Νέα

Σεξ με χοντρη. Να το ξανακανω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 736
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Κανενα χρονο πριν μου την ειχε πεσει μια χοντρη 20-22 χρονων απο το φβ. Το πιο ευκολο σεξ που ειχα κανει ποτε μου και τα πηρε σαν σωστη κυρια στο στομα. Τελος παντων, τη γαμησα καμια 10ρια φορες αλλα ποσο να της τον βαλεις πια. Τωρα που κοντεβω 6 μηνες χωρις να πηδηξω εχω αρχισει να το σκεφτομαι παλι, αλλα θελω να βγαλω γουστα. Σκεφτομαι να την πηδηξω και να της ριξω μετα ενα κατουρημα να δω πως ειναι η αισθηση. Αλλα δεν ξερω, αξιζει τωρα να την ξαναπαρω; Οταν ειμαι τερμα καβλωμενος σκεφτομαι ποσο στενο ηταν το μουνι της, αλλα μολις χυσω τελειωνει εκει η ολη σκεψη :coolcondom:
πηγαινε σε κανα μπουρδελο όταν τη σκέφτεσαι και καβλωνεις παρα να ξανακυλισεις στη χοντρη και σου μεινει μπάστακας και τη παντρευτείς στο τελος.
μπουρδελα και ξερο ψωμι τυπε.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
η παχυσαρκία είναι ένα σύνθετο πρόβλημα. Οι διατροφικές διαταραχές οφείλονται και σε ψυχολογικούς παράγοντες ανορεξία/βουλιμία
σαφώς ένα άτομο παχύσαρκο δεν δείχνει ότι ανέφερες. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός η ομορφιά του σώματος είναι σύνθετη. Ότι εσένα δεν σου αρέσουν οι παχύσαρκες δεν σημαίνει ότι δεν αρέσουν σε άλλους. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε όμορφοι για κάποιον εκεί έξω και όλοι είμαστε ίσοι.Σήμερα υπάρχουν γραμμές παραγωγής που γίνονται μέσω μηχανών και όχι με τα χέρια όπως και το χτίσιμο μέσω μηχανών είναι πιο εύκολο. Π.χ στο σοβάτισμα της εξοχικής κατοικίας που το έκανα μόνο μου σε αλαφα μπλόκ μονής στρώσης αν είχα μηχάνημα θα είχα τελειώσει σε λίγες μόνο ώρες αντιθέτων με τον παραδοσιακό τρόπο με μυστρί και πιλοφόρι μου πήρε 32 ώρες  το ίδιο και όταν έφτιαξα τσιμεντοκονία για να βάλω πλακάκια μετά αν ερχόταν μηχάνημα θα έριχνα το τσιμέντο σε 30 λεπτά με φτυάρι και καρότσι μου πήρε 8 ώρες.Ο προλετάριος σήμερα δεν σημαίνει ότι είναι εργάτης σε φάμπρικα η οικοδομή δεν έχουμε 1917 αλλά 2017
Ο προλετάριος θα χειρίζεται ρομπότ και μηχανήματα δηλαδή και αντί να βρίσκουν δουλειά στη φάμπρικα 50 άτομα, θα δουλεύει τελικά ένας πατώντας κουμπάκια σταυροπόδι, ώστε τα αφεντικά να καρπώνονται τα υπερκέρδη
Αυτό είναι το εργασιακό περιβάλλον που οραματίζεσαι κρυφοφιλελε? "Εκανες" και σοβάτισμα τρομάρα σου, που θα βρήκες τίποτα ταλαίπωρους πρόσφυγες από το το σπαραζόμενο από πολέμους Μπαγκλαντές ή το Πακιστάν, και θα τους πλήρωσες κάνα πεντάευρο και μια τυρόπιτα για να σου κάνουν τη δουλειά

Ολη την ώρα το μυαλό σου στην ξάπλα τη λούφα και τη φυγοπονία, να κάθεσαι σε καρεκλίτσα να αφραταίνει το πωπουδάκι σου

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.655
Πόντοι
506
Ο προλετάριος θα χειρίζεται ρομπότ και μηχανήματα δηλαδή και αντί να βρίσκουν δουλειά στη φάμπρικα 50 άτομα, θα δουλεύει τελικά ένας πατώντας κουμπάκια σταυροπόδι, ώστε τα αφεντικά να καρπώνονται τα υπερκέρδη
Αυτό είναι το εργασιακό περιβάλλον που οραματίζεσαι κρυφοφιλελε? "Εκανες" και σοβάτισμα τρομάρα σου, που θα βρήκες τίποτα ταλαίπωρους πρόσφυγες από το το σπαραζόμενο από πολέμους Μπαγκλαντές ή το Πακιστάν, και θα τους πλήρωσες κάνα πεντάευρο και μια τυρόπιτα για να σου κάνουν τη δουλειά

Ολη την ώρα το μυαλό σου στην ξάπλα τη λούφα και τη φυγοπονία, να κάθεσαι σε καρεκλίτσα να αφραταίνει το πωπουδάκι σου
κλασικες αριστερομαλακιες

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.221
Πόντοι
2.646
Κανενα χρονο πριν μου την ειχε πεσει μια χοντρη 20-22 χρονων απο το φβ. Το πιο ευκολο σεξ που ειχα κανει ποτε μου και τα πηρε σαν σωστη κυρια στο στομα. Τελος παντων, τη γαμησα καμια 10ρια φορες αλλα ποσο να της τον βαλεις πια. Τωρα που κοντεβω 6 μηνες χωρις να πηδηξω εχω αρχισει να το σκεφτομαι παλι, αλλα θελω να βγαλω γουστα. Σκεφτομαι να την πηδηξω και να της ριξω μετα ενα κατουρημα να δω πως ειναι η αισθηση. Αλλα δεν ξερω, αξιζει τωρα να την ξαναπαρω; Οταν ειμαι τερμα καβλωμενος σκεφτομαι ποσο στενο ηταν το μουνι της, αλλα μολις χυσω τελειωνει εκει η ολη σκεψη :coolcondom:
Τύπε,δώσε της ζωή.Ξεκωλιασε την τη σαύρα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Μια φορά κάτι φίλοι μου σχολίαζαν υποτιμητικά και απαξιωτικά μια χοντρούλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι. Σχολίαζαν πως έτρωγε, πως μιλούσε, τι έπινε, πως ανεπνεε.

Τους τα έχωσα άσχημα. Εάν ήμουν ο πατέρας της κοπελιάς και τους άκουγα θα τους αστραφτα δύο σφαλιάρες στο σβέρκο.

Δεν τους ξανακάνω παρέα, όχι μόνον για αυτό αλλά και για άλλους παρόμοιους λόγους.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.063
Πόντοι
6.515
Μια φορά κάτι φίλοι μου σχολίαζαν υποτιμητικά και απαξιωτικά μια χοντρούλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι. Σχολίαζαν πως έτρωγε, πως μιλούσε, τι έπινε, πως ανεπνεε.

Τους τα έχωσα άσχημα. Εάν ήμουν ο πατέρας της κοπελιάς και τους άκουγα θα τους αστραφτα δύο σφαλιάρες στο σβέρκο.

Δεν τους ξανακάνω παρέα, όχι μόνον για αυτό αλλά και για άλλους παρόμοιους λόγους.

:respect:  εισαι καλη ψυχη τυπε  :S

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Δεν θέλω να βγαίνω με χοντρά άτομα. Μέχρι να κάνεις ένα τσιγάρο εξαφανίζονται τα ξηροκάρπια. Για ταβέρνα δεν το συζητώ, ειδικά αν η παραγγελία έχει πιατέλες με ποικιλίες. Μέχρι να πιάσεις το πιρούνι, οι χοντροί έχουν καταβροχθήσει τα μισα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
:respect:  εισαι καλη ψυχη τυπε  :S
Ευχαριστώ τύπε. Ακόμα τους σκεφτομαι και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Την κορόιδευαν και την λοιδορουσαν εντελως απρόκλητα. Δεν είχαν κάτι προηγούμενα μαζι της. Τα ζώα.

Παλιά όταν βγαίναμε μαζί, η παρέα τους μού προκαλούσε τάσεις αυτοκτονίας. Πλέον ούτε θέλω να ξέρω που βρίσκονται.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Δεν θέλω να βγαίνω με χοντρά άτομα. Μέχρι να κάνεις ένα τσιγάρο εξαφανίζονται τα ξηροκάρπια. Για ταβέρνα δεν το συζητώ, ειδικά αν η παραγγελία έχει πιατέλες με ποικιλίες. Μέχρι να πιάσεις το πιρούνι, οι χοντροί έχουν καταβροχθήσει τα μισα
από εδώ και περα με τα ατομα που θα βγαινεις να τους μετρας το δεικτη μαζα σωματος

Επισκέπτης
Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια στο Μεταξουργείο, πολύ μεθυσμένος - ήταν πολύ αργά και σχεδόν όλα είχαν κλείσει, μπήκα σε ένα από τα τελευταία που είχαν μείνει ανοικτά και ήταν μία υπερβολικά παχουλή εταίρα. Πολύ πολύ χοντρή αλλά σφιχτή χοντρή, δεν θυμάμαι κυτταρίτιδα ή χαλαρότητα. Θυμάμαι μέσα στο μεθύσι μου να μου τον γλύφει πολύ ωραία και μετά την γάμησα στα τέσσερα. Χωρίς υπερβολή τα χέρια μου - που την κρατούσα από την μέση (δεν είχε μέση ήταν κάπως μονοκόμματη) είχαν άνοιγμα 70-80 εκατοστά και βάλε. Θυμάμαι την αίσθηση του κόλπου της, ήταν πολύ ζεστός και είχε μία θαλπωρή, πρέπει να έχει να κάνει με την θερμοκρασία του σώματος - που λογικά όταν είσαι παχουλή είναι αρκετούς βαθμούς επάνω (φαντάσου πόσο πιο υψηλή από το μέσο όρο θα είναι η θερμοκρασία του κόλπου της). Εκεί νομίζω είναι το μυστικό της καύλας των παχουλών γυναικών

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
από εδώ και περα με τα ατομα που θα βγαινεις να τους μετρας το δεικτη μαζα σωματος

Aς τους μετράνε τουλάχιστον οι εταιρείες που μεταφέρουν κόσμο. Ταξίδι Καμπόν Κωνσταντινούπολη. Δίπλα μου καθόταν ένας θεόχοντρος που απλωνόταν και στην δική μου θέση. Παλιότερα Θεσσαλονίκη Αθήνα με ΚΤΕΛ. Θεόχοντρη που καθόταν δίπλα μου με είχε κάνει αφίσα στο παράθυρο.
Οι άνω των 100 κιλών πρέπει να αγοράζουν δύο θέσεις

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

:hi: :hi: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom