You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
πουτάνες νταβατζήδες πελάτες και "πελάτες" μπλεγμένοι σε τρελλό χορό, πολύ ωραία , τι να κάνεις , είναι πολλά τα λεφτά....
Καλα τα λες, φιλαρακο.
ρε φιλε και πολυ αντρας το παιζεις και πολυξερος και σερλοκ χολμς .... δεν πας πουθενα αλλου να την παιξεις να τελειωνουμε ???? α φου καμια δεν δεχεται να σε ανακουφισει τι μας τα ζαλιζεις στη τελικη ?????Ναι σε πιστεψαμε! Δεν δουλευεις. Γι αυτο κωλοτριβεσαι εδω μεσα.
ναι ρε παλικαρι και τα μοιραζομαστε ... εσενα τι σε κοφτει ???? δεν σου εκατσε για νταβας ????πουτάνες νταβατζήδες πελάτες και "πελάτες" μπλεγμένοι σε τρελλό χορό, πολύ ωραία , τι να κάνεις , είναι πολλά τα λεφτά....
Καλημερα και απο εμενα !!!εγω μονο καλημερα θα πω τα αλλα απο κοντα
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ποσο καιρο δουλεψες ρε Μαρια στο Πατησιων 77-79; 3 βδομαδες; Ουτε καν... Συγγνωμη αλλα αυτο επιβεβαιωνει αυτο που εγραψα χτες οτι οι συνεχεις αλλαγες που μας εχεις συνηθισει, δειχνουν ελαφροτητα. Και να ξερεις, οτι στην πιατσα τις πουτανες σαν και σενα που δεν μπορουν να στεριωσουν πουθενα, τις λεμε "γυρολογους".
Δεν καταλαβαίνω τη λεκτική βιαιότητά σου. Θα μπορούσες να γράψεις με κοσμιότερο τρόπο (στο επισήμανε και ο ΑΝΤΖΕΛΟ χτες). Επί της ουσίας τώρα, οι επιλογές που κάνει ένας άνθρωπος στη ζωή του, όταν δεν βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο, πρέπει να είναι σεβαστές. Μπορεί να διαφωνούμε, μπορεί να στεναχωριόμαστε με κάποιες από αυτές, αλλά σε τελική ανάλυση πρέπει να τις σεβαστούμε...
καλημερα καλημερα.εγω μονο καλημερα θα πω τα αλλα απο κοντα
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Δεν καταλαβαίνω τη λεκτική βιαιότητά σου. Θα μπορούσες να γράψεις με κοσμιότερο τρόπο (στο επισήμανε και ο ΑΝΤΖΕΛΟ χτες). Επί της ουσίας τώρα, οι επιλογές που κάνει ένας άνθρωπος στη ζωή του, όταν δεν βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο, πρέπει να είναι σεβαστές. Μπορεί να διαφωνούμε, μπορεί να στεναχωριόμαστε με κάποιες από αυτές, αλλά σε τελική ανάλυση πρέπει να τις σεβαστούμε...
ΣΩΣΤΟΣ!!!
αφου εχει και με 60 προγραμμα μισαωρο μεν αλλα ολοκληρωμενο.ακομα 80αρι το εχουν σε αυτο το θεραπευτηριο?? ....αν δεν το πανε 60 φως δεν θα δουνε!!
καλημερα κουκλιτσεςαφου εχει και με 60 προγραμμα μισαωρο μεν αλλα ολοκληρωμενο.
καλημερα σε σενα και σε ολους φχαριστουμε που μας σκεφτικες εισαι πολυ σοστοςκαλημερα κουκλιτσες
καλημερα ομορφη θα ερθω για καφε σημερα κανονησε πια θα με τριψει.... ;) :-*καλημερα σε σενα και σε ολους φχαριστουμε που μας σκεφτικες εισαι πολυ σοστος
πολυ εβγενικο ααπο μερος σου σε εφχαριστουμε αγορι μου και σου λεμε και εμεις μια μεγαλη καλημερα μακαρι καθε μερα να ξεκιναει με την καλημερα ολωντην καλημέρα μου στα όμορφα κορίτσια! :-* :-* :-*
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.318
- Πόντοι
- 5.006
καλημερα και απο μενα στην ομορφη και ευγενικη φωτεινη!πολυ εβγενικο ααπο μερος σου σε εφχαριστουμε αγορι μου και σου λεμε και εμεις μια μεγαλη καλημερα μακαρι καθε μερα να ξεκιναει με την καλημερα ολων
Και απο εμενα, πολλα :-* :-* :-*, στα κοριτσια !!!
καλημερα και απο μενα στην ομορφη και ευγενικη φωτεινη!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Σας ευχαριστώ όλες τις κοπέλες Φωτεινούλα μου! Είσαστε πολύ ευγενικές και γλυκές!πολυ εβγενικο ααπο μερος σου σε εφχαριστουμε αγορι μου και σου λεμε και εμεις μια μεγαλη καλημερα μακαρι καθε μερα να ξεκιναει με την καλημερα ολων
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K