Νέα

Σεξ χωρίς προφύλαξη- η γυναικεία οπτική!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ο μόνος λόγος που το site αυτό έχει πολλά @@ είναι γιατί το 99% των χρηστών είναι άντρες. Γιατί κατά τη φιλοσοφική έννοια του θέματος, απ? ότι βλέπω? στο παρόν thread.. μόνο εγώ! Πέραν αυτού δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς όταν λες όλα μαθαίνονται? Έκρυψα κάτι και δεν το αντιλήφθην?
Όπως και να ?χει το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι πολύ pathetic ο τρόπος που βρήκατε για να «αλληλοσυστηθείτε» αλλά τι να πω.. χαίρομαι που έκανα κι ένα καλό! ʼντε και καλά γαμήσια παιδιά μου!  :jerking:

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
φιλιακια και παρε και κατι για την οστεοπορωση και το αλτσχαιμερ!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
...μία παράκληση μόνο:

Το ξύλο μπορεί να πέσει μέσα σε ring γεμάτο με λάσπη?

Για να εμπλουτιστεί και το site μας?

Πρέπει να δίνεις όλες τις λεπτομέρειες, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Μόνο με μπικίνι και αφού τις έχουμε αλείψει και με λάδι.. και μετά στη λάσπη!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υποκλίνομαι fk!

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πρέπει να δίνεις όλες τις λεπτομέρειες, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Μόνο με μπικίνι και αφού τις έχουμε αλείψει και με λάδι.. και μετά στη λάσπη!

ρε fk h psycho ειναι γιαγια, εκτος αν σου αρεσουν οι milf οποτε παω πασο!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
1. Είχα μια εμπειρία στο φόρουμ τις τελευταίες μέρες που με δίδαξε ότι και να μου πει κάποιος ότι ο ήλιος λάμπει, μπορώ να του πω ένα "άντε γαμήσου" και "ναι αλλά και το τρίτο αστέρι δεξιά από τον αστερισμό του Κενταύρου δεν λάμπει? αλλά που να το πεις, αμόρφωτε, αμοραλιστή , δοσίλογε του Ήλιου!".
Οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο!

2. Όσες φορές έχω δει μιλφ έχω σκάσει στα γέλια.. αυτές όχι μόνο δεν είναι mature, οι περισσότερες δεν έχουν βγάλει καν το γυμνάσιο!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
stunt μήπως εννοούσε εμένα η κοπέλλα; Τον stud - (ian);

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
καλοοοοοοο αχηγε! λογοπαιγνιο εκανε η κακομοιρα, καμια σχεση!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ʼντε ρε κι άρχισα να φτιάγνομαι γαι mature!!

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
δεν νομίζω πως υπάρχει λογικά σκεπτόμενο άτομο που να μην παίρνει προφυλάξεις στο σεξ σήμερα. όχι μόνο για το aids αλλά για τα  άλλα αφροδίσια νοσήματα. διαφορετικά είναι ...... :jerking:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το παραλήρημα της αχώνευτης δείχνει γιατί είναι πολύ προτιμότερες οι πόρνες από αυτές τις καριόλες που κυκλοφορούν και που νομίζουν ότι για το σπυριάρικο μουνί τους πρέπει να μας πρήζουν τα αρχίδια.

Σκεφτείτε τι τραβάει ο γκόμενός της - αν έχει - και τι  :jerking: :jerking: :jerking: είναι που την ανέχεται.

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Το παραλήρημα της αχώνευτης δείχνει γιατί είναι πολύ προτιμότερες οι πόρνες από αυτές τις καριόλες που κυκλοφορούν και που νομίζουν ότι για το σπυριάρικο μουνί τους πρέπει να μας πρήζουν τα αρχίδια.

Σκεφτείτε τι τραβάει ο γκόμενός της - αν έχει - και τι  :jerking: :jerking: :jerking: είναι που την ανέχεται.

το τριακοσιαστο μηνυμα σου αποτελει μια απο τις ερμηνειες γιατι το bourdela.com εχει τετοια επιτυχια  :thumbsup:

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Έκρυψα κάτι και δεν το αντιλήφθην?

"αντιλήφθην" ή 'αντελήφθην' ???
το διδακτορικό στην ψυχολογία σε μάρανε τρομάρα σου. Πήγαινε κάνε κανά
διδακτορικό στην εξάλειψη των κόμπλεξ σου πρώτα και βλέπουμε.
Μπαίνεις στο site  και μας λες πρώτα ότι έχεις 346 άντρες στην αναμονή, μετά ότι κάνεις 'doctora' στην ψυχολογία, παρακάτω ότι το μουνί σου είναι ξυρισμένο κτλ....
Ποιον νομίζεις ότι ενδιαφέρουν όλα αυτά?????
Το site έχει να κάνει με πληρωμένο σεξ. Όλα αγοράζονται και όλα πουλιούνται, από τα μπουρδέλα στο Μεταξουργείο μέχρι τις πολυάριθμες εμπειρίες εξωτερικού και ούτω καθεξής. Ποιος νομίζεις ότι ενδιαφέρεται αν το μουνί σου είναι ξυρισμένο ή αν προσφέρεις full service στον γκόμενό σου???
Στ' αρχίδια μας. Το πιο εύκολο πράγμα σήμερα είναι να βρεις να γαμήσεις. Και ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το site να ανοίγει τα μάτια στους αδαείς ώστε μέρα με την μέρα  εσύ και όλες οι όμοιές σου να βυθίζονται στην ανυποληψία.
Επί του προκειμένου, αν θες να φανείς χρήσιμη, πες μας αν γαμιέσαι επί πληρωμή, με τι ποσό, τι υπηρεσίες παρέχεις κτλ ή φέρε μας σε επαφή με καμιά φίλη σου που επιδίδεται σε σεξ επί πληρωμή, για να μεγαλώσει ο κατάλογος του site και να εισφέρεις και εσύ κάτι χρήσιμο εδώ μέσα όπως και τα υπόλοιπα μέλη.
Διαφορετικά δεν έχεις λόγο ύπαρξης, όλα τα άλλα είναι doctora, εεε συγγνώμη, φύκια ήθελα να πω, για μεταξωτά strings....
    :2funny:

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Aν και δεν έχω γράψει ποτέ κάτι στο σαιτ αυτό παρόλο που είμαι μέλος θέλω να κάνω μια παρέμβαση!!Είμαι μέλος και στο κοσμοπολιτάν και θέλω να πως πως η ψύχω που μπαίνει εδώ είναι ψύχω και στο κοσμοπόλιταν δεν αλλάζει το νικ της απλά λέγεται σκέτο ψύχω και όχι ψύχω μπιτσ!!Αυτά αντίο!!

Piopo

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχει περασει καιρος,αλλα δεν αντεχω να μην συνεισφερω και εγω στο θρεντ...

Ειπες :
Stud, Todok & kaiaphas? Συμμαθητές να υποθέσω? Πότε με το καλό τελειώνουμε το Γυμνάσιο? ʼντε κι άμα μεγαλώσετε λίγο ακόμα και σας φύγει η σπυρούμπα από τη μούρη από την αυνάνα, μπορεί να έχετε να παραθέσετε και κανένα καλύτερο επιχείρημα?
(και πολλα αλλα παρομοια)

Και στην συνεχεια ειπες.. 
Στη σύγχρονη ψυχολογία αυτό λέγεται αντιμετάθεση ιδίας πραγματικότητας?

... καλα τα πηγες ..

Επισης
Κι υπομονή? ακόμα βρίσκομαι σε μονοψήφιο.
(ΚΑι απορω πως ξεφυγε του σχολιασμου των συναγωνιστων)
Φανταζομαι στον αριθμο των δαχτυλων αναφερεσαι ?

Κατα τα αλλα συμφωνω με τον μαρκησιο που σε ξεφτυλισε ομορφα και ωραια..

Οτι και να εισαι.... καλα τα πηγες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom