iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
σωστος
χοντρες κ ασχημες παντα φουλ προγραμμα
Αναπληρώνουν την εμφάνιση με απόδοση... Αλλά μετά παίζει να είσαι πιασμένος παντού από την άρση βαρών...
σωστος
χοντρες κ ασχημες παντα φουλ προγραμμα
Δεν θα γαμούσα ποτέ χοντρή. Θα χρειαζόμουν 4-5 ct για να συνέλθωΑναπληρώνουν την εμφάνιση με απόδοση... Αλλά μετά παίζει να είσαι πιασμένος παντού από την άρση βαρών...
πηγαινε σε κανα μπουρδελο όταν τη σκέφτεσαι και καβλωνεις παρα να ξανακυλισεις στη χοντρη και σου μεινει μπάστακας και τη παντρευτείς στο τελος.Κανενα χρονο πριν μου την ειχε πεσει μια χοντρη 20-22 χρονων απο το φβ. Το πιο ευκολο σεξ που ειχα κανει ποτε μου και τα πηρε σαν σωστη κυρια στο στομα. Τελος παντων, τη γαμησα καμια 10ρια φορες αλλα ποσο να της τον βαλεις πια. Τωρα που κοντεβω 6 μηνες χωρις να πηδηξω εχω αρχισει να το σκεφτομαι παλι, αλλα θελω να βγαλω γουστα. Σκεφτομαι να την πηδηξω και να της ριξω μετα ενα κατουρημα να δω πως ειναι η αισθηση. Αλλα δεν ξερω, αξιζει τωρα να την ξαναπαρω; Οταν ειμαι τερμα καβλωμενος σκεφτομαι ποσο στενο ηταν το μουνι της, αλλα μολις χυσω τελειωνει εκει η ολη σκεψη :coolcondom:
Ο προλετάριος θα χειρίζεται ρομπότ και μηχανήματα δηλαδή και αντί να βρίσκουν δουλειά στη φάμπρικα 50 άτομα, θα δουλεύει τελικά ένας πατώντας κουμπάκια σταυροπόδι, ώστε τα αφεντικά να καρπώνονται τα υπερκέρδηη παχυσαρκία είναι ένα σύνθετο πρόβλημα. Οι διατροφικές διαταραχές οφείλονται και σε ψυχολογικούς παράγοντες ανορεξία/βουλιμία
σαφώς ένα άτομο παχύσαρκο δεν δείχνει ότι ανέφερες. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός η ομορφιά του σώματος είναι σύνθετη. Ότι εσένα δεν σου αρέσουν οι παχύσαρκες δεν σημαίνει ότι δεν αρέσουν σε άλλους. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε όμορφοι για κάποιον εκεί έξω και όλοι είμαστε ίσοι.Σήμερα υπάρχουν γραμμές παραγωγής που γίνονται μέσω μηχανών και όχι με τα χέρια όπως και το χτίσιμο μέσω μηχανών είναι πιο εύκολο. Π.χ στο σοβάτισμα της εξοχικής κατοικίας που το έκανα μόνο μου σε αλαφα μπλόκ μονής στρώσης αν είχα μηχάνημα θα είχα τελειώσει σε λίγες μόνο ώρες αντιθέτων με τον παραδοσιακό τρόπο με μυστρί και πιλοφόρι μου πήρε 32 ώρες το ίδιο και όταν έφτιαξα τσιμεντοκονία για να βάλω πλακάκια μετά αν ερχόταν μηχάνημα θα έριχνα το τσιμέντο σε 30 λεπτά με φτυάρι και καρότσι μου πήρε 8 ώρες.Ο προλετάριος σήμερα δεν σημαίνει ότι είναι εργάτης σε φάμπρικα η οικοδομή δεν έχουμε 1917 αλλά 2017
κλασικες αριστερομαλακιεςΟ προλετάριος θα χειρίζεται ρομπότ και μηχανήματα δηλαδή και αντί να βρίσκουν δουλειά στη φάμπρικα 50 άτομα, θα δουλεύει τελικά ένας πατώντας κουμπάκια σταυροπόδι, ώστε τα αφεντικά να καρπώνονται τα υπερκέρδη
Αυτό είναι το εργασιακό περιβάλλον που οραματίζεσαι κρυφοφιλελε? "Εκανες" και σοβάτισμα τρομάρα σου, που θα βρήκες τίποτα ταλαίπωρους πρόσφυγες από το το σπαραζόμενο από πολέμους Μπαγκλαντές ή το Πακιστάν, και θα τους πλήρωσες κάνα πεντάευρο και μια τυρόπιτα για να σου κάνουν τη δουλειά
Ολη την ώρα το μυαλό σου στην ξάπλα τη λούφα και τη φυγοπονία, να κάθεσαι σε καρεκλίτσα να αφραταίνει το πωπουδάκι σου
Τύπε,δώσε της ζωή.Ξεκωλιασε την τη σαύραΚανενα χρονο πριν μου την ειχε πεσει μια χοντρη 20-22 χρονων απο το φβ. Το πιο ευκολο σεξ που ειχα κανει ποτε μου και τα πηρε σαν σωστη κυρια στο στομα. Τελος παντων, τη γαμησα καμια 10ρια φορες αλλα ποσο να της τον βαλεις πια. Τωρα που κοντεβω 6 μηνες χωρις να πηδηξω εχω αρχισει να το σκεφτομαι παλι, αλλα θελω να βγαλω γουστα. Σκεφτομαι να την πηδηξω και να της ριξω μετα ενα κατουρημα να δω πως ειναι η αισθηση. Αλλα δεν ξερω, αξιζει τωρα να την ξαναπαρω; Οταν ειμαι τερμα καβλωμενος σκεφτομαι ποσο στενο ηταν το μουνι της, αλλα μολις χυσω τελειωνει εκει η ολη σκεψη :coolcondom:
Μια φορά κάτι φίλοι μου σχολίαζαν υποτιμητικά και απαξιωτικά μια χοντρούλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι. Σχολίαζαν πως έτρωγε, πως μιλούσε, τι έπινε, πως ανεπνεε.
Τους τα έχωσα άσχημα. Εάν ήμουν ο πατέρας της κοπελιάς και τους άκουγα θα τους αστραφτα δύο σφαλιάρες στο σβέρκο.
Δεν τους ξανακάνω παρέα, όχι μόνον για αυτό αλλά και για άλλους παρόμοιους λόγους.
Ευχαριστώ τύπε. Ακόμα τους σκεφτομαι και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Την κορόιδευαν και την λοιδορουσαν εντελως απρόκλητα. Δεν είχαν κάτι προηγούμενα μαζι της. Τα ζώα.εισαι καλη ψυχη τυπε :S
από εδώ και περα με τα ατομα που θα βγαινεις να τους μετρας το δεικτη μαζα σωματοςΔεν θέλω να βγαίνω με χοντρά άτομα. Μέχρι να κάνεις ένα τσιγάρο εξαφανίζονται τα ξηροκάρπια. Για ταβέρνα δεν το συζητώ, ειδικά αν η παραγγελία έχει πιατέλες με ποικιλίες. Μέχρι να πιάσεις το πιρούνι, οι χοντροί έχουν καταβροχθήσει τα μισα
από εδώ και περα με τα ατομα που θα βγαινεις να τους μετρας το δεικτη μαζα σωματος
κατά η δική σου άποψη
για κάποιον άλλον η ομορφιά έχει άλλα κριτήρια και σταθμά
σαγαπω
'είσαι απελπισμένη
'
ουδολως! εχω στο ενεργητικο μου τα καλυτερα κορμια!
Μια φορά κάτι φίλοι μου σχολίαζαν υποτιμητικά και απαξιωτικά μια χοντρούλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι. Σχολίαζαν πως έτρωγε, πως μιλούσε, τι έπινε, πως ανεπνεε.
Τους τα έχωσα άσχημα. Εάν ήμουν ο πατέρας της κοπελιάς και τους άκουγα θα τους αστραφτα δύο σφαλιάρες στο σβέρκο.
Δεν τους ξανακάνω παρέα, όχι μόνον για αυτό αλλά και για άλλους παρόμοιους λόγους.
Thanx φίλε Νάσο