Νέα

Σεξ χωρίς προφύλαξη- η γυναικεία οπτική!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
καλό....
I will conform for the moment με μία μικρή τροποποίηση....
τώρα θα μου κελαηδήσεις?

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
η δικη μου υπογραφη ειναι καλυτερη;;;

Ego Brain

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Koίτα μόνο να μη σπαστείς κι εσύ αν κάνω καμιά μαλακία με το nick σου σε διάφορα sites.Tότε έλα να μου το ξαναπείς αυτό.Και τότε ίσως την επόμενη φορά να μάθεις να το φιλοσοφείς πιο πολύ το story. :birdman:

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
λοιπόν?

(well done stunt...and keep away "frate" -> bro in Romanian)

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ελάτε χρυσά μου! Μην το κουράζουμε και σας τραβήξει και καμία μήνυση η PSyCho του cosmo και κάθε φορά που θα εμφανίζεται το nick της, θα πληρώνετε 200άρα (κρίμας! 1 ώρα στη Cindy είναι αυτά τα λεφτά).
Κάντε το όπως ο Πανούσης? να λέτε αΚαΤαΝοΜαΣΤη κι εγώ θα απαντώ!

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ??????Θα μου απαντήσεις ?????

Ego Brain

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειρωνεύσαι κιόλας axw καμάρι μου βλέπω...Εγώ ρε δεν τραβάω ζόρια με τον κόσμο εδώ μέσα και ουδέποτε μπήκα να κράζω.Τί μηνύσεις και παπαριές λες τώρα?Το χιούμορ μας μάρανε. Το ξεφτίλισες λέμε κάργα όμως. :jerking:

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
παιδακια η κυρια ειναι αηδιαστικη...αντεγραψε το nick (μεχρι και στο στυλ γραφης)  κυριας απο αλλο φορουμ και κανει εμπρηστικα ποστ εδω με σκοπο να την εκθεσει...σαφως μονο μια αρχι-πουτανα θα το εκανε αυτο...κριμα κυρια μου και εισαι και σιτεμενη γυναικα....

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Koίτα μόνο να μη σπαστείς κι εσύ αν κάνω καμιά μαλακία με το nick σου σε διάφορα sites.Tότε έλα να μου το ξαναπείς αυτό.Και τότε ίσως την επόμενη φορά να μάθεις να το φιλοσοφείς πιο πολύ το story. :birdman:
Ego Brain κάνε οοοοοοοοοοοοοοοτι γουστάρεις! Ειλικρινά no bother! Λες ένα nick σε ένα forum να με κάνει αυτή που είμαι?

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
παιδακια η κυρια ειναι αηδιαστικη...αντεγραψε το nick (μεχρι και στο στυλ γραφης)  κυριας απο αλλο φορουμ και κανει εμπρηστικα ποστ εδω με σκοπο να την εκθεσει...σαφως μονο μια αρχι-πουτανα θα το εκανε αυτο...κριμα κυρια μου και εισαι και σιτεμενη γυναικα....
Τι λε βρε stud? Σοβαρά? Και δε μου λες.. μόνος σου τα σκέφτηκες όλα αυτά ή έπεσε και pm για την αθλιότητα μου! Αι ρε κατακαημένη Αράχοβα!!!!

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ego Brain κάνε οοοοοοοοοοοοοοοτι γουστάρεις! Ειλικρινά no bother! Λες ένα nick σε ένα forum να με κάνει αυτή που είμαι?

Συμφωνώ. Για να προκύψει το έκτρωμα που διαβάζω, χρειάζονται όντως περισσότερα από ένα απλό nick σε ένα forum...

Ego Brain

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά αυτό που είσαι δε με απασχολεί.Ο τρόπος που σκέφτεσαι αρχίζει και με προβληματίζει και ο τρόπος που εκθέτεις κόσμο,ενώ ταυτόχρονα έχεις και θράσσος και ζητάς να μη σπάζομαι κιόλας.Good wines...Συνέχιζε να μπαίνεις εδώ μέσα να κράζεις αφού το βρίσκεις τόσο διασκεδαστικό.Περί ορέξεως... :idiot:

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τι λε βρε stud? Σοβαρά? Και δε μου λες.. μόνος σου τα σκέφτηκες όλα αυτά ή έπεσε και pm για την αθλιότητα μου! Αι ρε κατακαημένη Αράχοβα!!!!

ναι, και το μονο που καταφερες αντι να εκθεσεις την κοπελλα, ειναι να γινεις ρομπα...παυω να ασχολουμαι γιατι ξερω τα τραγικα σου προσωπικα προβληματα που σε οδηγουν σε αχαρακτηριστες συμπεριφορες. Περαστικα σου!

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Α? βλέπω τα pms πάνε σύννεφο!!! Μπράβο παιδιά μου!!!!
Βρε για δε σουξέ που το ?χω!!!
PsyCho (original) αφού θεωρείς ότι ένα διαδικτυακό nick αποτελεί δείγμα προσώπου και μάλιστα ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ κι όλας, οκ? τι να πω?
Εγώ πάλι δεν προβληματίστηκα καθόλου από το δικό σου τρόπο σκέψης και τη δική σου συμπεριφορά! Είναι λογικό με τόσες ώρες που περνάς συνδεδεμένη να θεωρείς το internet την πραγματικότητα σου (και να νιώθεις και εκτεθειμένη κιόλας). Απλά απογοητεύτηκα? Κρίμα και σε πήγαινα με χίλια? Κρίμα?

Ego Brain

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κρίμα κι άδικο.Life sucks...Xέσ'τα κι άσ'τα!Mη μου απογοητεύεσαι...Και συμβουλή: Οι μαγκιές εκτός έδρας θέλουν πολλάάά @@...Αυτό μόνο. ;)

STYLISTAS76_

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αρκετα γελοιοποιηθηκες δεν σου φτανει υποκειμενο που εκθετεις αλλους; τωρα που αποκαλυφθηκες βλεπω οτι παγωσε το χαμογελο σου...αντε ψυχοπαθη διδακτορα της μαλακιας...ουουουουουουουοστ ρε!!!

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
stud αγαπητό μου παιδί, τα πάντα ήταν τυχαία? την πλάκα μου έκανα! Και πιο συγκεκριμένα το nick αυτό μου το πρότεινε ΦΙΛΗ ΤΗΣ! Κι όταν με ενημέρωσε η PsyCho περί ανακατέματος του nick έσπευσα να την «αποκαταστήσω». Κακώς ? κάκιστα!!!!
Γιατί τώρα μόλις είδα ότι η φίλτατη εγγεγραμμένη από τον Μάιο δεν είχε τολμήσει να ανεβάσει ούτε ένα post και με το που έπεσε λίγο «φως» στο nick της (έστω και παραδρομής) ξεσπάθωσε «εκθέτοντας» (υπό την έννοια που το αντιλαμβάνεται) η ίδια τον εαυτό της!
Έχεις δίκιο ρε Ego Brain! Τελικά το PsyCho σου ταιριάζει καλύτερα εσένα! Ταπεινά συγνώμη! Ναι βρε συ.. το είδαμε για τα πόσα @@ θέλει! Από το Μάιο ε? Κι ούτε ένα γράμμα! It?s ok! Whatever!
A? και για να σε βοηθήσω στο έργο σου (που θα μπορούσες να μου το έχεις πει από την αρχή και να μην χρειαζόταν να ξεκατινιαστείς τοιουτοτρόπως): GUYS!!! H PSYCHO ΕΊΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ!! ΟΡΜΑΤΕ!!!!

Ευχαριστώ και γεια σας!

Ego Brain

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κι επειδή είμαι εδώ μέσα μέλος απ'το Μάιο, με υποχρεώνει κανείς να μπαίνω και να γράφω?  :idiot: Δε θα'σαι καλά μου φαίνεται! Μπαίνω και κοιτάζω τί γράφουν τα παιδιά,χωρίς να πετάγομαι σα σκατό στις συζητήσεις τους. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι σ'όποιο site γινόμαστε μέλη πρέπει ΌΠΩΣ Κ ΔΗΠΟΤΕ να γράφουμε από μια μαλακία,είναι πρόβλημα δικό σου.Βρε αν ήθελα επιβεβαίωση,θα'χα λυσσάξει να γράφω εδώ μέσα απ'το Μάιο.Δε θέλω να είσαι κουτή.ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Πω πω!Decadance είσαι λέμε εσύ.ʼντε,φιλιά! :-*

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
αυτη δεν ξερω τι ειναι, αλλα δεν ειναι ξευτιλισμενη οπως εσυ ....τωρα πλεον θα το φυσας και δεν θα κρυωνει γιαγιακα....και να θυμασαι: στο νετ τελικα ολα μαθαινονται κυριως σε ενα site με αρχιδια οπως αυτο...στο καλο και να μας γραφεις.... :birdman: :birdman: :birdman:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
...μία παράκληση μόνο:

Το ξύλο μπορεί να πέσει μέσα σε ring γεμάτο με λάσπη?

Για να εμπλουτιστεί και το site μας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom