Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.075
Πόντοι
216
ολες οι κοπελες σημερα  Αλεξια Αλινα Βικυ Ζωη Ηλιανα Ρανια Τατιανα και η Φιλη Μαρια εδω για καφε και οποιος τη ψησει !!!!!

με προσοχή το ψήσιμο όμως να μην αρπάξει στις άκρες  :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.483
Πόντοι
5.006
σημερινη επισκεψη γυρω στισ 3 υποδοχη απο μαρια σε ρολο γκεσ σταρ εκτακτη συμετοχη που λενε! πολλα κοριτσια παρων διαλεξα την ρανια μιασ και ειχα περασει την αλλη φορα με ηλιανα! νερο δροσερο και βουρ για το δωματιο η ρανια ειναι μια κοπελλα ξανθια με ωραιω σωμα και σφιχτο κωλο αρχιζουμε με μασαζ και μετα στο δευτερο σκελοσ το οποιο το κατεχει καλυτερα απο το πρωτο ωραιο στοματικο και ακομα καλυτερο πισωκολλητο η κοπελα το εχει ειναι που λενε μια τσοντα με ολη τη σημασια τησ λεξησ! ο χωροσ πολυ καλοσ  και η εξυπηρετηση ακομα καλυτερη! :smitten: :smitten: φιλια στη μαρια στη φωτεινη και στα κοριτσια! :smitten: :smitten:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.699
Πόντοι
46.232
Ένας φίλος πριν λίγο καιρό έγραψε πως του έκανε εντύπωση η η χειραψία της Ηλιάνας (πολλή δύναμη στο χέρι). Είναι αλήθεια? Σε κάνει πλαστελίνη στο μασάζ?
εγω όταν την δοκίμασα την πήρα γιατί είχα ακούσει ότι κάνει πολύ καλό μασάζ και επιβεβαιώθηκε....
κάνει και btb και μασάζ με τα πόδια που δεν έχω δοκιμάσει....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.699
Πόντοι
46.232
αντε ρε γειτονα κατεβασε κριτικη να δικαιωθω κι εγω να μη λενε οτι δεν εχω γουστο!πες δεν ειναι τσοντα η ρανια?καλα τι ωρα περασες?εγω μαλον πηγα μετα απο σενα.εσυ εισαι το "αγκορι φιλος μου" που με ρωταγε?ααααχ οπου περνας καιγονται καρδιες! :smitten: :smitten: :smitten:
πέρασα μαζί με έναν πιτσιρικά γύρω στις 13.00 και φύγαμε κατα τις 15.00 γιατί μετά αποφάσισε να περάσει και αυτός.....
πολύ καλή αλλά όχι όσο τσόντα της θέλω....βέβαια δεν με χάλασε....

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ολες οι κοπελες σημερα  Αλεξια Αλινα Βικυ Ζωη Ηλιανα Ρανια Τατιανα και η Φιλη Μαρια εδω για καφε και οποιος τη ψησει !!!!!
ξυπνα!!!!!!!!!!!!!!καλημερα σημερα θα εχουμε εκτως απο καφε και σουμαδα παγωμενη!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημερα στα κοριτσια και πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* !!!

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μωρο ξεκινησες, η πας μονο για καφε ???

Ααα και σουμαδα, ξεχασα !!!  ;) ;) ;)
φτιαχνω και φρεντο εσπρεσο!και καπουτσινο!εννοεις αν κανω προγραμμα?ειναι γνωστο οτι ειμαι με τα φεγγαρια μου...τι να σου πω δε ξερω αν εχω κεφι....

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.075
Πόντοι
216
φτιαχνω και φρεντο εσπρεσο!και καπουτσινο!εννοεις αν κανω προγραμμα?ειναι γνωστο οτι ειμαι με τα φεγγαρια μου...τι να σου πω δε ξερω αν εχω κεφι....

όποιος τη ψήσει, τα ΄παμε...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom