Νέα

Σεξ, φαϊ, ύπνος - τι απο τα 3 απολαμβάνετε περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεγαλύτερη απόλαυση;

• Σεξ

Ψήφοι: 71 43,3%
  • Φαϊ

Ψήφοι: 47 28,7%
  • Υπνος

Ψήφοι: 46 28,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    164

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
έχω πάντα στο κομοδίνο μια καραμελιτσα και ένα δροσερό νεράκι
Τύπε το δροσερό νεράκι όλο το βράδυ πως το επιτυγχάνεις; παίζει ψύκτης εντοιχισμένος στο κρεβάτι;
Το έχω απορία γιατί με ενδιαφέρει.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Τύπε το δροσερό νεράκι όλο το βράδυ πως το επιτυγχάνεις; παίζει ψύκτης εντοιχισμένος στο κρεβάτι;
Το έχω απορία γιατί με ενδιαφέρει.

Παγωμένο από κατάψυξη. Αν δεν καις κλιματισμό το βράδυ, βάλτο μέσα στο συρτάρι του κομοδίνου. Ξέρω, σπάει αρχιδια. Χτες πήρα μια ΙΟΝ να φάω, δυο λεπτά άναψα ένα τσιγαρο, έλιωσε ήδη. Την έβαλα ψυγείο, μετά βγήκε λίγο «σκονισμένη». Αι στα διαλα... πήγα πήρα ένα κουτί παγωτά.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Παγωμένο από κατάψυξη. Αν δεν καις κλιματισμό το βράδυ, βάλτο μέσα στο συρτάρι του κομοδίνου. Ξέρω, σπάει αρχιδια. Χτες πήρα μια ΙΟΝ να φάω, δυο λεπτά άναψα ένα τσιγαρο, έλιωσε ήδη. Την έβαλα ψυγείο, μετά βγήκε λίγο «σκονισμένη». Αι στα διαλα... πήγα πήρα ένα κουτί παγωτά.
Ωραίος. Τώρα που το σκέφτομαι παίζει και θερμός βέβαια.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Ωραίος. Τώρα που το σκέφτομαι παίζει και ο θερμός βέβαια.

Φυσικά απλά από κατάψυξη για την ώρα με βολεύει, βέβαια καλού κακού το τυλίγω και με ένα πανάκι, γιατί στο ξεπάγωμα αφήνει νερά. Τι να σε πω μαν, εγώ φτωχό παιδί είμαι, βολεύομαι έτσι. Το φορητό τώρα ξέρω ότι το θες για τις μπυρες, άσε τις μαλακιες με τα νερά τώρα κλπ. Θες να ξυπνάς και τσαααακ, μια δροσερή μπυριτσα και ένα βασιλικό ρέψιμο μετά, ένα κλανιδι και έτοιμος. Φίλε... σε νιώθω.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Κάποιες φορές το Νο4: Το χέσιμο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Μάρκο ντε χαϊβανέ, άκουσε με προσεκτικά, μιας και παίρνω πάσα από το μωρό και είναι ευκαιρία να σε μάθω δυο πράγματα.

Η γυναίκα που έχει ζήσει ένα-δυο πράγματα στη ζωη της βαριέται τα συνηθισμένα. Μια αγριόγατα σαν την Γιολαντα, και ένα εκατομμύριο να της δώσεις σε βίλα νότια με έναν κλαρινογαμπρό σε καναπέ ιταλικό με καπουτσίνο και πρωινό αραγμα, ο τύπος θα χαμογελά αλλά η ίδια θα έχει βαρεθεί, γιατί θα της λείπει η παρτουζα που έκανε στην Μύκονο. Όλες οι γυναίκες θέλουν μυστήριο σε έναν άντρα (και δράμα), αυτό τις εξιταρει (γι’ αυτό σε ρωτάει «για πες») αλλιώς είσαι ακόμα ένας βαρετός «τέλειος» τύπος, εξού και γιατί χωριζουν με τον τέλειο. Επίσης γιατί κάθε γυναίκα μέσα της θέλει να σώσει τον άντρα, επομένως αν είσαι αφόρητα τέλειος, παίρνεις πόδι (φεύγω εκτος θεματος). Με πιάνεις Μάρκο; Αμφιβάλω.
Σε πιάνω απόλυτα Γιόρμα...
Για αυτό ανησυχώ για σένα.

:hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Ε βάλε με στο κλίμα ρε μωρο ...
δωσε χαιρετισμους και ασε το κλιμα :eyebrows:
I See You Reaction GIF

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Αναλόγως τι είδους ύπνο θα κάνεις ,τι ποιότητας σεξ θα κάνεις και πόσο νόστιμο και ωραίο φαγητό θα φας...τι να τον κάνεις τον ύπνο αν κοιμηθείς 5 ώρες σε ένα ξύλινο κρεβάτι που τρίζει και ακούγονται και θυρυβοι...τι να το κάνεις το σεξ αν το κάνεις με μια ελλεηνιδα ψιλομπαζο με κοιλια και σπαζαρχιδο..τι να το κάνεις το φαγητό αν είναι τίποτα νεροβραστο ή τίποτα προχειρατζα πχ αυγά τηγανιτα...Ενώ μπορείς να πεις θα κάνεις έναν ύπνο σε ένα διπλό κρεβάτι σε ένα ρετιρέ στην ησυχία και στην δροσιά...θα κάνεις σεξ με μια Ρωσίδα διμετρη μουναρα...και θα φας κάτι γαμάτα φαγητά πχ ένα πιτογυρο και με τζατζίκι μέσα και μία Pepsi για συνοδεία... Δηλαδή το βρίσκω ατοπο το ερώτημα ....

OversizeX777

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2009
Κριτικές
8
Like
296
Πόντοι
20
Τον λόγο που δεν αναφερεις το χέσιμο θα ήθελα να μάθω..

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Η γυναίκα που έχει ζήσει ένα-δυο πράγματα στη ζωη της βαριέται τα συνηθισμένα. Μια αγριόγατα σαν την Γιολαντα, και ένα εκατομμύριο να της δώσεις σε βίλα νότια με έναν κλαρινογαμπρό σε καναπέ ιταλικό με καπουτσίνο και πρωινό αραγμα, ο τύπος θα χαμογελά αλλά η ίδια θα έχει βαρεθεί, γιατί θα της λείπει η παρτουζα που έκανε στην Μύκονο. Όλες οι γυναίκες θέλουν μυστήριο σε έναν άντρα (και δράμα), αυτό τις εξιταρει (γι’ αυτό σε ρωτάει «για πες») αλλιώς είσαι ακόμα ένας βαρετός «τέλειος» τύπος, εξού και γιατί χωριζουν με τον τέλειο. Επίσης γιατί κάθε γυναίκα μέσα της θέλει να σώσει τον άντρα, επομένως αν είσαι αφόρητα τέλειος, παίρνεις πόδι (φεύγω εκτος θεματος). Με πιάνεις Μάρκο; Αμφιβάλω.

κυριες και κυριοι , αυτο ειναι το bou....:coffee:

δημόσια και δωρεάν παιδεία :rockon::rockon::rockon::rockon:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: shadow

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.859
Πόντοι
3.446
Σαν τον ύπνο δεν έχει. Ειναι ιερό πράγμα.
Και τα 3 έχουν την νοστιμιά τους πάντως . Χωρίς ένα απο αυτά δεν μπορείς τα κάνεις τα υπόλοιπα. Πρώτα ύπνος για να είσαι φρέσκος, μετά φαί για να έχεις δυνάμεις και μετά το σεξ για να εκτονωθείς...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
1) φαΐ
Δεν χρειάζεται ερώτηση γιατί. Απόλαυση και απαραίτητο για να ζούμε.

2) ύπνος
Απαραίτητο για να συνεχίσουμε να ζούμε, πολύ απλό.

3) σεξ.
Ευχάριστο, καλό, όχι όμως απαραίτητο για την ζωή, όπως τα δυο πρώτα. Για δημιουργία ζωής ναι, αλλά εδώ μιλάμε για ευχαρίστηση.
Επίσης, πόσο να χαρείς όταν κοιτάει το ρολόι να μην αργήσει (μόνο αγοραίο) ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom