Νέα

Σεξ χωρίς προφύλαξη- η γυναικεία οπτική!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Όχι ο ψυχοθεραπευτής μου αγάπη μου! Ο tutor μου το συνέστησε για θέμα στο doctora!
Δεν μου εξήγησες ωστόσο, εσύ γιατί μπαίνεις σε γυναικείο forum? για να ξεπεράσεις το κόλλημα σου με τα lipstick και τα ψηλοτάκουνα? Έλα βρε! Εμείς σε αγαπάμε έστω και trans. Όλα για εμάς τους ανθρώπους είναι!

αν εισαι ψυχοπαθης οπως ισχυριζεσαι αντι να μαλωνεις εδω βρες βοηθεια η αλλαξε ψυχοθεραπευτη!!! οσο πας χειροτερευεις...αντε και πρυτανης!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(παντως αποδεχτηκες οτι εισαι ομοφυλοφιλη...μπραβο σου!)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6

Ego Brain

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Αχω καλά όλα αυτά,αλλά όταν κάποιος παραθέτει εδώ μέσα δική μου απάντηση απ'το cosmo και εσύ μπαίνεις εδώ μέσα έτοιμη για μανούρα και κάθεσαι και γράφεις από κάτω ως Psycho κάτι,ε...δεν είναι και ότι πιο υπερασπίσιμο...Σκέψου το λίγο... ;)

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
αν εισαι ψυχοπαθης οπως ισχυριζεσαι αντι να μαλωνεις εδω βρες βοηθεια η αλλαξε ψυχοθεραπευτη!!! οσο πας χειροτερευεις...αντε και πρυτανης!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο ψυχοθεραπευτής μου, μου συνέστησε να γελάω! Και τόσο πολύ γέλιο και σε τόσο καλές τιμές, ναι το ομολογώ, μόνο εσείς προσφέρετε! Οπότε θα κατσικωθώ εδώ και δεν θα φύγω αγαπητέ! Κι ας μείνω psycho for ever!

(παντως αποδεχτηκες οτι εισαι ομοφυλοφιλη...μπραβο σου!)
Είδες τι ανώτερος άνθρωπος είμαι!? Προκειμένου να σου ξαναπροσφέρω απλόχερα τη χαρά το ?κανα κι αυτό!

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σε καταλαβαίνουμε αλλά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Θα σε συμβούλευα να δείς έναν ειδικό γιατί οι ψυχώσεις σου με μόρφωση,άντρες και σεξουαλικότητα φαίνονται αν μη τι άλλο ανησυχητικές. Όσον αφορά τον διάλογο σε οτιδήποτε οι ηλίθιοι και οι τρελλοί είναι αήττητοι, οπότε πάω πάσο.
  :idiot::uglystupid:

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
DoctoratE σε κανένα πουτσόπανεπιστήμιοΕ χώρας εξωτερικού σωστά; Οπότε κατάλαβα!
Vanzel οκ! Λογικό να έχεις άγνοια! Εξάλλου λατινικά κάνουν στο Λύκειο, οπότε έχεις χρόνο ακόμα μπροστά σου να μάθεις ότι είναι μια λέξη λατινική και χρησιμοποιείται το ίδιο από όλες τις (λατινογενείς γλωσσικά) χώρες!

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αγγλικά ? Γαλλικά Doctorate γράφεται!
Βλέπεις ως αγάμητη γεροντοκόρη μπαζολεσβία έχω άφθονο χρόνο να μελετώ ξένες γλώσσες (τώρα ΚΑΙ μπουρδελιάρικα!)

Αγγλικά ? Γαλλικά Doctorate γράφεται!
Βλέπεις ως αγάμητη γεροντοκόρη μπαζολεσβία έχω άφθονο χρόνο να μελετώ ξένες γλώσσες (τώρα ΚΑΙ μπουρδελιάρικα!)

Le doctorat est un diplôme de troisième cycle sanctionnant une expérience de recherche. Sa durée moyenne est de trois ans. C'est le diplôme minimal exigé pour être reconnu comme chercheur par la communauté scientifique nationale et internationale. Ainsi, la carrière de tout chercheur débute théoriquement par une thèse de doctorat.

A doctorate is an academic degree of the highest level. Traditionally, the award of a doctorate implies recognition of the candidate as an equal by the university faculty under which he or she studied.

ειπατε κατι ; (άλλωστε doctora το εγραψες αρχικα οποτε...ασε καλυτερα τα μαθηματα περι ξενων γλωσσων...)

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Σε καταλαβαίνουμε αλλά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Θα σε συμβούλευα να δείς έναν ειδικό γιατί οι ψυχώσεις σου με μόρφωση,άντρες και σεξουαλικότητα φαίνονται αν μη τι άλλο ανησυχητικές. Όσον αφορά τον διάλογο σε οτιδήποτε οι ηλίθιοι και οι τρελλοί είναι αήττητοι, οπότε πάω πάσο.
  :idiot::uglystupid:
kmule βλέπω κι εσύ?  «περαστική» απ? το cosmoforum! Και «φανατική αναγνώστρια» μου αν κρίνω από το γεγονός ότι ξεσηκώνεις τις ατάκες μου!
Έλα, διασκεδάστε με λίγο ακόμα, γιατί σε λίγο θα κλείσω και πως θα αντέξω μέχρι αύριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο??????????

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Le doctorat est un diplôme de troisième cycle sanctionnant une expérience de recherche. Sa durée moyenne est de trois ans. C'est le diplôme minimal exigé pour être reconnu comme chercheur par la communauté scientifique nationale et internationale. Ainsi, la carrière de tout chercheur débute théoriquement par une thèse de doctorat.

A doctorate is an academic degree of the highest level. Traditionally, the award of a doctorate implies recognition of the candidate as an equal by the university faculty under which he or she studied.

ειπατε κατι ; (άλλωστε doctora το εγραψες αρχικα οποτε...ασε καλυτερα τα μαθηματα περι ξενων γλωσσων...)
stud και μόνο που googlαρες για χάρη μου, με τιμά και ιδιαιτέρως!
Πάντως το τι σημαίνουν either way τα κειμενάκια που έκανες copy-paste κατάλαβες? Γιατί άμα θες μπορώ να στα μεταφράσω (the least I can do for learning me μπουρδελιάρικα).
Α? και μην μου ταράζεσαι και βάζεις το quote μου δύο φορές (οκ, αντιλαμβάνομαι ότι μπερδεύτηκες στο copy-paste από Word για να μην κάνεις ορθογραφικά).

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είπαμε, πάω πάσο, έχω χάσει ήδη(και δυστυχώς ή ευτυχώς οι ψυχώσεις-φαντασιώσεις σου πολλαπλασιάζονται).... :jerking:

STYLISTAS76_

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μπορω ευχαριστως να δωσω στο φιλο stunt τα στοιχεια σου και το τηλεφωνο σου ωστε εσυ ως ψυχολογος/ψυχοθεραπευτρια/υποψηφια δοκτορας να τον ηρεμησεις στο λεπτο...τι λες καλη ιδεα;; φιλε κοιτα pm

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Είπαμε, πάω πάσο, έχω χάσει ήδη(και δυστυχώς ή ευτυχώς οι ψυχώσεις-φαντασιώσεις σου πολλαπλασιάζονται).... :jerking:
kmule αααα ήταν μυστικό ότι μπαίνεις στο cosmoforum και σε εξέθεσα στους συναγωνιστές σου!? Sorry μωρέ? (τον stud τον πάω, γιατί τουλάχιστον το παραδέχεται)

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
μπορω ευχαριστως να δωσω στο φιλο stunt τα στοιχεια σου και το τηλεφωνο σου ωστε εσυ ως ψυχολογος/ψυχοθεραπευτρια/υποψηφια δοκτορας να τον ηρεμησεις στο λεπτο...τι λες καλη ιδεα;; φιλε κοιτα pm
Μην ξεχάσεις να του δώσεις και τη λίστα του Super Market να πάρει μερικά πραγματάκια καθ? οδόν!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Vanzel οκ! Λογικό να έχεις άγνοια! Εξάλλου λατινικά κάνουν στο Λύκειο, οπότε έχεις χρόνο ακόμα μπροστά σου να μάθεις ότι είναι μια λέξη λατινική και χρησιμοποιείται το ίδιο από όλες τις (λατινογενείς γλωσσικά) χώρες!

Τις λες ρε πυροβολημένο; Τι ληγμένα παίρνεις; Βγάζεις και συμπεράσματα χωρίς να έχεις δεδομένα! Θεωρήσε και επιστήμονας! Ζήτημα να έχεις τελιώσει το λύκειο και αυτό ξέρεις από που το έχω καταλάβει αγαπητή ψυχολόγα μου; Ο άνθρωπος ο σπουδαγμένος μπορεί να κάνει επίδειξη των γνώσεων του, προσβάλλοντας γι' αυτό. Ο άνθρωπος ο κομπλεξικός προσβάλει χωρίς να έχει γνώσεις, κατηγόρώντας τους άλλους για το επίπεδο τους, πιστεύει τον εαυτό του ανώτερο (και ίσως αδικήμενο γιατί φταίνε πάντα οι άλλοι) προσπαθώντας να καλύψει έτσι την κατωτερότητα του...

Αλλά ακόμη και σπουδαγμένη - μορφωμένή να είσαι δεν παύεις με την συμπεριφορά σου να είσαι μία ανάγωγη, αφθάδης, κομπλεξική γαϊδάρα. Μορφωμένη...αλλά από άνθρωπος...ΜΗΔΕΝ

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
ότι πεις εσύ pSycho μωρό μου είναι το σωστό.....
δεν επιμένω (αν και διαφωνώ)....
sorry guys, αλλά πάντα με εξιτάριζε η ιδέα να την πέσω σε λεσβία....
έτσι για να σημαδέψω την ζωή και μίας lesbo....
αφήστε μας να τα βρούμε και θα της μείνω αξέχαστος....
το δεύτερό μου nick είναι "γλυκοτσούτσουνος"...
αρκεί να μπορεί να μου σηκωθεί όταν τη δω.....
πάντως, δεν έχω και πολύ υψηλά standards.....
το ομολογώ και μου αρέσει: έχω "περίεργα" γούστα.....

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
stud και μόνο που googlαρες για χάρη μου, με τιμά και ιδιαιτέρως!
Πάντως το τι σημαίνουν either way τα κειμενάκια που έκανες copy-paste κατάλαβες? Γιατί άμα θες μπορώ να στα μεταφράσω (the least I can do for learning me μπουρδελιάρικα).
Α? και μην μου ταράζεσαι και βάζεις το quote μου δύο φορές (οκ, αντιλαμβάνομαι ότι μπερδεύτηκες στο copy-paste από Word για να μην κάνεις ορθογραφικά).

ελα, παραδεξου και το δηθεν διδακτορικο σου δεν ξερεις πως γραφεται, αλλα και απο συντακτικο σκιζεις..."the least I can do for learning me"...how pathetic...by the way...can you tell me the definition of the mental disorder you are obviously suffering from? Bitte, schreib mal auf Deutsch, es ist viel besser!!! (το τελευταιο δεν το καταλαβες αλλα δεν πειραζει, δεν σε βριζω!) :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Τις λες ρε πυροβολημένο; Τι ληγμένα παίρνεις; Βγάζεις και συμπεράσματα χωρίς να έχεις δεδομένα! Θεωρήσε και επιστήμονας! Ζήτημα να έχεις τελιώσει το λύκειο και αυτό ξέρεις από που το έχω καταλάβει αγαπητή ψυχολόγα μου; Ο άνθρωπος ο σπουδαγμένος μπορεί να κάνει επίδειξη των γνώσεων του, προσβάλλοντας γι' αυτό. Ο άνθρωπος ο κομπλεξικός προσβάλει χωρίς να έχει γνώσεις, κατηγόρώντας τους άλλους για το επίπεδο τους, πιστεύει τον εαυτό του ανώτερο (και ίσως αδικήμενο γιατί φταίνε πάντα οι άλλοι) προσπαθώντας να καλύψει έτσι την κατωτερότητα του...

Αλλά ακόμη και σπουδαγμένη - μορφωμένή να είσαι δεν παύεις με την συμπεριφορά σου να είσαι μία ανάγωγη, αφθάδης, κομπλεξική γαϊδάρα. Μορφωμένη...αλλά από άνθρωπος...ΜΗΔΕΝ
Ναιιιιιιι ναι! Συμφωνώ απόλυτα!!! Αυτά και χειρότερα είμαι!!!
(Φαντάζομαι το συμπέρασμα το έβγαλες στο σημείο που δεν ανέβασα φωτός με κωλοτρυπίδες, μο*νι@ και τα σχετικά και δεν σας πρόσφερα δονητές και γλυφιτζούρια σε σχήμα πέους! Χμ.. ναι!)

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καταλαβαίνω την απέλπιδα υπερπροσπαθειά σου να αυτοαναδειχθείς σε έναν άδικο άνισο κόσμο που σε έχει περιθωριοποιήσει ως μέλος του πάτου του, αλλά αν σε βοηθάει τι να πω, συνέχισε...

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
χτυπάτε την και άλλο μάγκες....
έλα μωρό μου να σε προστατεύσω....
έλα στον τασούλη....

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

ασε ρε, να κολλησω τσιμπουρια θελεις απο το ζωντανο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom