You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ χωρίς προφύλαξη- η γυναικεία οπτική!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ναι stud δεν ξέρω πως γράφεται! Το παραδέχτηκα ήδη! Αλλά το γεγονός ότι έχετε μαζευτεί ένα μάτσο *μπιπ* και πιστεύετε ότι π@π@ρι@ γράψω, ήταν μεγάλο δέλεαρ? δεν συμφωνείς?ελα, παραδεξου και το δηθεν διδακτορικο σου δεν ξερεις πως γραφεται, αλλα και απο συντακτικο σκιζεις..."the least I can do for learning me"...how pathetic...by the way...can you tell me the definition of the mental disorder you are obviously suffering from? Bitte, schreib mal auf Deutsch, es ist viel besser!!! (το τελευταιο δεν το καταλαβες αλλα δεν πειραζει, δεν σε βριζω!)
Ναιιιιιιι ναι! Συμφωνώ απόλυτα!!! Αυτά και χειρότερα είμαι!!!
(Φαντάζομαι το συμπέρασμα το έβγαλες στο σημείο που δεν ανέβασα φωτός με κωλοτρυπίδες, μο*νι@ και τα σχετικά και δεν σας πρόσφερα δονητές και γλυφιτζούρια σε σχήμα πέους! Χμ.. ναι!)
Το καταλάβαμε!
Καλά έκανες και μπήκες
Βλέπεις...
Είσαι ένα ακόμη αντικείμενο παρατήρησης στη δικιά μου εργασία "Δεν υπάρχουν γυναίκες πια!Μόνο γυναια"
kmule αααα ήταν μυστικό ότι μπαίνεις στο cosmoforum και σε εξέθεσα στους συναγωνιστές σου!? Sorry μωρέ? (τον stud τον πάω, γιατί τουλάχιστον το παραδέχεται)
κι εγω σε παω μωρο μου αλλα κι εσυ απο την πολλη ταραχη εγραψες λαθος το nick μου... stud (επιβητορα) ονειρευεσαι αλλα που???
Ναι stud δεν ξέρω πως γράφεται! Το παραδέχτηκα ήδη! Αλλά το γεγονός ότι έχετε μαζευτεί ένα μάτσο *μπιπ* και πιστεύετε ότι π@π@ρι@ γράψω, ήταν μεγάλο δέλεαρ? δεν συμφωνείς?
ναι, αλλα ελα που αποκαλυφθηκες στο λεπτο, so what???
παντως να εισαι εντελως illiterate και να το παιζει γλωσσομαθης δεν ειναι μαλακια;
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ego Brain ξεκόλλα το μυαλό σου!
ΟΚ GUYS!!! H PSYCHO TOY COSMO ΔΕΝ EIMAI ΕΓΩ!!! ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΤΕ????????
Κι εσύ tkinaliss άλλαξε την υπογραφή σου γιατί αναστατώνεις τα πλήθη! ʼιντε!
εμένα μου αρέσουν τα γύναια....
Ναι γαμιούνται ηδονικά ανώμαλα και βρώμικα όταν τα παίρνεις για ένα γρήγορο στη γωνία της τουαλέτας στα πλακάκια πάνω... Μόνο γι' αυτό είναι τελικά!
tkinaliss
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 9.101
- Πόντοι
- 10.413
σκεφτείτε το λιγάκι:
"ψευτο-lesbo"...
τσαμπουκάς...
αρκετά έως πολύ ξύπνια....
ερεθιστικά επιθετική....
ενδεχομένως γύναιο.....
αρκετά εμβριθής (αν και όχι όσο φάνηκε στην αρχή)...
δεν είναι ένα "πακέτο" που αξίζει να "εξετάσει" κανείς?
"ψευτο-lesbo"...
τσαμπουκάς...
ερεθιστικά επιθετική....
ενδεχομένως γύναιο.....
tkinaliss
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 9.101
- Πόντοι
- 10.413
Ego Brain ξεκόλλα το μυαλό σου!
δεν με ενδιαφέρουν τα πλήθη...εσύ με ενδιαφέρεις...μα πως μας προλαβαίνεις γλυκιά μου όλους εμάς?
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Τόση ώρα σε γράφω ως stud (εκ του student) τώρα σε πείραξε?ναι, αλλα ελα που αποκαλυφθηκες στο λεπτο, so what???
παντως να εισαι εντελως illiterate και να το παιζει γλωσσομαθης δεν ειναι μαλακια;
Ε όχι και στο λεπτό! 70 posts σε ένα thread πεθαμένο! Και στις Δημαρχιακές να κατέβαινα μια καρεκλίτσα θα την εξασφάλιζα!
Δεν κατάλαβα! Το 90% των χρηστών εδώ μέσα έχουν να δουν μο*νι από κοντά ή άνευ ρευστού από την Επανάσταση του 21 και πλασάρονται ως γαμήκουλες! Εγώ σε ενόχλησα πως πλασαρίστηκα? Έεεεεεεεεελα βρε stud!!!
σκεφτείτε το λιγάκι:
"ψευτο-lesbo"...
τσαμπουκάς...
ερεθιστικά επιθετική....
ενδεχομένως γύναιο.....
σαφως, και αφου δηλωσε οτι με παει προηγουμαι!!!!
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
ʼλλαξε την υπογραφή σου και θα σου πωδεν με ενδιαφέρουν τα πλήθη...εσύ με ενδιαφέρεις ...μα πως μας προλαβαίνει ς γλυκιά μου όλους εμάς?
σκεφτείτε το λιγάκι:
"ψευτο-lesbo"...
τσαμπουκάς...
ερεθιστικά επιθετική....
ενδεχομένως γύναιο.....
Στάνταρ κανένας ψυχίατρος ή κανένας απελπισμένος από την ζωή...ή κανένας μάγκας που θα τις ρίξει έναν πούτσο και μετά θα εξαφανιστεί. Ειδικά αν γίνει το τελευταίο θα την έχουμε κάθε ημέρα εδώ για να μας βρίζει και να εκτονώνεται... λέγοντας μας πόσο ζώα είναι οι άντρες...χωρίς να έχει καταλάβει πως η συμπεριφόρα της είναι αυτή που απομακρύνει τους άντρες.
Καλά ρε δε σκέφτηκες τίποτα όταν αποφάσισες να μεγαλουργήσεις εδώ μέσα?Τί να πω...well done! >
ελα μωρε πλακιτσα καναμε με την κυρια, ειναι και στην εμμηνοπαυση, ικανοποιηθηκε κι αυτη, εβγαλε τα απωθημενα της κι ολα καλα!
tkinaliss
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 9.101
- Πόντοι
- 10.413
opa doctor....
φαίνεται σαν έχεις ένα μικρό προβάδισμα (σου έχει αφιερώσει αρκετό από το χρόνο της), αλλά για ρώτα την:
ποιον δεν θα διάλεγε από εδώ μέσα στα σίγουρα?
γιατί εάν ρωτήσεις ποιον θα διάλεγε άστα να πάνε....
Psycho, μήπως σε λένε Κατερίνα?
φαίνεται σαν έχεις ένα μικρό προβάδισμα (σου έχει αφιερώσει αρκετό από το χρόνο της), αλλά για ρώτα την:
ποιον δεν θα διάλεγε από εδώ μέσα στα σίγουρα?
γιατί εάν ρωτήσεις ποιον θα διάλεγε άστα να πάνε....
Psycho, μήπως σε λένε Κατερίνα?
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Κοίτα.. η αλήθεια είναι ότι το φιλοσόφησα λίγο το θέμα (αχμ.. να ?ταν κάνα δευτερόλεπτο?) όταν είδα ότι το σκέτο BiTCh ήταν ήδη registered! Και έθεσε στον εαυτό μου το βαθυστόχαστο ερώτημα? ΤΙ είναι χειρότερο από μια BiTCh? ΜΙΑ PSYCHO BITCH OF COURSE!!!Καλά ρε δε σκέφτηκες τίποτα όταν αποφάσισες να μεγαλουργήσεις εδώ μέσα?Τί να πω...well done! >
Σου ξαναλέω! Ξεκόλλα και μη σπάζεσαι!
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
tkinaliss μέχρι να αλλάξεις την υπογραφή σου, παύουν οι διακρατικές μας σχέσεις!