Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Μαρία, για να σου κολλάει ο φάκερ πρέπει να είσαι φοβερή ως γυναίκα.  Κρίμα που δεν είμαι φίλος των μασατζίδικων, αν και μου αρέσει το μασάζ, προτιμώ την άνεση του ξενοδοχείου.

Εχεις αρχίσει να με "ακολουθείς" παντού βλέπω... Χμμμ... Γιατί έτσι;

ΥΓ: Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά, να σού πω ότι η κυρία έκανε μέχρι τα μέσα Ιουλίου βίζιτες, ανοιχτά. Άρα δεν θα σε άφηνε παραπονούμενο. Τώρα λέει ότι σταμάτησε, εγώ όμως νομίζω ότι απλά συνεχίζει σε στενότερο κύκλο. Όλα αυτά τα λέω σε σένα Deuka75, για να σού πω ότι ίσως να έχεις κάποια πιθανότητα μαζί της να την πάρεις στο αγαπημένο σου ξενοδοχείο, αν προσπαθήσεις.

ΥΓ: Είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτή την ανταλλαγή posts μεταξύ μας, η παμπόνηρη Μαρία θα σού στείλει pm με το οποίο θα εκφράζει τη διαθεσιμότητά της να "σού κάνει μασαζ και ό,τι άλλο προκύψει", σε ξενοδοχείο της αρεσκείας σου.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.519
Πόντοι
5.006

ΥΓ: Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά, να σού πω ότι η κυρία έκανε μέχρι τα μέσα Ιουλίου βίζιτες, ανοιχτά. Άρα δεν θα σε άφηνε παραπονούμενο. Τώρα λέει ότι σταμάτησε, εγώ όμως νομίζω ότι απλά συνεχίζει σε στενότερο κύκλο. Όλα αυτά τα λέω σε σένα Deuka75, για να σού πω ότι ίσως να έχεις κάποια πιθανότητα μαζί της να την πάρεις στο αγαπημένο σου ξενοδοχείο, αν προσπαθήσεις.

ΥΓ: Είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτή την ανταλλαγή posts μεταξύ μας, η παμπόνηρη Μαρία θα σού στείλει pm με το οποίο θα εκφράζει τη διαθεσιμότητά της να "σού κάνει μασαζ και ό,τι άλλο προκύψει", σε ξενοδοχείο της αρεσκείας σου.
ναι εσενα περιμενε εξυπνακια τι μυαλο εχεισ ξυραφι!

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Και πιο είναι ακριβώς το πρόβλημα, είτε σταμάτησε είτε όχι, είτε σε κλειστό κύκλο είτε σε ανοικτό δικό της θέμα είναι.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Και πιο είναι ακριβώς το πρόβλημα, είτε σταμάτησε είτε όχι, είτε σε κλειστό κύκλο είτε σε ανοικτό δικό της θέμα είναι.

Αν το πράγμα ήταν ακριβώς όπως το περιγράφεις, ναι, θα ήταν δικό της θέμα. Και δεν με ένοιαζε καθόλου. Με νοιάζει όμως, γιατί η κυρία ψεύδεται. Η υποκρισία είναι κακό πράγμα, ξέρεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.903
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.903
Πόντοι
46.232
έυδεται
Αν το πράγμα ήταν ακριβώς όπως το περιγράφεις, ναι, θα ήταν δικό της θέμα. Και δεν με ένοιαζε καθόλου. Με νοιάζει όμως, γιατί η κυρία ψεύδεται. Η υποκρισία είναι κακό πράγμα, ξέρεις.
απο πού ξέρεις ότι ψεύδεται....πολύ ασχολείσαι σου ...δικαίωμά σου βέβαια , άλλη είναι η ένστασή μου...
κάτι σχετικό με το κατάστημα και  της τώρα  εργαζόμενες έχεις να μας πεις?

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.297
Πόντοι
7.195
ρε φιλε την εχεις δεις ΠΑΠΑΣ και μοιραζεις συχωρεση και ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ ?????
η μηπως δεν σου καθεται η κουκλα και αυτο σε δαιμονιζει????
αει σιχτιρ απο εδω μεσα , μας τα ζαλισε4ς .....
το θρεντ ειναι για αλλο σκοπο ανωμαλε !!!!!

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σας και καλη βδομαδα
παρακαλω να δουμε και κριτικες . τοσα ατομα εχονται και τιποτα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Καλημέρα αμαρτία. :smitten:

Κριτική από μένα, αν περάσεις το κατώφλι του δωματίου. :-* :-* :-*

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.297
Πόντοι
7.195
Καλημέρα αμαρτία. :smitten:

Κριτική από μένα, αν περάσεις το κατώφλι του δωματίου. :-* :-* :-*
καλημερα κουκλιτσα και να εχεις μια πολυ ωραια εβδομαδα !!!!
θα συμφωνησω με τον φιλο agianna γι αυτο που ζητω εδω και καιρο....

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.075
Πόντοι
216

ναι , οπωσδήποτε δικό της , αλλά κι όποιος θέλει μπορεί να σχολιάζει , ή όχι  ? :think:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom