Νέα

SEX με αγνωστη - Απορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Μήπως είχες ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό;

:2funny: :2funny: :2funny:
μου θήμησες το ανέκδοτο που ρωτάν ενα τύπο αν κάνει έρωτα με ανοιχτό παράθυρο και απαντά:
Μα φυσικά, αλλά προτιμώ με γυναίκα ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αν την γκομενα την ελεγαν αγγελικουλα μπορει τυπε :grin:
Παντως ο τυπος ειναι αστερι εκανε μεχρι τα 31 του προπονηση για να παει με γκομενα και τα μπουρδελα τον εβγαλαν ασπροπροσωπο την ξετιναξε την πιτσιρικα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παντως ο τυπος ειναι αστερι εκανε μεχρι τα 31 του προπονηση για να παει με γκομενα και τα μπουρδελα τον εβγαλαν ασπροπροσωπο την ξετιναξε την πιτσιρικα.
τυπε θα γαμαγε και αλλες πριν απο αυτην
το νοημα νομιζω οτι ειναι
οσοι γαμανε πουτανες εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να ικανοποιουν τις γυναικες
αυτο ηθελε να τονισει πιστευω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τυπε το δηλωσε καθαρα,οτι το μακροχρονιο προγραμμα μπουρδελογαμησιου φαινεται να αποδιδει.Μαλλον η γκομενα ηταν το πρωτο τεστ και εχει απολυτη επιτυχια.1 ωρα και 10 λεπτο γαμησι με 4 οργασμους δεν ξερω φοβαμαι μην σου κλεψει και τον τιτλο του απολυτου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.348
Πόντοι
5.006
μηπως ειναι νταβας και κανει γκριζα διαφημιση?ταιριαζει και με το αλλο θεμα περι κρυφων μηνυματων.......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε το δηλωσε καθαρα,οτι το μακροχρονιο προγραμμα μπουρδελογαμησιου φαινεται να αποδιδει.Μαλλον η γκομενα ηταν το πρωτο τεστ και εχει απολυτη επιτυχια.1 ωρα και 10 λεπτο γαμησι με 4 οργασμους δεν ξερω φοβαμαι μην σου κλεψει και τον τιτλο του απολυτου.
τυπε σιγα μην πηγαινω με 23χρονες
τι με περασες?για κανα ανωμαλο? :S

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.890
Πόντοι
2.606
Εχτες λοιπον και μετα απο γνωριμια μιας ημερας με ελληνιδα κορασιδα απο τη σελιδα γνωριμιων badoo, αποφασισαμε να κλεισουμε ραντεβου σε καφε του μπουρναζιου για γνωριμια.
Η κοπελα απλη εμφανισημη και αρκετα καλο σωμα ισως λιγο πιο αδυνατη απο το κανονικο, η κουβεντα γυρισε αρκετα γρηγορα περι σεξουαλικου περιεχομενου και μιας και μου εκμυστηρευτηκε
οτι εχει συνευρεθει σεξουαλικα ξανα στο παρελθον με αγνωστο δεν αντεξα και της εκανα την ανηθικη προταση να παμε μια βολτα απο το σπιτι μου μιας και ειμαι εργενης ετσι ωστε να
γνωριστουμε καλυτερα....
   Φτανοντας στο σπιτι πεσαμε κατευθειαν στο κρεββατι οπου εκει παρατηρηθηκαν οι εξης αναστολες μου που με εβαλαν σε σκεψη για τον ψυχικο μου κοσμο..
Η κοπελα οπως προειπα ηταν  εμφανισημη και του γουστου μου, ηταν πολυ καθαρη ατριχη παντου με το αρωμα του αφρολουτρου να μυριζει υπεροχα στο κορμι της ,
κατα την διαρκεια της συνουσιας λοιπον η κοπελα αρχισε να μου παιρνει μια ωραια βαθια υγρη πιπα φερνοντας το κωλαρακι της στο προσωπο μου , 69 δηλαδη οπου εβλεπα τα
ωραια πεταχτα μουνοχειλακια της τα οποια διστασα και δεν εγλειψα γιατι απλα .....σιχαινομουν, ναι καλα διαβασατε, ενω γλειφω μουνακια και κωλους απο πουτανες στην φυλης
σιχαινομουν να γλειψω ενα καθαρο περιποιημενο ελληνικο μουνακι....δεν ξερω γιατι κολωσα αν και δεν το εχω μετανιωσει που δεν την εγλειψα, ωστοσο μου εχουν δημιουργηθει πολλες αποριες
γιατι να μην το θελω...
...στο ειπε απο πριν αυτο μονη της η την ρωτησες?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γεια σου ρε απολυτε μερακλη  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
προσφερω και την γιαγια μου για παρτη σου.....
φωτο της παιζει τυπε?
571589.gif

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
537
Like
80.905
Πόντοι
47.129

ναι αυτο ειναι το ηθικο νοημα πιστευω ! και οχι μονο εχουν πιθανοτητες,σιγουρα μπορουν να κανουν περισσοτερα..
φανταστειτε τι θα μπορουσατε να κανετε εσεις σε μια 23 χρονη αντι να πατε σε ενα στουντιο...και εσεις θα την σκιζατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom