Θα παρακαλέσω την Ψυχώ απ'αυτούλα,να μην κλέβει nicks άλλων απ'το τρισάθλιο cosmopolitan,απαντώντας εδώ μέσα παπαριές μόνο και μόνο για να σπάει πλάκα.Υπάρχουν και κάποια όρια.Το ότι εσύ μπαίνεις εδώ και ξεφτιλίζεσαι ενώ το χαίρεσαι κιόλας,δε σημαίνει ότι όλες μας παίρνουμε το παρόν site στο χαβαλέ.Και το ζήτημα της προφύλαξης δεν είναι για χαχανίσματα αγαπητή μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ χωρίς προφύλαξη- η γυναικεία οπτική!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ναι Vanzel από το Cosmoforum είμαι και συγκεκριμένα μπαίνω με το nick aXwNeFTh (για να ξέρετε ποια να βρίζετε όταν μπαίνετε κρυφά με γυναικεία nicks και αμολάτε τις @@ σας).
Stud, Todok & kaiaphas? Συμμαθητές να υποθέσω? Πότε με το καλό τελειώνουμε το Γυμνάσιο? ʼντε κι άμα μεγαλώσετε λίγο ακόμα και σας φύγει η σπυρούμπα από τη μούρη από την αυνάνα, μπορεί να έχετε να παραθέσετε και κανένα καλύτερο επιχείρημα?
Ego Brain όπως βλέπεις σε αποκατέστησα και σε αυτό το forum και στο άλλο? το τρισάθλιο! Back to your cave so!
Stud, Todok & kaiaphas? Συμμαθητές να υποθέσω? Πότε με το καλό τελειώνουμε το Γυμνάσιο? ʼντε κι άμα μεγαλώσετε λίγο ακόμα και σας φύγει η σπυρούμπα από τη μούρη από την αυνάνα, μπορεί να έχετε να παραθέσετε και κανένα καλύτερο επιχείρημα?
Ego Brain όπως βλέπεις σε αποκατέστησα και σε αυτό το forum και στο άλλο? το τρισάθλιο! Back to your cave so!
Ναι Vanzel από το Cosmoforum είμαι και συγκεκριμένα μπαίνω με το nick aXwNeFTh (για να ξέρετε ποια να βρίζετε όταν μπαίνετε κρυφά με γυναικεία nicks και αμολάτε τις @@ σας).
αχωνευτη και ψυχοπαθη σκυλα ξερουμε και το ρολο σου και τι επιχειρεις να κανεις...γεροντοκορη μπαζο εισαι κι εσυ, που απελπισμενη απο τη ζωη σου και την απορριψη απο τους αντρες μπαινεις σε αντρικα sites για να ξεσηκωσεις ατακες ωστε να λες τι σου κανει ο κατα φαντασινα γκομενος σου στο κρεβατι... στο κοσμοπουτανοφορουμ...γυρισε το στο λεσβιακο, αν και αυτο φανταζομαι το δοκιμασες αλλα πηδημα γιοκ!!!
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Αχαχαχαχα!!! Το ?ξερα ότι θα γελάσω πολύ εδώ μέσα!!! Ναι ναι! Για πείτε κι άλλα περί μπάζων και αγαμίας! Στη σύγχρονη ψυχολογία αυτό λέγεται αντιμετάθεση ιδίας πραγματικότητας? Τι ατάκες εννοείς να ξεσηκώσω koprani? Τύπου «COB=25 euro»? Ο? κατά φαντασία γκόμενος μου, τα κάνει τσαμπουίτα.
Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος! Εγώ φταίω που σας εμψυχώνω και λέω με παλμό keep practicing boys (onanism or paid f*cking) και κάποια στιγμή, δεν μπορεί, όλο και κάποια απελπισμένη θα βρεθεί στο δρόμο σας να της δείξετε τι μάθατε τόσα χρόνια!
Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος! Εγώ φταίω που σας εμψυχώνω και λέω με παλμό keep practicing boys (onanism or paid f*cking) και κάποια στιγμή, δεν μπορεί, όλο και κάποια απελπισμένη θα βρεθεί στο δρόμο σας να της δείξετε τι μάθατε τόσα χρόνια!
μαλλον ειναι απιθανο ο ψυχοθεραπευτης σου να σου συνεστησε να μπεις σε αντρικο φορουμ για να ξεπερασεις την ομοφυλοφιλια σου και την απεχθεια σου προς τους αντρες...κατανοουμε το μεγεθος της διαταραχης σου και συμπασχουμε! περαστικα!!!
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Τι τσαμπουίτα, αφου ο γκόμενος σου τις προάλλες εγραφε οτι πήρε την Sindy με 600ε για 3 ώρες.
Ξύπνα ζώο, και ο γκόμενος σου ένας απο εμάς είναι.
Έλα ρε μεγάλε!!! Έριξε τόσο το cache της η Cindy? Μόνο 200 ευρουλάκια την ώρα? Ε καλά έκανε το μανάρι μου τότε και πήγε! Ήταν καλό το deal!
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
μαλλον ειναι απιθανο ο ψυχοθεραπευτης σου να σου συνεστησε να μπεις σε αντρικο φορουμ για να ξεπερασεις την ομοφυλοφιλια σου και την απεχθεια σου προς τους αντρες...κατανοουμε το μεγεθος της διαταραχης σου και συμπασχουμε! περαστικα!!!
Όχι ο ψυχοθεραπευτής μου αγάπη μου! Ο tutor μου το συνέστησε για θέμα στο doctora!
Δεν μου εξήγησες ωστόσο, εσύ γιατί μπαίνεις σε γυναικείο forum? για να ξεπεράσεις το κόλλημα σου με τα lipstick και τα ψηλοτάκουνα? Έλα βρε! Εμείς σε αγαπάμε έστω και trans. Όλα για εμάς τους ανθρώπους είναι!
Όχι ο ψυχοθεραπευτής μου αγάπη μου! Ο tutor μου το συνέστησε για θέμα στο doctora!
Καλά καλά επι της ουσίας έχεις κάτι να πεις; Να καταλάβουμε και τον λόγο παρέμβασης σου δηλαδή
Ωραία Axwnefth,το σωστό το έκανες,από εμένα no prob πλέον,κάτσε τώρα κι άκου τα απ'τους άλλους...Μια ερώτηση μόνo: To site που μπαίνουμε και γράφουμε,γιατί το θεωρείς ανώτερο απ'αυτό εδώ? Όλες οι πειραγμένες ρε μπαίνουν και τις κράζουμε.Τί σ'έχει πιάσει? :-
μγια να ξεπερασεις την ομοφυλοφιλια σου και την απεχθεια σου προς τους αντρες
Η ομοφυλοφιλία είναι η σιαμαία αδελφή της αγαμίας: Δεν τη γαμεί κανένας έτσι όπως είναι, άρα μία λύση έχει...
Και βέβαια απεχθάνεται όλους που την απορρίπτουν...
doctorat γραφεται κατα φαντασιαν ανορθογραφη υποψηφια κατοχο διδακτορικου...ξεφτιλιζεσαι ως γυναικα (εστω και ομοφυλοφιλη) ας μην ξεφτιλιζεις και τους θεσμους...
Ωραία Axwnefth,το σωστό το έκανες,από εμένα no prob πλέον,κάτσε τώρα κι άκου τα απ'τους άλλους...Μια ερώτηση μόνo: To site που μπαίνουμε και γράφουμε,γιατί το θεωρείς ανώτερο απ'αυτό εδώ? Όλες οι πειραγμένες ρε μπαίνουν και τις κράζουμε.Τί σ'έχει πιάσει? :-
ας ρωτησει τον...tutor της!!!
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ego Brain ποιος σου είπε ότι το θεωρώ ανώτερο? Λίγες έχω κράξει εκεί μέσα για την μαλακία που κουβαλάνε στον εγκέφαλό τους αντί για μυαλό? Ο αυτοσκοπός ωστόσο παραμένει ο ίδιος! Κι εκεί γελάω, κι εδώ ακόμα περισσότερο!Ωραία Axwnefth,το σωστό το έκανες,από εμένα no prob πλέον,κάτσε τώρα κι άκου τα απ'τους άλλους...Μια ερώτηση μόνo: To site που μπαίνουμε και γράφουμε,γιατί το θεωρείς ανώτερο απ'αυτό εδώ? Όλες οι πειραγμένες ρε μπαίνουν και τις κράζουμε.Τί σ'έχει πιάσει? :-
BTW? I LoVe U BaBe (να δικαιώσω και τα παλικάρια που με θέλουν λεσβία)
Κι αρχής εξαρχής, την άποψη σου υπερασπίστηκα (που την έφερε το αγοράκι μας από δω) την οποία συμμερίζομαι και απόλυτα.
Τώρα το «κάτσε και άκου τα», ξέρεις εσύ τι θα μου κάνουνε? χωρίστρα στο? αχμ? ξέχασα, δεν έχει τρίχες!
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
doctorat γραφεται κατα φαντασιαν ανορθογραφη υποψηφια κατοχο διδακτορικου...ξεφτιλιζεσαι ως γυναικα (εστω και ομοφυλοφιλη) ας μην ξεφτιλιζεις και τους θεσμους...
DoctoratΕ γράφεται αγαπητέ!
Το έγραψα απλά για να καταλαβαίνετε κι εσείς του Γυμνασίου!
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Αγγλικά ? Γαλλικά Doctorate γράφεται!και με τους 2 τρόπους γράφεται...ανάλογα με την γλώσσα (Αγγλικά ή Γαλλικά)
Βλέπεις ως αγάμητη γεροντοκόρη μπαζολεσβία έχω άφθονο χρόνο να μελετώ ξένες γλώσσες (τώρα ΚΑΙ μπουρδελιάρικα!)