ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.316
- Πόντοι
- 24.596
Thanx φίλε Νάσο
Thanx φίλε Νάσο
Μια φορά κάτι φίλοι μου σχολίαζαν υποτιμητικά και απαξιωτικά μια χοντρούλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι. Σχολίαζαν πως έτρωγε, πως μιλούσε, τι έπινε, πως ανεπνεε.
Τους τα έχωσα άσχημα. Εάν ήμουν ο πατέρας της κοπελιάς και τους άκουγα θα τους αστραφτα δύο σφαλιάρες στο σβέρκο.
Δεν τους ξανακάνω παρέα, όχι μόνον για αυτό αλλά και για άλλους παρόμοιους λόγους.
Δεν θέλω να βγαίνω με χοντρά άτομα. Μέχρι να κάνεις ένα τσιγάρο εξαφανίζονται τα ξηροκάρπια. Για ταβέρνα δεν το συζητώ, ειδικά αν η παραγγελία έχει πιατέλες με ποικιλίες. Μέχρι να πιάσεις το πιρούνι, οι χοντροί έχουν καταβροχθήσει τα μισα
:S :S :S'
ουδολως! εχω στο ενεργητικο μου τα καλυτερα κορμια!
Κάτι για πάκηδες έγραψε ο Αlex71
Ο Άλεξ γενικά έχει αξιόπιστο λόγο. Στη περίπτωση αυτή δεν ξέρω βέβαια, μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως μίλησε έτσι, δεν τον έχω ξαναδεί τόσο επιθετικό.χαχαχαχ αναφερεσαι στο ΝΟ1 Παπαρολογοοο
Ο Άλεξ γενικά έχει αξιόπιστο λόγο. Στη περίπτωση αυτή δεν ξέρω βέβαια, μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως μίλησε έτσι, δεν τον έχω ξαναδεί τόσο επιθετικό.
είσαι απελπισμένη
Ελα, με φώναξες?εδω καποιοι λενε χοντρες κοπελες με υψος 1,65 και 75 κιλα.
χαχαχαχ αναφερεσαι στο ΝΟ1 Παπαρολογοοο
Αφού δεν εχει κουμπί για like, πως θες να το εκφράσει;
σωστα τυπε,Υβοριανοι ειναιΑ, ζητώ συγγνώμη τότε. Βαρύ να λέει για πάκηδες
σωστα τυπε,Υβοριανοι ειναι
Πολλές φορές εμείς οι άντρες θέλουμε μόνο να πηδήξουμε. Την πέφτουμε στην άλλη ζητώντας μόνο αυτό, τίποτε άλλο. Με άλλα λόγια, την έχουμε φτυσμενη ουσιαστικά την άλλη από την αρχή, ασχέτως εάν δεν το φωνάζουμε.ετσι ειναι οι αντρες οταν τους φτυνειςςς...aggressive ;)
oxι βεβαια τυπε :S :S :SΣυνουσιάζεται με μαύρους ή όχι;
oxι βεβαια τυπε :S :S :S
Συνουσιάζεται με μαύρους ή όχι;
Κάποιος σοφός είχε πει παλιά οτι οι χοντρές ειναι για πίπες και οι αδύνατες για γλυφομούνι.
Δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν δοκίμασα τίποτα από τα δύο.