Το σεξ το απολαμβάνεις όλο και λιγότερο με τα χρόνια. Το ίδιο και τον ύπνο. Το ερώτημα είναι αν συμβαίνει το ίδιο και με το φαι.
Δηλαδή οι μεγάλοι άνθρωποι, οι παππούδες, που τους βλέπουμε να τρώνε, απολαμβάνουν το φαι το ίδιο με εμάς ή οι γευστικοί τους κάλυκες έχουν μειωμένη ας πούμε ευαισθησία?
Το σεξ το απολαμβάνεις όλο και λιγότερο με τα χρόνια. Το ίδιο και τον ύπνο. Το ερώτημα είναι αν συμβαίνει το ίδιο και με το φαι.
Δηλαδή οι μεγάλοι άνθρωποι, οι παππούδες, που τους βλέπουμε να τρώνε, απολαμβάνουν το φαι το ίδιο με εμάς ή οι γευστικοί τους κάλυκες έχουν μειωμένη ας πούμε ευαισθησία?
Νομίζω οτι στο φαι και στο σεξ αν κάνεις μια αποχή, πχ κάτι που έχεις να φας καιρό το απολαμβάνεις πιο πολύ νομίζω , όπως και το σέξ τα ίδια, το πρόβλημα με τον ύπνο είναι οτι δεν μπορεις να κάνεις αποχή
Αλλά ισχύει κι αυτό που λες με τα χρόνια λόγω και μείωσης της τεστοστερόνης.
Σεξ και φαι φυσικα.Ο υπνος δεν με πολυνοιαζει δεν κοιμαμαι και πολλες ωρες εξαλου προτιμω να αξιοποιω με αλλες δραστηριοτητες τον ελευθερο μου χρονο βραδινο η μεσημεριανο.
......ειναι όλα το ίδιο !
Χωρίς σεξ ......δεν παλεύετε !
Χωρίς φαγητό ......δεν παλεύετε !
Χωρίς ύπνο .......δεν παλεύετε !
Μπόλικο σεξ λίγο φαγητό λίγο ύπνο θα έχουμε θέμα !
Καθόλου σεξ μπόλικο φαγητό ξάπλες ατέλειωτες θα ξεκινήσουν οι καυλες όποτε έχουμε θέμα !
Όποτε γαμας σε κάθε ευκαιρία , τρως με την πρώτη ευκαιρία και με την δευτερη ευκαιρία πας για ύπνο.!!!