Επισκέπτης
Πηγα με την δικια μου σε ενα ξενοδοχειο!...Ντρεποταν στην αρχη αλλα την εφτιαξα!...Κομπλε ητανε ολα!...
Πηγα με την δικια μου σε ενα ξενοδοχειο!...Ντρεποταν στην αρχη αλλα την εφτιαξα!...Κομπλε ητανε ολα!...
καλα ρε τυπε εχεις γκομενα?Πηγα με την δικια μου σε ενα ξενοδοχειο!...Ντρεποταν στην αρχη αλλα την εφτιαξα!...Κομπλε ητανε ολα!...
xaxa οχι και βρωμιαρης!....Της εκανα κι απο αυτο και γενικα την εκανα να αισθανεται καπως ανετα γιατι ηταν η 1 της φορα σε Hotel!. . .Εσυ ποσο χρ εισαι ρε Boldemort?πως την εφτιαξες? με γλειφομουνι?
με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε ρε βρωμιαρη?
Μηπως την εδειξες την φωτο εκεινη με τον μυρμιγκιασμενο πουτσο?
extreme sports και τα 2 δικε μουγουστα ειναι αυτα τυπε
αλλος την βρισκει με τουαλετες
αλλος στα παρκα
Εχω ναι!...και γενικα ειμαι των σχεσεω τυπε!....τα αλλα για χαβαλε τα ψαχνω κ αν μου γυαλισει κατι καλο. . .καλα ρε τυπε εχεις γκομενα?
προχτες δεν εψαχνες να γαμησεις γκρανια?
Αν πας σε τουαλέτα για γαμήσι βεβαιώσου τουλάχιστον ότι θα έχει 2+ τουαλέτες σε για κάθε φύλο. Εγώ μια φορά και έναν καιρό που δοκίμασα να γαμήσω έτσι μου το χάλασε ένας μαλάκας που στήθηκε απ έξω και χτύπαγε συνεχώς. Πολύ μαλάκας. Ακόμη και σήμερα εύχομαι να έχει σπάσει τον πούτσο του ο αρχίδης.
της πηρες την χοτελοπαρθενια αλητηριε τυπε?xaxa οχι και βρωμιαρης!....Της εκανα κι απο αυτο και γενικα την εκανα να αισθανεται καπως ανετα γιατι ηταν η 1 της φορα σε Hotel!. . .Εσυ ποσο χρ εισαι ρε Boldemort?
πας στις γυναικειες, σιγα το κολλημαφαντάσου το αντίστροφα το σκηνικό!
να εισαι εσυ ο απεξω και να σ εχει πιασει κοψιμο!
τι θα ευχεσαι για τον απο μεσα?
οχι πες!
καυλωσε μας λιγο ρε παλιοπαιδο να χυσουμεΠηγα με την δικια μου σε ενα ξενοδοχειο!...Ντρεποταν στην αρχη αλλα την εφτιαξα!...Κομπλε ητανε ολα!...
φαντάσου το αντίστροφα το σκηνικό!
να εισαι εσυ ο απεξω και να σ εχει πιασει κοψιμο!
τι θα ευχεσαι για τον απο μεσα?
οχι πες!
γιατι αν εχεζε στον νιπτηρα τι θα γινοτανΕ εντάξει, ας πήγαινε στις γυναικείες ο μαλάκας!!! Μπορεί και εμένα να με είχε πιάσει κόψιμο!
δικε μου σου εχει τυχει;για πεςτυπε στις περισσοτερες καφετεριες το χουν παρει πρεφα
και στο 5λεπτο κτυπαει ο τσατσο-σερβιτορος την πορτα
γιατι αν εχεζε στον νιπτηρα τι θα γινοταν
σιγα
Ε εντάξει, ας πήγαινε στις γυναικείες ο μαλάκας!!! Μπορεί και εμένα να με είχε πιάσει κόψιμο!
ε ενταξει ας εχεζε κ στον διαδρομο.δν τρεχει κ τπτγιατι αν εχεζε στον νιπτηρα τι θα γινοταν
σιγα
πρωτη της φορα σε hotel;με εσενα; η γενικα;xaxa οχι και βρωμιαρης!....Της εκανα κι απο αυτο και γενικα την εκανα να αισθανεται καπως ανετα γιατι ηταν η 1 της φορα σε Hotel!. . .Εσυ ποσο χρ εισαι ρε Boldemort?
ρε αντιγονη δεν ειναι οτι θες απλα να γαμησειςενταξει τωρα!
μην πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολόγητα!!!
μα καλα κι εσυ τοση καβλα?
μεχρι ξενοδοχειο δεν προλαβαινες???