Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
......κριτικη για το διαταυτα κανενας εχει να κανει?πηγες πουθενα αγορι μου εκανες τιποτα?καμια εμπειρια εχεις να μας πεις?
πω πω πω Μαρία  μου πιπέρι.....
ιεροσυλία να μιλάς έτσι για τον πάθος............

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οπως εσυ που οταν δεν εχεις τι να κανεις γραφεις παπαριτσες με τζατζικια!παλιοσαλαμανδρα!εχετε ξεφυγει τελειως εχετε σπαμαρει ολα τα θρεντ με το τι ειναι ο καθενας και το επιπεδο του και το στυλ του και τα παπακια μας τα δυο!και στο τελος παει το αερογαμησι συνεφο!θεωρεια θεωρεια και θεωρεια.......κριτικη για το διαταυτα κανενας εχει να κανει?πηγες πουθενα αγορι μου εκανες τιποτα?καμια εμπειρια εχεις να μας πεις?

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :tired: :tired:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μαρία τώρα δουλεύεις με ραντεβού?..

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
οπως εσυ που οταν δεν εχεις τι να κανεις γραφεις παπαριτσες με τζατζικια!παλιοσαλαμανδρα!εχετε ξεφυγει τελειως εχετε σπαμαρει ολα τα θρεντ με το τι ειναι ο καθενας και το επιπεδο του και το στυλ του και τα παπακια μας τα δυο!και στο τελος παει το αερογαμησι συνεφο!θεωρεια θεωρεια και θεωρεια.......κριτικη για το διαταυτα κανενας εχει να κανει?πηγες πουθενα αγορι μου εκανες τιποτα?καμια εμπειρια εχεις να μας πεις?

μαράκι, κοριτσάκι, στα κιλάκια σου. χωρίς να το παίζω συνηγορος κανενός και κυρίως του παθος (δεν χρει'αζεται), για μπάστα, εκ του λόγου ότι ο συγκεκριμένος έχει μια διαδρομή και συμμετοχή στο θρεντ (και όχι μόνο) και στα σχετικά θέματα, που άν όχι εμπνέει σεβασμό, τουλάχιστον ας βουτάμε λίγο τη ... γραφίδα μας (κατά τη γλώσσα μας) στο μυαλό μας (πληθυντικός μεγαλοπρέπειας) πριν του απαντήσουμε και κυρίως ας διατηρήσουμε (π.χ. στυλάκια και παπάκια και αγοράκια κ.λ.π.άκια) τις εκφρασούλες μας χαμηλά.   

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
οποτε.......τι? περνα στις μασαζοπαπαρολογιες αν θες διαλλογο μαζι μου η στο μασαζ κατ οικον γιατι δε δουλευω πια σε αυτο το μαγαζι...

Ποσο καιρο δουλεψες ρε Μαρια στο Πατησιων 77-79; 3 βδομαδες; Ουτε καν... Συγγνωμη αλλα αυτο επιβεβαιωνει αυτο που εγραψα χτες οτι οι συνεχεις αλλαγες που μας εχεις συνηθισει, δειχνουν ελαφροτητα. Και να ξερεις, οτι στην πιατσα τις πουτανες σαν και σενα που δεν μπορουν να στεριωσουν πουθενα, τις λεμε "γυρολογους".

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μαράκι, κοριτσάκι, στα κιλάκια σου. χωρίς να το παίζω συνηγορος κανενός και κυρίως του παθος (δεν χρει'αζεται), για μπάστα, εκ του λόγου ότι ο συγκεκριμένος έχει μια διαδρομή και συμμετοχή στο θρεντ (και όχι μόνο) και στα σχετικά θέματα, που άν όχι εμπνέει σεβασμό, τουλάχιστον ας βουτάμε λίγο τη ... γραφίδα μας (κατά τη γλώσσα μας) στο μυαλό μας (πληθυντικός μεγαλοπρέπειας) πριν του απαντήσουμε και κυρίως ας διατηρήσουμε (π.χ. στυλάκια και παπάκια και αγοράκια κ.λ.π.άκια) τις εκφρασούλες μας χαμηλά.   
γνωριζω πολυ καλα και το κυριο και τις δραστηριοτητες του σε μερικες απ αυτες συμετεχω κιολας απλα εχω βαρεθει να ακουω φιλοσοφιες και σχολεια σε προσωπικο επιπεδο για το καθεναν σε ολα τα θρεντ.θελει καποιος να διαβασει για ενα μαγαζι πληροφοριες και ανοιγει το θρεντ και βλεπει ασχετες αναλυσεις και σχολεια.αυτο εσυ το βρησκεις σωστο να γινετε?τι τον ενδιαφερει το καθενα αν εγω ειμαι ξυνη η εγωιστρια ας πουμε?το θρεντ αφορα ενα μαγαζι συγκεκριμενο.αμα ειναι να κανουμε χαβαλε εχει αλλα θρεντ και ειπα να γραψουμε απο κει τι το προσβλητικο βλεπεις σ αυτο?οσο για το παθος ειναι φιλος μου και κανουμε και λιγο χιουμορ και πειραζομαστε ασε που παρ ολη τη λαμπρη πορεια του με συνχωρεις αλλα παραπληροφορει το κοσμο δε τρωω τζατζικι πριν το μασαζ σκορδαλια τρωω!

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ποσο καιρο δουλεψες ρε Μαρια στο Πατησιων 77-79; 3 βδομαδες; Ουτε καν... Συγγνωμη αλλα αυτο επιβεβαιωνει αυτο που εγραψα χτες οτι οι συνεχεις αλλαγες που μας εχεις συνηθισει, δειχνουν ελαφροτητα. Και να ξερεις, οτι στην πιατσα τις πουτανες σαν και σενα που δεν μπορουν να στεριωσουν πουθενα, τις λεμε "γυρολογους".
ρε φιλε δεν αφορουν κανεναν αυτα που γραφεις και εισαι εκτος θεματος σε ολα τα ποστ που εχεις κανει.ανοιξε καινουριο θρεντ και βριζε αμα θες μας ζαλισες δε με ενδιαφερει τι λετε στη πιατσα ουτε αξιωθηκα ποτε κανενα τιτλο επαγγελματια στο ειδος και δε θελω και να ειμαι.για τη καυλα μου δουλευω οποτε κανω κεφι και με οποιον θελω εγω.αμα δε μπορεις να το χωνεψεις εσυ και μερικοι αλοι προβλημα σου!

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μαρία τώρα δουλεύεις με ραντεβού?..
οχι δε δουλευω καθολου για αυτο και σταματησα απ το μαγαζι αλιως δεν θα υπηρχε λογος να φυγω μια χαρα μαγαζι ειναι και περναγα και καλα και με τα κοριτσια αλλα για προσωπικους λογους δε μπορω να δουλευω τωρα αν επανερθω θα ενημερωσω.

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Εισαι παρα πολυ Σωστή !!! Καλα του τα χωνεις !!! Μπραβο ΑΣΤΕΡΙ !!!!!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
οχι δε δουλευω καθολου για αυτο και σταματησα απ το μαγαζι αλιως δεν θα υπηρχε λογος να φυγω μια χαρα μαγαζι ειναι και περναγα και καλα και με τα κοριτσια αλλα για προσωπικους λογους δε μπορω να δουλευω τωρα αν επανερθω θα ενημερωσω.

Ναι σε πιστεψαμε! Δεν δουλευεις. Γι αυτο κωλοτριβεσαι εδω μεσα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom