ναι αλλα οχι με βρισιεσ φιλαρακο!
πολλοί αυτόκλητοι ? ιντερνετικοί σωματοφύλακες εμφανίζονται...
ναι αλλα οχι με βρισιεσ φιλαρακο!
και εσυ τι προβλημα αντιμετωπιζεις αν λες την αληθεια και εισαι σοβαρος ????πολλοί αυτόκλητοι ? ιντερνετικοί σωματοφύλακες εμφανίζονται...
σε παραδεχομαι !!!! τι μυαλο !!!!! πως με καταλαβες ???????είσαι κι εσύ ένας από αυτούς ?
ναι ρε σαλια ειμαστε οι 3 σωματοφυλακεσ εχεισ κανενα θεμα αντε με τον αλλο τον παπαρα μασ εχετε ζαλισει τα ουμπαλα! θα σου δωσουμε και αναφορα!πολλοί αυτόκλητοι ? ιντερνετικοί σωματοφύλακες εμφανίζονται...
καΛΑ ΕΓΡΑΨΕς ΠΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΜΥΑΛΟ θεοι ΤΙ ΜΥΑΛΟ !!!!!!!!τρείς είσαστε ? δεν σας είχα μετρήσει ... αλήθεια? εσύ μάλλον θα είσαι ο πιό σκληρός από τους τρεις, παρέχεις προστασία στα κορίτσια ?
αυτοσ ειναι πιο βαρεμενοσ απο τον αλλο ρε που μπλεξαμε!καΛΑ ΕΓΡΑΨΕς ΠΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΜΥΑΛΟ θεοι ΤΙ ΜΥΑΛΟ !!!!!!!!
λιγοτερο και απο κοκορου.....
Ώπα, εγώ είμαι ο τρίτος; Ψάχνουμε για Ντ΄ Αρτανιάν; Αλλιώς αν δε βγαίνει να το γυρίσουμε στο ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος.μη χάνεις το σκληρό ύφος, τα αστεία τα λεει ο άλλος, εσύ ρίξε μπινελίκια και νασαι και λιγο απειλητικός
αυτοσ ειναι πιο βαρεμενοσ απο τον αλλο ρε που μπλεξαμε!![]()
![]()
ναι , οπωσδήποτε δικό της , αλλά κι όποιος θέλει μπορεί να σχολιάζει , ή όχι ?![]()
Ώπα, εγώ είμαι ο τρίτος; Ψάχνουμε για Ντ΄ Αρτανιάν; Αλλιώς αν δε βγαίνει να το γυρίσουμε στο ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος.
ναι εντάξει δικό της εκατό φορές και κανείς δεν της το παίρνει , εσύ γιατί ενοχλήθηκες ? σε αφορά σε κάτι ?
ειναι ο τριτοσ σωματοφυλακασ το ξεχασεσ?ναι εντάξει δικό της εκατό φορές και κανείς δεν της το παίρνει , εσύ γιατί ενοχλήθηκες ? σε αφορά σε κάτι ?
ειναι ο τριτοσ σωματοφυλακασ το ξεχασεσ?![]()
α οχι ξεχασα εγω ειμαι ο σκληροσ και ο αλλοσ για τα αστεια!
![]()
![]()
![]()