You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ χωρίς προφύλαξη- η γυναικεία οπτική!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ελάτε χρυσά μου! Μην το κουράζουμε και σας τραβήξει και καμία μήνυση η PSyCho του cosmo και κάθε φορά που θα εμφανίζεται το nick της, θα πληρώνετε 200άρα (κρίμας! 1 ώρα στη Cindy είναι αυτά τα λεφτά).
Κάντε το όπως ο Πανούσης? να λέτε αΚαΤαΝοΜαΣΤη κι εγώ θα απαντώ!
Κάντε το όπως ο Πανούσης? να λέτε αΚαΤαΝοΜαΣΤη κι εγώ θα απαντώ!
παιδακια η κυρια ειναι αηδιαστικη...αντεγραψε το nick (μεχρι και στο στυλ γραφης) κυριας απο αλλο φορουμ και κανει εμπρηστικα ποστ εδω με σκοπο να την εκθεσει...σαφως μονο μια αρχι-πουτανα θα το εκανε αυτο...κριμα κυρια μου και εισαι και σιτεμενη γυναικα....
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ego Brain κάνε οοοοοοοοοοοοοοοτι γουστάρεις! Ειλικρινά no bother! Λες ένα nick σε ένα forum να με κάνει αυτή που είμαι?Koίτα μόνο να μη σπαστείς κι εσύ αν κάνω καμιά μαλακία με το nick σου σε διάφορα sites.Tότε έλα να μου το ξαναπείς αυτό.Και τότε ίσως την επόμενη φορά να μάθεις να το φιλοσοφείς πιο πολύ το story.
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Τι λε βρε stud? Σοβαρά? Και δε μου λες.. μόνος σου τα σκέφτηκες όλα αυτά ή έπεσε και pm για την αθλιότητα μου! Αι ρε κατακαημένη Αράχοβα!!!!παιδακια η κυρια ειναι αηδιαστικη...αντεγραψε το nick (μεχρι και στο στυλ γραφης) κυριας απο αλλο φορουμ και κανει εμπρηστικα ποστ εδω με σκοπο να την εκθεσει...σαφως μονο μια αρχι-πουτανα θα το εκανε αυτο...κριμα κυρια μου και εισαι και σιτεμενη γυναικα....
Ego Brain κάνε οοοοοοοοοοοοοοοτι γουστάρεις! Ειλικρινά no bother! Λες ένα nick σε ένα forum να με κάνει αυτή που είμαι?
Συμφωνώ. Για να προκύψει το έκτρωμα που διαβάζω, χρειάζονται όντως περισσότερα από ένα απλό nick σε ένα forum...
Βασικά αυτό που είσαι δε με απασχολεί.Ο τρόπος που σκέφτεσαι αρχίζει και με προβληματίζει και ο τρόπος που εκθέτεις κόσμο,ενώ ταυτόχρονα έχεις και θράσσος και ζητάς να μη σπάζομαι κιόλας.Good wines...Συνέχιζε να μπαίνεις εδώ μέσα να κράζεις αφού το βρίσκεις τόσο διασκεδαστικό.Περί ορέξεως...
Τι λε βρε stud? Σοβαρά? Και δε μου λες.. μόνος σου τα σκέφτηκες όλα αυτά ή έπεσε και pm για την αθλιότητα μου! Αι ρε κατακαημένη Αράχοβα!!!!
ναι, και το μονο που καταφερες αντι να εκθεσεις την κοπελλα, ειναι να γινεις ρομπα...παυω να ασχολουμαι γιατι ξερω τα τραγικα σου προσωπικα προβληματα που σε οδηγουν σε αχαρακτηριστες συμπεριφορες. Περαστικα σου!
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Α? βλέπω τα pms πάνε σύννεφο!!! Μπράβο παιδιά μου!!!!
Βρε για δε σουξέ που το ?χω!!!
PsyCho (original) αφού θεωρείς ότι ένα διαδικτυακό nick αποτελεί δείγμα προσώπου και μάλιστα ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ κι όλας, οκ? τι να πω?
Εγώ πάλι δεν προβληματίστηκα καθόλου από το δικό σου τρόπο σκέψης και τη δική σου συμπεριφορά! Είναι λογικό με τόσες ώρες που περνάς συνδεδεμένη να θεωρείς το internet την πραγματικότητα σου (και να νιώθεις και εκτεθειμένη κιόλας). Απλά απογοητεύτηκα? Κρίμα και σε πήγαινα με χίλια? Κρίμα?
Βρε για δε σουξέ που το ?χω!!!
PsyCho (original) αφού θεωρείς ότι ένα διαδικτυακό nick αποτελεί δείγμα προσώπου και μάλιστα ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ κι όλας, οκ? τι να πω?
Εγώ πάλι δεν προβληματίστηκα καθόλου από το δικό σου τρόπο σκέψης και τη δική σου συμπεριφορά! Είναι λογικό με τόσες ώρες που περνάς συνδεδεμένη να θεωρείς το internet την πραγματικότητα σου (και να νιώθεις και εκτεθειμένη κιόλας). Απλά απογοητεύτηκα? Κρίμα και σε πήγαινα με χίλια? Κρίμα?
STYLISTAS76_
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αρκετα γελοιοποιηθηκες δεν σου φτανει υποκειμενο που εκθετεις αλλους; τωρα που αποκαλυφθηκες βλεπω οτι παγωσε το χαμογελο σου...αντε ψυχοπαθη διδακτορα της μαλακιας...ουουουουουουουοστ ρε!!!
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
stud αγαπητό μου παιδί, τα πάντα ήταν τυχαία? την πλάκα μου έκανα! Και πιο συγκεκριμένα το nick αυτό μου το πρότεινε ΦΙΛΗ ΤΗΣ! Κι όταν με ενημέρωσε η PsyCho περί ανακατέματος του nick έσπευσα να την «αποκαταστήσω». Κακώς ? κάκιστα!!!!
Γιατί τώρα μόλις είδα ότι η φίλτατη εγγεγραμμένη από τον Μάιο δεν είχε τολμήσει να ανεβάσει ούτε ένα post και με το που έπεσε λίγο «φως» στο nick της (έστω και παραδρομής) ξεσπάθωσε «εκθέτοντας» (υπό την έννοια που το αντιλαμβάνεται) η ίδια τον εαυτό της!
Έχεις δίκιο ρε Ego Brain! Τελικά το PsyCho σου ταιριάζει καλύτερα εσένα! Ταπεινά συγνώμη! Ναι βρε συ.. το είδαμε για τα πόσα @@ θέλει! Από το Μάιο ε? Κι ούτε ένα γράμμα! It?s ok! Whatever!
A? και για να σε βοηθήσω στο έργο σου (που θα μπορούσες να μου το έχεις πει από την αρχή και να μην χρειαζόταν να ξεκατινιαστείς τοιουτοτρόπως): GUYS!!! H PSYCHO ΕΊΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ!! ΟΡΜΑΤΕ!!!!
Ευχαριστώ και γεια σας!
Γιατί τώρα μόλις είδα ότι η φίλτατη εγγεγραμμένη από τον Μάιο δεν είχε τολμήσει να ανεβάσει ούτε ένα post και με το που έπεσε λίγο «φως» στο nick της (έστω και παραδρομής) ξεσπάθωσε «εκθέτοντας» (υπό την έννοια που το αντιλαμβάνεται) η ίδια τον εαυτό της!
Έχεις δίκιο ρε Ego Brain! Τελικά το PsyCho σου ταιριάζει καλύτερα εσένα! Ταπεινά συγνώμη! Ναι βρε συ.. το είδαμε για τα πόσα @@ θέλει! Από το Μάιο ε? Κι ούτε ένα γράμμα! It?s ok! Whatever!
A? και για να σε βοηθήσω στο έργο σου (που θα μπορούσες να μου το έχεις πει από την αρχή και να μην χρειαζόταν να ξεκατινιαστείς τοιουτοτρόπως): GUYS!!! H PSYCHO ΕΊΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ!! ΟΡΜΑΤΕ!!!!
Ευχαριστώ και γεια σας!
Κι επειδή είμαι εδώ μέσα μέλος απ'το Μάιο, με υποχρεώνει κανείς να μπαίνω και να γράφω? Δε θα'σαι καλά μου φαίνεται! Μπαίνω και κοιτάζω τί γράφουν τα παιδιά,χωρίς να πετάγομαι σα σκατό στις συζητήσεις τους. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι σ'όποιο site γινόμαστε μέλη πρέπει ΌΠΩΣ Κ ΔΗΠΟΤΕ να γράφουμε από μια μαλακία,είναι πρόβλημα δικό σου.Βρε αν ήθελα επιβεβαίωση,θα'χα λυσσάξει να γράφω εδώ μέσα απ'το Μάιο.Δε θέλω να είσαι κουτή.ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Πω πω!Decadance είσαι λέμε εσύ.ʼντε,φιλιά! :-*
αυτη δεν ξερω τι ειναι, αλλα δεν ειναι ξευτιλισμενη οπως εσυ ....τωρα πλεον θα το φυσας και δεν θα κρυωνει γιαγιακα....και να θυμασαι: στο νετ τελικα ολα μαθαινονται κυριως σε ενα site με αρχιδια οπως αυτο...στο καλο και να μας γραφεις....