Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φιλε μου Μοικανέ. Οτι πληρώνεις παίρνεις. Θα δοκιμάσω και τις δύο μαζί Ιλιάνα και Αλίνα και θα επανέλθω. Μιλάς για τα 80 ευρώπουλα. Λίγες φορές πληρώσαμε μπάζα για διαμάντια ? Εδώ τουλάχιστον κάθε μια χωριστά απογειώνει τον παίχτη !

Κοίτα να τις πάρεις με καλύτερη τιμή και όχι στα 80 χ 2.

Παίξε το 1 - 2 και....καλή πτήση! ;)

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οι έμπειροι ας ενημερώσουν ποιά κάνει καλό μασάζ με συνδιασμο στο τέλος και  :tits: :cum: και ίσως και  :pipa1: ???
Ή είναι όλες με φούλ σέρβις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

kremezis

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Παίχτη. Ασε το κόσμο να λέει. Η Ιλιάνα αξιζει τα λεφτά της μςε το παραπάνω γιατί είναι φιλότιμη κοπέλα. Την άλλη την μικρή δεν την ξέρω αλλά οπτικά είναι μανουλάκι αλλά φαίνεται αγύμναστη ακόμη. Πήγαινε και πες μας .

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Οι έμπειροι ας ενημερώσουν ποιά κάνει καλό μασάζ με συνδιασμο στο τέλος και  :tits: :cum: και ίσως και  :pipa1: ???
Ή είναι όλες με φούλ σέρβις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
παρα πολυ καλό μασαζ κάνει η Ηλιάνα και η Ηνώ , η Κορίνα και η Ζωή.....για τον συνδυασμό που ζητάς θα βρεις ακρη ευκολα ...απο την αρχη ομως να συζητησεις με την κοπελα που θα διαλεξεις ,  για οτι ζητας.... απο τις υπολοιπες σε επιπεδο καλου και απλα απολαυστικου μασαζ παιζει η Αλεξια  η Αλεξανδρα , η Ρανια και η Αννα με το προγραμμα και τον συνδυασμο που θέλεις...τέλος με την ομορφη  Αλίνα θα απολαυσεις την ορμη της νέας ευχαριστης κοπέλας (22 -23 χρονων ) αλλα απο μασζ θελει ακομα εκπαιδευση ...

Επισκέπτης
παρα πολυ καλό μασαζ κάνει η Ηλιάνα και η Ηνώ , η Κορίνα και η Ζωή.....για τον συνδυασμό που ζητάς θα βρεις ακρη ευκολα ...απο την αρχη ομως να συζητησεις με την κοπελα που θα διαλεξεις ,  για οτι ζητας.... απο τις υπολοιπες σε επιπεδο καλου και απλα απολαυστικου μασαζ παιζει η Αλεξια  η Αλεξανδρα , η Ρανια και η Αννα με το προγραμμα και τον συνδυασμο που θέλεις...τέλος με την ομορφη  Αλίνα θα απολαυσεις την ορμη της νέας ευχαριστης κοπέλας (22 -23 χρονων ) αλλα απο μασζ θελει ακομα εκπαιδευση ...

πλήρης ενημέρωση! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Διαφήμιση μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός του... Όσοι επιχειρείτε, σπεύσατε! Άξιος!!!
διαφημηση ολοι κανουμε πο την στιγμη που κανουμε αναφορες ...αλλοτε με σκοπο την διαφημηση και αλοτε κατα λάθος  ....δεν με ενοχλει αυτο ...το θεμα ειναι να μην αναφερομαστε κανοντας το ασπρο μαυρο και να παραπλανουμε.....για τις κοπελες παντως που αναφερει ο φιλος εχει δικιο ...η Ηλιάνα γνωριζει αριστο μασαζ και η Αλίνα πολυ καλη και με αντοχη σε παιγνιδια (απο μασαζ κατω απο το μετριο )

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Κοίτα μην κοπανήσεις σε κανα ταβάνι στην απογείωση..

Δηλαδή άμα μαζευτούνε όλες μαζί, τι θα πάθει ο παίχτης?? Κοσμοναύτης θα γίνει???

Καντε ρε κανα προμοσιον της προκοπής...
μη δινεις σημασια στον τροπο εκφρασης των εμπειριων του καθενα μας .....η ουσια οτι καθε παιχτης μετα απο την τελικη δικη του δοκιμη εχει ασφαλη συμπερασματα ....απο προτασεις εγω που ακολουθησα ποτε επαληθευθηκαν και ποτε εφαγα φολα...

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Μπράβο ρε συ Ψάρακα! Αυτή ήταν απάντηση! Ευχαριστώ.
Οπότε για αυτά που ανέφερα Ηλιάνα / Ηνώ / Κορίνα / Ζωή.
Τις εχεις δοκιμάσει όλες ρε παίχτη??? Ή από ενημέρωση? Αν έχεις δοκιμάσει μπορείς να κάνεις και κάποια σχετική περιγραφή?
Τι λένε από εμφάνιση? Γιατί αν η Ηλιάνα είναι σουπερ στο μασάζ και εμφανισιμη  :tits: τότε είναι "αξία" στον χώρο αυτό....

Επισκέπτης
Τις εχεις δοκιμάσει όλες ρε παίχτη??? Ή από ενημέρωση? Αν έχεις δοκιμάσει μπορείς να κάνεις και κάποια σχετική περιγραφή?
Τι λένε από εμφάνιση? Γιατί αν η Ηλιάνα είναι σουπερ στο μασάζ και εμφανισιμη  :tits: τότε είναι "αξία" στον χώρο αυτό....

μην έχεις αμφιβολία για αυτό!  :rockon: :rockon: :rockon:

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μην έχεις αμφιβολία για αυτό!  :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε φίλε..... 10.000+ μυνήματα!!! Είσαι ο βασιλιάς του site!!!
Αρα 2 επιβεβαιώσεις για Ηλιάνα! Μία περιγραφή εμφάνισης?? Θα μου πεις πηγαινε να δεις.... σωστα.... αλλά αν δεν βαριέσαι γράγεις και κάτι  :)
Από τις άλλες 3 που έγραψα αν δεν είναι εκεί η Ηλιάνα ποιά προτείνετε?

Επισκέπτης
Ρε φίλε..... 10.000+ μυνήματα!!! Είσαι ο βασιλιάς του site!!!
Αρα 2 επιβεβαιώσεις για Ηλιάνα! Μία περιγραφή εμφάνισης?? Θα μου πεις πηγαινε να δεις.... σωστα.... αλλά αν δεν βαριέσαι γράγεις και κάτι  :)
Από τις άλλες 3 που έγραψα αν δεν είναι εκεί η Ηλιάνα ποιά προτείνετε?

...για τις άλλες δεν τις ξέρω καλά... θα σου πεί ο ΨΑΡΑΚΑΣ... για την Ηλιάνα που έχω περάσει μαζί της είναι ψηλή με καστανόξανθο μαλλί, σώμα λαμπάδα, ωραίο κώλο και υψηλή απόδοση στο μασάζ και στο κυρίως πιάτο σούπερ, ότι πρέπει για gfe κατάσταση! :rockon:

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια ποια κοπελα απο εκει μεσα εχει ομορφα πατουσακια???

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια ποια κοπελα απο εκει μεσα εχει ομορφα πατουσακια???

Γράψε 3-4 γνωστές κορασίδες που θεωρείς ότι έχουν όμορφα πατουσάκια ώστε να σου απαντήσουν οι σχετικοί του είδους. Ή έστω ανάφερε σε τι δίνεις σημασία ή πόσταρε φωτό. Είναι πολύ υποκειμενικό το θέμα της ομορφιάς ακόμη και στα πέλματα.(Έχω ζήσει εκπληκτικές αντιπαραθέσεις από φαν του είδους, δεν αστειεύομαι). Και μην ξεχνάς ότι παίζει μεγάλο ρόλο το να έχει κάποιος εμπειρία με την κοπέλα, γιατί εάν γαργαλιέται για παράδειγμα...πάνε περίπατο οι προσδοκίες.   

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Γράψε 3-4 γνωστές κορασίδες που θεωρείς ότι έχουν όμορφα πατουσάκια ώστε να σου απαντήσουν οι σχετικοί του είδους. Ή έστω ανάφερε σε τι δίνεις σημασία ή πόσταρε φωτό. Είναι πολύ υποκειμενικό το θέμα της ομορφιάς ακόμη και στα πέλματα.(Έχω ζήσει εκπληκτικές αντιπαραθέσεις από φαν του είδους, δεν αστειεύομαι). Και μην ξεχνάς ότι παίζει μεγάλο ρόλο το να έχει κάποιος εμπειρία με την κοπέλα, γιατί εάν γαργαλιέται για παράδειγμα...πάνε περίπατο οι προσδοκίες.   

Αν επιζητας ένα φουτζομπ μαλλον δεν θα βρεις καμια να σε ικανοποιήσει γιατι δεν γνωρίζουν την τεχνική. Μάλλον πρέπει ν' αλλάξεις κατηγορία

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Για την εμφάνιση θα σου πώ μόνο για μια οτι ειναι αντικειμενικα  απο τις πιο ομορφες στο χωρο.Μικρη γύρω στα 23 ,με αρμονικες αναλογίες , πρασινο μάτι που δεν της δινει  ξενερωτο υφος,πρόσωπο σχεδιασμένο με χαρι...Οι υπολοιπες κρινονται με υποκειμενικά κριτηρια και γουστα πχ την Κορίνα(28-29 χρονων) εγω την γουσταρω και εστειλα φίλο που προτιμησε την αδυνατη Ηλιάνα (περιπου 35 χρονων)... Η Ζωή με ομορφο προσωπο κοντουλα και ελκυστικο υφος γύρω στα 30.Στο ερώτημα σου σου απαντάω οτι εχω κάνει με όλες ...δεν θελω να σου προτείνω κάποια γιατι δεν γνωρίζω σε πιο κριτήριο δίνεις προτεραιότητα...απλά να ξεκαθαρίσεις αυτο που ζητας οταν καταλήξεις σε επιλογή κοπέλας γιατι δεν φτάνουν όλες σε όλα...

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
οταν ρωταω για ομορφα πατουσακια εννοω για ποδοπατημα.δηλαδη ποια ξερει να παταει καλα!!και ποσο παει το μασαζ με τα ποδια!!

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
καλο μωρο η ηλιανα??

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom