lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αρμα;του δημαρα;Hotel Arma
αρμα;του δημαρα;Hotel Arma
τυπε μακρια απο παρκα
κυκλοφορει ο λαγουδακης που ψαχνει να τον αβραμη
το δικο μου δε σ' αρεσε?
αι στο καλο σου!!!
2 στα 2!
Μια χαρα παει κ επεσε και η τιμη του!...Πάει ακόμα αυτό το άρμα ? Δεν έμεινε από βενζίνα ?
γνωριζει κανεις καποιο μερος (τουαλετα μαγαζιου, καφετεριας, η κατι αλλο) που να μπορει κανεις να κανει σεξ η να δωσει εστω μια πιπα στην αθηνα? χωρις να κινδυνευει να τον μαχαιρωσουν? μιλαω για χειμερινη περιοδο και για την περιοχη συνταγμα ερμου μοναστηρακι θησειο... καμια καταλληλη καφετερια? οι τουαλετες των εμπορικων?
γνωριζει κανεις καποιο μερος (τουαλετα μαγαζιου, καφετεριας, η κατι αλλο) που να μπορει κανεις να κανει σεξ η να δωσει εστω μια πιπα στην αθηνα? χωρις να κινδυνευει να τον μαχαιρωσουν? μιλαω για χειμερινη περιοδο και για την περιοχη συνταγμα ερμου μοναστηρακι θησειο... καμια καταλληλη καφετερια? οι τουαλετες των εμπορικων?
Τι σημασια εχει η ηλικια τυπε?Ποσο χρονων εισαι?
Τι σημασια εχει η ηλικια τυπε?
Αλλο εσενα ρε Boldemooooooooooooooooooooooort!. . .εμενα με ρωτησες πριν ομως μωρη Λέπρα.
Τι σημασια εχει η ηλικια τυπε?
Για να δω ποσο συστηματικος πεοταλαντωτης ειναι...
τυπε λιγα για τον μαγο Lepron αν θες
να διατηρησεις την ακεραιοτητα του πουλιου σου!
Υ.Γ. αμα θες στο δειχνω και στην πραξη, δεν εχω θεμα
οκ ακου στα goodys στην σταδιου επανω στην τουαλετα φροντησε να μην εχει κοσμο γιατι θαγινεις ξεφτιλα εμενα με ειχαν παρει χαμπαρει ,στο costa cafe παλι τουαλετα εαν δεν εχει κοσμο πανω ριχνειςκαι εναν στα γρηγορα ,στην βιβλιοθηκη στο τελευταιο παραθυρο ,γνωριζει κανεις καποιο μερος (τουαλετα μαγαζιου, καφετεριας, η κατι αλλο) που να μπορει κανεις να κανει σεξ η να δωσει εστω μια πιπα στην αθηνα? χωρις να κινδυνευει να τον μαχαιρωσουν? μιλαω για χειμερινη περιοδο και για την περιοχη συνταγμα ερμου μοναστηρακι θησειο... καμια καταλληλη καφετερια? οι τουαλετες των εμπορικων?
οκ ακου στα goodys στην σταδιου επανω στην τουαλετα φροντησε να μην εχει κοσμο γιατι θαγινεις ξεφτιλα εμενα με ειχαν παρει χαμπαρει ,στο costa cafe παλι τουαλετα εαν δεν εχει κοσμο πανω ριχνειςκαι εναν στα γρηγορα ,στην βιβλιοθηκη στο τελευταιο παραθυρο ,
στο νοτος στα δοκημστηρια ,στον αυτοματο για τις φωτογραφιες στην πανεπηστιμιου,στην κλαθμονος μεστην φατνη (βραδι βεβαια) τα υπολοιπα μενου για μενα μην καρφωσω ολα τα μερη μου c y
οκ ακου στα goodys στην σταδιου επανω στην τουαλετα φροντησε να μην εχει κοσμο γιατι θαγινεις ξεφτιλα εμενα με ειχαν παρει χαμπαρει ,στο costa cafe παλι τουαλετα εαν δεν εχει κοσμο πανω ριχνειςκαι εναν στα γρηγορα ,στην βιβλιοθηκη στο τελευταιο παραθυρο ,
στο νοτος στα δοκημστηρια ,στον αυτοματο για τις φωτογραφιες στην πανεπηστιμιου,στην κλαθμονος μεστην φατνη (βραδι βεβαια) τα υπολοιπα μενου για μενα μην καρφωσω ολα τα μερη μου c y
x0a0xa0xa παντως παιδια θα ξενερωνα να πηγαινα για μπανιο και να εβλεπα τετοιον τυπο να γαμαει σαν να μην συμβαινει τιποτα!