judasisthekey34
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μαλλαππαππας λεγεταιΣτα Κυπριακά θα το λέγαμε επειδή είσαι μαλαππάππας
Go shoot yourself
μαλλαππαππας λεγεταιΣτα Κυπριακά θα το λέγαμε επειδή είσαι μαλαππάππας
Go shoot yourself
Τωρα το γαμησες
γιατι ρε φιλε ? εκανε μια επενδυση και καλη προπονηση το παλικαρι τοσα χρονια στα μπουρδελα .... τωρα θα το πει και αυτη στις φιλες της οτι εχυσε 4 φορες και δεν θα προλαβαινει να γαμαει ο τυπος
απλα δεν θα τους γλυφει το μουνι
Pew moy mono kati: τουλαχιστον την εκανες να χυσει με τον ενα ή τον αλλο τροπο ή μας ατιμωσες?οχι τυπε μου αληθεια λεω...
Το γυμναστηριο τι σχεση εχει ρε μαλακα;Για να γαμησουμε παμε εκει;Μαγκας. Αμα οντως ειναι αληθεια.... που μεταξυ μας δεν εχεις λογο να μην τον πιστεψεις.
Εκανε την δουλεια του υπεροχα... ακους μαστερ? ουτε γυμναστηρια ουτε τιποτα..... απλα να κανεις αυτο που πρεπει να κανεις και τελος εκει . Και να το κανεις και καλα.
Μαγκας. Αμα οντως ειναι αληθεια.... που μεταξυ μας δεν εχεις λογο να μην τον πιστεψεις.
Εκανε την δουλεια του υπεροχα... ακους μαστερ? ουτε γυμναστηρια ουτε τιποτα..... απλα να κανεις αυτο που πρεπει να κανεις και τελος εκει . Και να το κανεις και καλα.
Pew moy mono kati: τουλαχιστον την εκανες να χυσει με τον ενα ή τον αλλο τροπο ή μας ατιμωσες?
Το γυμναστηριο τι σχεση εχει ρε μαλακα;Για να γαμησουμε παμε εκει;
ναι αλλα γιατι δεν τον πιστευουν και ειναι τοσο επιφυλακτικοι απεναντι του ?
ο κοσμος ειναι κακος τυπε :-Ε καποιοι δεν πιστευουν και λογω αντιδρασης. Πχ γιατι αυτος και οχι εμεις.... ε δεν θα τον πιστεψουμε για να του την σπασουμε και να αμυνθουμε ψυχολογικα απεναντι σε κατι ανωτερο απο εμας
γιατι ρε φιλε ? εκανε μια επενδυση και καλη προπονηση το παλικαρι τοσα χρονια στα μπουρδελα .... τωρα θα το πει και αυτη στις φιλες της οτι εχυσε 4 φορες και δεν θα προλαβαινει να γαμαει ο τυπος
απλα δεν θα τους γλυφει το μουνι
ο κοσμος ειναι κακος τυπε :-
.παντως τα μπουρδελα ειναι μια πολυ καλη προπονηση ειναι πολυ σωστο αυτο,εχω φυγει απο μπουρδελο με τους κοιλιακους να πονανε απο το εντονο σφυροκοπημα
,στην κοπελιτσα εχτες εκανα πουατνιστικο γαμησι και φυσικα της επεσε βαρυ...
Ρε τυπε σταματα να βλεπεις τα παντα οτι τα κανει ο κοσμος για να βρει γυναικα.Αυτα που λες τα κανουν οι πιτσιρικαδες,οι μεγαλυτεροι σε ηλικια παμε για λογους φυσικης καταστασης,υγειας,αντοχης.Εγω δε γουσταρω να ειμαι σαπιοκοιλιας,πρεπει απαραιτητα δηλαδη να γυμναζομαι για τις γκομενες;Στα αρχιδια μου.Ολα απωτερο σκοπο έχουν την γυναικα.... για την γυναικα φτιαχνεσαι... θες να έχεις καλη εμφανιση για να σε θαυμαζουν και οι γυναικες.... 8 στους 10 για να φτιαξουν καλο σωμα και να κανουν εντυπωση στις γυναικες πανε
και για να μην παιδευεσαι αδικα σου λεω οτι καλυτερα να γινεις καλος στο σεξ... οπως το νοημα που προσπαθει να περασει ο φιλος γιατι αυτο μετραει κατα 80% ..... και ασε τα αλλα.
δεν πιστευω οτι θα γαμαω φιλες της ,δεν θα παει εκει το πραγμα....παντως τα μπουρδελα ειναι μια πολυ καλη προπονηση ειναι πολυ σωστο αυτο,εχω φυγει απο μπουρδελο με τους κοιλιακους να πονανε απο το εντονο σφυροκοπημα
,στην κοπελιτσα εχτες εκανα πουτανιστικο γαμησι και φυσικα της επεσε βαρυ...
Φαντασου δηλαδη αφου ποναγαν οι κοιλιακοι με 5λεπτο σφυροκοπημα αφου εχθες γαμαγες 1 ωρα σημερα θα εχεις κοιλιακους Σβαρτσενεγκερ.Αλλα οταν ηταν στις καλες του οχι οπως εχουν γινει τωρα.δεν πιστευω οτι θα γαμαω φιλες της ,δεν θα παει εκει το πραγμα....παντως τα μπουρδελα ειναι μια πολυ καλη προπονηση ειναι πολυ σωστο αυτο,εχω φυγει απο μπουρδελο με τους κοιλιακους να πονανε απο το εντονο σφυροκοπημα
,στην κοπελιτσα εχτες εκανα πουτανιστικο γαμησι και φυσικα της επεσε βαρυ...
στα υποψην να σας πω οτι η μακροχρονη επαφη με ιεροδουλες φαινεται να εχει καλα αποτελεσματα....
την γαμουσα ασταματητα 1ωρα και 10 λεπτα εβγαινα απο μεσα της μονο για να αλλαξουμε σταση , μου ειπε οτι τα πρωην αγορια της αντεχαν 10-15 λεπτα
με ρωτουσε που βρισκω την αντοχη,επισης την εκανα και τελειωσε 4 φορες κατι που δεν της ειχε ξανασυμβει.. βεβαια μου ζητησε επαναληψη στο ραντεβου.
Καλημερα, ακομα να ξυπνισης?
δεν την κοβω για υπαρκτο προσωπο την τυπισσα.....και το μουνι της τυπισσας στην ιδια κατασταση θαταν τυπε
δεν την εκοψα και πολυ δυσκολη
Φαντασου δηλαδη αφου ποναγαν οι κοιλιακοι με 5λεπτο σφυροκοπημα αφου εχθες γαμαγες 1 ωρα σημερα θα εχεις κοιλιακους Σβαρτσενεγκερ.Αλλα οταν ηταν στις καλες του οχι οπως εχουν γινει τωρα.