You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
εγω που έσπευσα στο εν λόγω τριβείο προκειμένου να προλάβω την μετεγκατάσταση και αναζητώντας τζουλια - παλια γνώριμη αλλά δεν ήταν εκεί -, δοκίμασα την αλεξία καστανή ρωσίδα ψιλή περί τα 30 και καλό μπροστινό σύστημα, με καλό μασαζ και η συνέχεια όλη στα 80 ευρώ.μια γύτο στα 25 γαλανοπρασινομάτα, για ελληνίδα μοιάζει την πήρε το μάτι μου αρπαχτά μπαίνοντας.άλλες τρεις γνωστε΄ς από παλιά επίσης ονόματα μη ρωτάτε.
η επιλογη ειναι υποκειμενική ...δεν μπορω να προτείνω αλλα θα σου πώ για τις παρουσίες της Παρασκευής ....Αλεξία , Αννα ,Ζωή , Ηνώ, Ηλιάνα ...Κρίμα...θα μείνουν τα Β.Π χωρίς τέτοιο μαγαζί...
Οπότε τελευταία μου ευκαιρία..
ΨΑΡΑΚΑΣ έχεις να προτείνεις κάποια από αυτές που έχουν μείνει??
την καινούργια μήπως??? Η τιμή να υποθέσω ότι δεν έχει αλλάξει...
ισχυουν.........Οι πληροφορίες για μετακόμιση προς το κέντρο της Αθήνας ισχύουν? Έχεις μάθει κάτι επ' αυτού?
Ψαρακα εισαι μορφη στο μασαζ, ρισπεκτ...η επιλογη ειναι υποκειμενική ...δεν μπορω να προτείνω αλλα θα σου πώ για τις παρουσίες της Παρασκευής ....Αλεξία , Αννα ,Ζωή , Ηνώ, Ηλιάνα ...
kokorikos_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Οι τιμές είναι 60 απλό και 80 φούλ. προτεινόμενες Ιλιάνα ( σταθερή αξία) Αννα, Ε$λίνα και άλλες.
80 ειναι μια ωρα ....60 μισηΟι τιμές είναι 60 απλό και 80 φούλ. προτεινόμενες Ιλιάνα ( σταθερή αξία) Αννα, Ε$λίνα και άλλες.
για πολυ καλο μασαζ μπορω να προτεινω ....Ηλιάνα , Ηνώ , Αλεξία και Ζωή ....τα υπόλοιπα ειναι υποκειμενικά ...οσο για το μενού ολοι παιρνουν το ιδιο αλλα ξεκαθαρισε το απο την αρχη αυτο που θέλεις με οποια κοπέλα επιλέξεις ...τιμες ξερουμε?? το μασαζ ειναι καλο η χαδακια??? και αν υπαρχει καποια προτεινομενη για καλο μασαζ??? επισης το μενου τι εχει? επειδη δεν ειναι στον καταλογο μη παω και μου δωσουν τα μισα αποτι δινουν σ αλλους
80 ειναι μια ωρα ....60 μιση
αρκετα καλη τιμη των 80 για μια ωρα , νομιζω. αντε να ερθουν στη πατησιων που ειμαστε και κοντα.
για πολυ καλο μασαζ μπορω να προτεινω ....Ηλιάνα , Ηνώ , Αλεξία και Ζωή ....
η αλεξια δεν ειναι αυτη με τα μεγαλα τα ?
αντε να ερθουν στη πατησιων που ειμαστε και κοντα.
Δεν έχεις θέμα εσύ.... είσαι ευέλικτος εκ φύσεως. :-*
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αντε να ερθουν στη πατησιων που ειμαστε και κοντα.
Δεν έχεις θέμα εσύ.... είσαι ευέλικτος εκ φύσεως. :-*
Ο ιπτάμενος Πολέτι ή ο σούπερ Γκούφι ...?!
Λέμε και καμιά μα _ _ _ ία να περνά η ώρα ...!
ολα τα ξερεις....επίσης ψηλό κορμι κλπ κλπη αλεξια δεν ειναι αυτη με τα μεγαλα τα ?
ολα τα ξερεις....επίσης ψηλό κορμι κλπ κλπ
Κινητή μασαζοεγκυκλοπαίδεια είναι ο άτιμος...... ;)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K