Νέα

Σεξ με χοντρη. Να το ξανακανω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 736
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
27
Πόντοι
16
Μια φορά κάτι φίλοι μου σχολίαζαν υποτιμητικά και απαξιωτικά μια χοντρούλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι. Σχολίαζαν πως έτρωγε, πως μιλούσε, τι έπινε, πως ανεπνεε.

Τους τα έχωσα άσχημα. Εάν ήμουν ο πατέρας της κοπελιάς και τους άκουγα θα τους αστραφτα δύο σφαλιάρες στο σβέρκο.

Δεν τους ξανακάνω παρέα, όχι μόνον για αυτό αλλά και για άλλους παρόμοιους λόγους.
:hi: :hi:

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
Δεν θέλω να βγαίνω με χοντρά άτομα. Μέχρι να κάνεις ένα τσιγάρο εξαφανίζονται τα ξηροκάρπια. Για ταβέρνα δεν το συζητώ, ειδικά αν η παραγγελία έχει πιατέλες με ποικιλίες. Μέχρι να πιάσεις το πιρούνι, οι χοντροί έχουν καταβροχθήσει τα μισα
:jerking:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.316
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• pe.jpg
    pe.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 55
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
δεν ειναι σωστο να κοροιδευεις καποιον η καποια  για  το παχος του ο χαρακτηρας μετραει

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
χαχαχαχ αναφερεσαι στο ΝΟ1 Παπαρολογοοο
Ο Άλεξ γενικά έχει αξιόπιστο λόγο. Στη περίπτωση αυτή δεν ξέρω βέβαια, μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως μίλησε έτσι, δεν τον έχω ξαναδεί τόσο επιθετικό.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ο Άλεξ γενικά έχει αξιόπιστο λόγο. Στη περίπτωση αυτή δεν ξέρω βέβαια, μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως μίλησε έτσι, δεν τον έχω ξαναδεί τόσο επιθετικό.

ετσι ειναι οι αντρες οταν τους φτυνειςςς...aggressive ;)

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
ετσι ειναι οι αντρες οταν τους φτυνειςςς...aggressive ;)
Πολλές φορές εμείς οι άντρες θέλουμε μόνο να πηδήξουμε. Την πέφτουμε στην άλλη ζητώντας μόνο αυτό, τίποτε άλλο. Με άλλα  λόγια, την έχουμε φτυσμενη ουσιαστικά την άλλη από την αρχή, ασχέτως εάν δεν το φωνάζουμε.

Εάν λοιπόν τρώει χυλοπίτα κάποιος που έχει αυτή την πρόθεση, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έφαγε φτύσιμο διότι, όπως προείπα, έχει ο ίδιος πρώτος φτυσμενη την άλλη.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.600
Πόντοι
6.256
Κάποιος σοφός είχε πει παλιά οτι οι χοντρές ειναι για πίπες και οι αδύνατες για γλυφομούνι.
Δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν δοκίμασα τίποτα από τα δύο.

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Κάποιος σοφός είχε πει παλιά οτι οι χοντρές ειναι για πίπες και οι αδύνατες για γλυφομούνι.
Δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν δοκίμασα τίποτα από τα δύο.

Τι έχεις δοκιμάσει λοιπόν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom