Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 283
- Πόντοι
- 26
Γαμαγα χοντρη καποτε, κανουν τρελο σεξ γιατι εχουν κομπλεξ! Δοκιμαστε κ θα συμφωνησετε τυποι!!!
Γαμαγα χοντρη καποτε, κανουν τρελο σεξ γιατι εχουν κομπλεξ! Δοκιμαστε κ θα συμφωνησετε τυποι!!!
τυπε κατι μου λεει οτι τις απαξιωνεις τις χονδρεςΝα μας λειπει τυπε. :S :S :S
τυπε κατι μου λεει οτι τις απαξιωνεις τις χονδρες
τυπε δεν ξερεις τι χανειςΤυπε δεν την εχω παιξει ποτε στη ζωη μου για χοντρη οχι να γαμησω κι ολας. :S :S :S
τυπε δεν ξερεις τι χανεις
http://[URL unfurl="true"]www.averagemarrieddad.com/wp-content/uploads/2013/06/fatty-thinny.png[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν μπορει να ειναι ολοι γαμιαδες τυπε. :S :S :S
τυπε μπορει να της ηρθε αναγουλα απο τα πουτσοζουμα και να χρειαστηκε να αλλαξει γευση με λιγη πιτσα και κοκακολα για να συνεχισει στον αγωναΛεβεντες εχω ζησει το απιστευτο.. γνωρισα καποτε μια απο το μπαντου κ ηταν πολυ γεματουλα.. την δευτερη μερα την καλεσα σπιτι.. να δουμε ταινια.. με καυλωσαν οι βυζαρες της..κ μου εκανε πιπα.. απιστευτη.. αλλα σταματαει σε μια στιγμη κ τι κανει... τρωει πιτσα πινει κοκα κολα απ το μπουκαλι κ συνεχιζει την πιπα... εχυσα κ την εστειλα... ελεος...
Φίλε καλησπέρα . Ένα έχω να πω.
Τα καλύτερα γατίσια τα έχω κάνει με χοντρές.
Αλλά δεν ήθελα σχέση της το είχα πει έξω αρχής. Βρήκε γκόμενο θυμάμαι μετά από 2 χρονια αλλά με παρακαλάτε να την πηδάω!
Αχόρταγες όνομα και πραγμα
τυπε να την ξαναφωναξεις να παρεις κωλο να δουμε αν χωνεψε την πιτσα :S :S :SΛεβεντες εχω ζησει το απιστευτο.. γνωρισα καποτε μια απο το μπαντου κ ηταν πολυ γεματουλα.. την δευτερη μερα την καλεσα σπιτι.. να δουμε ταινια.. με καυλωσαν οι βυζαρες της..κ μου εκανε πιπα.. απιστευτη.. αλλα σταματαει σε μια στιγμη κ τι κανει... τρωει πιτσα πινει κοκα κολα απ το μπουκαλι κ συνεχιζει την πιπα... εχυσα κ την εστειλα... ελεος...
τυπε να την ξαναφωναξεις να παρεις κωλο να δουμε αν χωνεψε την πιτσα :S :S :S
Έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλια, μόνο άμα γλείφω παχουλές με αφράτα μουνοχείλια. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_070.gif[/img[/URL]]Έχεις ταλένταρα τύπε εύγε
Samantha Fox αβατάρ δικέ μου; :coolcondom:
Για ξηγήσου...Αν δεν πας με χοντρουλα και ειδικα κοκκινομαλλα δέν ξέρεις τι χανεις....