Τύπε το δροσερό νεράκι όλο το βράδυ πως το επιτυγχάνεις; παίζει ψύκτης εντοιχισμένος στο κρεβάτι;έχω πάντα στο κομοδίνο μια καραμελιτσα και ένα δροσερό νεράκι
Το έχω απορία γιατί με ενδιαφέρει.
Τύπε το δροσερό νεράκι όλο το βράδυ πως το επιτυγχάνεις; παίζει ψύκτης εντοιχισμένος στο κρεβάτι;έχω πάντα στο κομοδίνο μια καραμελιτσα και ένα δροσερό νεράκι
Τύπε το δροσερό νεράκι όλο το βράδυ πως το επιτυγχάνεις; παίζει ψύκτης εντοιχισμένος στο κρεβάτι;
Το έχω απορία γιατί με ενδιαφέρει.
Ωραίος. Τώρα που το σκέφτομαι παίζει και θερμός βέβαια.Παγωμένο από κατάψυξη. Αν δεν καις κλιματισμό το βράδυ, βάλτο μέσα στο συρτάρι του κομοδίνου. Ξέρω, σπάει αρχιδια. Χτες πήρα μια ΙΟΝ να φάω, δυο λεπτά άναψα ένα τσιγαρο, έλιωσε ήδη. Την έβαλα ψυγείο, μετά βγήκε λίγο «σκονισμένη». Αι στα διαλα... πήγα πήρα ένα κουτί παγωτά.
Ωραίος. Τώρα που το σκέφτομαι παίζει και ο θερμός βέβαια.
Είναι καλό παλικάρι αλλά με spicy προτιμήσεις.Για πες....έχει ζουμί.η υπόθεση....
Σε πιάνω απόλυτα Γιόρμα...Μάρκο ντε χαϊβανέ, άκουσε με προσεκτικά, μιας και παίρνω πάσα από το μωρό και είναι ευκαιρία να σε μάθω δυο πράγματα.
Η γυναίκα που έχει ζήσει ένα-δυο πράγματα στη ζωη της βαριέται τα συνηθισμένα. Μια αγριόγατα σαν την Γιολαντα, και ένα εκατομμύριο να της δώσεις σε βίλα νότια με έναν κλαρινογαμπρό σε καναπέ ιταλικό με καπουτσίνο και πρωινό αραγμα, ο τύπος θα χαμογελά αλλά η ίδια θα έχει βαρεθεί, γιατί θα της λείπει η παρτουζα που έκανε στην Μύκονο. Όλες οι γυναίκες θέλουν μυστήριο σε έναν άντρα (και δράμα), αυτό τις εξιταρει (γι’ αυτό σε ρωτάει «για πες») αλλιώς είσαι ακόμα ένας βαρετός «τέλειος» τύπος, εξού και γιατί χωριζουν με τον τέλειο. Επίσης γιατί κάθε γυναίκα μέσα της θέλει να σώσει τον άντρα, επομένως αν είσαι αφόρητα τέλειος, παίρνεις πόδι (φεύγω εκτος θεματος). Με πιάνεις Μάρκο; Αμφιβάλω.
καλησπερα, ΔΕΝ ειμαι ο αλεξανδρος.Ε ναι ❤
??καλησπερα, ΔΕΝ ειμαι ο αλεξανδρος.
ααα οκ.
Καλησπερα Γιολανδα, ειμαι ο μπαροκ
Ε βάλε με στο κλίμα ρε μωρο ...ααα οκ.
αστο... εισαι νεουδι ακομα, θα μαθεις
δωσε χαιρετισμους και ασε το κλιμαΕ βάλε με στο κλίμα ρε μωρο ...
Η γυναίκα που έχει ζήσει ένα-δυο πράγματα στη ζωη της βαριέται τα συνηθισμένα. Μια αγριόγατα σαν την Γιολαντα, και ένα εκατομμύριο να της δώσεις σε βίλα νότια με έναν κλαρινογαμπρό σε καναπέ ιταλικό με καπουτσίνο και πρωινό αραγμα, ο τύπος θα χαμογελά αλλά η ίδια θα έχει βαρεθεί, γιατί θα της λείπει η παρτουζα που έκανε στην Μύκονο. Όλες οι γυναίκες θέλουν μυστήριο σε έναν άντρα (και δράμα), αυτό τις εξιταρει (γι’ αυτό σε ρωτάει «για πες») αλλιώς είσαι ακόμα ένας βαρετός «τέλειος» τύπος, εξού και γιατί χωριζουν με τον τέλειο. Επίσης γιατί κάθε γυναίκα μέσα της θέλει να σώσει τον άντρα, επομένως αν είσαι αφόρητα τέλειος, παίρνεις πόδι (φεύγω εκτος θεματος). Με πιάνεις Μάρκο; Αμφιβάλω.