπάκια είτε εργάζεται σε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής τα υπερκέρδη θα τα καρπώνεται το κεφάλαιο και η μπουρζουαζία η αστοί θα γλύφουν την άρχουσα τάξη ώστε να μπουν στο κλάμπ. Ο προλετάριος θα ζεί στο περιθώριο και θα αγωνίζεται για την καθημερινή επιβίωση

και το σοβάτισμα το έκανα μόνος μου με τα χέρια μου. Μόνο ένας γείτονας μου έδινε τη λάσπη στη σκαλωσιά

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Aς τους μετράνε τουλάχιστον οι εταιρείες που μεταφέρουν κόσμο. Ταξίδι Καμπόν Κωνσταντινούπολη. Δίπλα μου καθόταν ένας θεόχοντρος που απλωνόταν και στην δική μου θέση. Παλιότερα Θεσσαλονίκη Αθήνα με ΚΤΕΛ. Θεόχοντρη που καθόταν δίπλα μου με είχε κάνει αφίσα στο παράθυρο.
Οι άνω των 100 κιλών πρέπει να αγοράζουν δύο θέσεις

το ενδεχόμενο να φταίνε οι εταιρίες και να έχουν μεγαλύτερες θέσεις δεν σου περνάει από το μυαλό να φανταστώ
το ενδεχόμενο οι εταιρίες μεταφορών να μην βγάζουν και από τη μύγα ξύγκι δεν παίζει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το ενδεχόμενο να φταίνε οι εταιρίες και να έχουν μεγαλύτερες θέσεις δεν σου περνάει από το μυαλό να φανταστώ
το ενδεχόμενο οι εταιρίες μεταφορών να μην βγάζουν και από τη μύγα ξύγκι δεν παίζει

δηλαδή πωε το σκέφτεσαι νικολιέ ?? να πλατύνουν το λεωφορείο για να χωράει ο κώλος της γκόμενας σου και να μην καταπλακώνει τον διπλανό της ?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
δηλαδή πωε το σκέφτεσαι νικολιέ ?? να πλατύνουν το λεωφορείο για να χωράει ο κώλος της γκόμενας σου και να μην καταπλακώνει τον διπλανό της ?

όχι αλλά να κατασκευάσουν ποιο άνετες θέσεις και ας παίρνει το λεωφορείο λιγότερους επιβάτες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
όχι αλλά να κατασκευάσουν ποιο άνετες θέσεις και ας παίρνει το λεωφορείο λιγότερους επιβάτες

έχει και τέτοια αλλά έχουν ακριβότερο εισιτήριο...

και στο αεροπλάνο έχει και business class... αυτός που δεν χωράει στην economy να πάρει business... και αν δεν έχει λεφτά να μην ταξιδέψει ή να κάνει δίαιτα πριν ταξιδέψει να χωράει

Dr Serway

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0
Δεν ξερω ρε τύπε, εδω καποιοι λενε χοντρες κοπελες με υψος 1,65 και 75 κιλα.

Πες τα χρυσόστομε!  Το θέμα με τα κιλά έχει ξεφύγει!

Όμορφες πλέον θεωρούνται οι ακωλες και άβυζες κοκκαλιάρες!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πες τα χρυσόστομε!  Το θέμα με τα κιλά έχει ξεφύγει!

Όμορφες πλέον θεωρούνται οι ακωλες και άβυζες κοκκαλιάρες!

γυναίκα δίχως κωλο
λιμάνι δίχως μώλο

γυναίκα δίχως βύζους
εκκλησία δίχως τζίσους...

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Σεξ με χοντρή/λεπτή/άβυζη/βυζαρού κλπ κλπ. Ναι ρε παπάρα, να το ξανακάνεις αν το γούσταρες. Τι μας ρωτάς εμάς?

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

τύπε μη μιλάς για ξίγκι σε θέμα με χοντρές.....θα ξεράσουμε χαχαχα

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
έχει και τέτοια αλλά έχουν ακριβότερο εισιτήριο...

και στο αεροπλάνο έχει και business class... αυτός που δεν χωράει στην economy να πάρει business... και αν δεν έχει λεφτά να μην ταξιδέψει ή να κάνει δίαιτα πριν ταξιδέψει να χωράει
Και γω που εχω φαρδιους ωμους απο την οικοδομη τι να κανω τυπε;να κοψω κανα χερι ή να παρω a class και να πληρωσω πενταπλο εισητηριο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom