Νέα

Σεξ με χοντρη. Να το ξανακανω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 736
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Like
275
Πόντοι
21
Λεβεντες εχω ζησει το απιστευτο.. γνωρισα καποτε μια απο το μπαντου κ ηταν πολυ γεματουλα.. την δευτερη μερα την καλεσα σπιτι.. να δουμε ταινια.. με καυλωσαν οι βυζαρες της..κ μου εκανε πιπα.. απιστευτη.. αλλα σταματαει σε μια στιγμη κ τι κανει... τρωει πιτσα πινει κοκα κολα απ το μπουκαλι κ συνεχιζει την πιπα...  εχυσα κ την εστειλα... ελεος...

Τύπε τι πίτσα ήταν;
Αν ήταν τέσσερα τυριά, την επόμενη φορά που θα την ξαναφωνάξεις για  :pipa1: άσε το πουλί σου άπλυτο καμιά βδομάδα.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Οι αδύνατες περνάνε απαρατήρητες από τα οπτικά  ραντάρ μου. Όταν κάνω σεξ με αδύνατη, νιώθω  σαν να μην έκανα τίποτα. Τις ξεπετάω τις αδύνατες και δεν με ενδιαφέρει η ικανοποίηση τους. Με τις χοντρούλες βγάζω γούστα...Τις γαμάω όπως θέλω χωρίς να φοβάμαι μην μου σπάσει στα δύο. Τις βαράω και γουστάρουν, τις φτύνω, τις βρίζω, χύνω στην μάπα τους...Ότι ανωμαλία υπάρχει μόνο με χοντρούλες μου βγαίνει. Τις αδύνατες τις θεωρώ σαχλοκούδουνα και ανίκανες να με ικανοποιήσουν.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Εξαρτάται πόσο χοντρή είναι, αν είναι απλά γεμάτη εντάξει, αλλά από κάποιο σημείο και μετά δεν προτιμώ!  ;)

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Μεχρι εκει καλη είναι  πυστευω   φιλε μου

Συνημμένα

• night_clubs_00.jpg
    night_clubs_00.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 44

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Οι αδύνατες περνάνε απαρατήρητες από τα οπτικά  ραντάρ μου. Όταν κάνω σεξ με αδύνατη, νιώθω  σαν να μην έκανα τίποτα. Τις ξεπετάω τις αδύνατες και δεν με ενδιαφέρει η ικανοποίηση τους. Με τις χοντρούλες βγάζω γούστα...Τις γαμάω όπως θέλω χωρίς να φοβάμαι μην μου σπάσει στα δύο. Τις βαράω και γουστάρουν, τις φτύνω, τις βρίζω, χύνω στην μάπα τους...Ότι ανωμαλία υπάρχει μόνο με χοντρούλες μου βγαίνει. Τις αδύνατες τις θεωρώ σαχλοκούδουνα και ανίκανες να με ικανοποιήσουν.
URL]]

Συνημμένα

• untitled.png
    untitled.png
    534,6 KB · Εμφανίσεις: 47

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Βυζοοοοοοοοοοο  :tits2: :tits2:

Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ύ                      ω
ν                      ω
ω                     ω
ω                     ω
ω                     ω
ω                     ω
ω                     ω
ω                     ω
ω                     ω
ω                     ω
ω                     ω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991

Έχεις ενα δίκιο

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991
Αλλά το νεανικό λυγερό κορμί δεν εχει αντίπαλο εδώ που τα λέμε. Και ας μην είναι πολύ καυλιάρες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
Αλλο 'γεματουλα' και αλλο 'χοντρη'.

Οχι αλλες ανορεξικες κοκαλλιαρες!!!! Οχι αλλα κοκκαλα! Να εχει και λιγο κρεας πανω!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.577
Πόντοι
216
Εγω παντως διαπιστωσα προσφατα το ποσο δεν μου αρεσουν οι κοκαλιαρες.
Αλλο αδυνατη, και αλλο...κοκκαλα.
Με λεπτες κοπελες ειχα σχεση, αλλα ειχαν κρεας ρε παιδι μου πανω τους!
Μου τυχε μια πριν λιγο καιρο, αυτη να κανει σαν τρελη για μενα, κι εγω να μην μπορω να κανω τιποτε μαζι της γιατι ηταν σκετο κοκκαλα!!!!
Απο τοτε εχω αρχισει και κοιταω πλεον μονο χοντρουλες. Ε οχι πια να κανει καποιος σεξ και με σκελετους!!!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Φτάνει να μην είναι πάνω από 80 κιλά, με πατσοκοίλι που διπλώνει και μπούτια μεγαλύτερα κι από μένα.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.959
Πόντοι
736
Θέμα γούστου είναι.Νομίζω ότι τα ζουμερά κορμιά με τα πιασιματάκια τους είναι πιό καυλιάρικα !!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγω παντως διαπιστωσα προσφατα το ποσο δεν μου αρεσουν οι κοκαλιαρες.
Αλλο αδυνατη, και αλλο...κοκκαλα.
Με λεπτες κοπελες ειχα σχεση, αλλα ειχαν κρεας ρε παιδι μου πανω τους!
Μου τυχε μια πριν λιγο καιρο, αυτη να κανει σαν τρελη για μενα, κι εγω να μην μπορω να κανω τιποτε μαζι της γιατι ηταν σκετο κοκκαλα!!!!
Απο τοτε εχω αρχισει και κοιταω πλεον μονο χοντρουλες. Ε οχι πια να κανει καποιος σεξ και με σκελετους!!!!
Κατσε ρε τυπε!!!Εσύ δεν είσαι που ψαχνεις σε ολη την υφήλιο για γκόμενα και δεν βρίσκεις και τωρα μας λες ότι κάποια έκανε σαν τρελή για εσένα και εσύ δεν θες;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μπορει να ηταν σαν τον σκελετον η φατσα και σαν τον μαμ-ρα το κορμι.
με τι να του σηκωθεί. θα της ζητουσε να μην γδυθεί μηπως και καυλωσει με τα γυναικεια ρουχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom