οι καναπεδες χωρανε 3 ατομα?ενημερωσι οτι οι καναπεδες μπηκαν και πραγματι ειναι χρισιμοι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εξαρταται σε τι σταση καθεσαιοι καναπεδες χωρανε 3 ατομα?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.835
- Πόντοι
- 46.232
πω πω πω Μαρία μου πιπέρι...........κριτικη για το διαταυτα κανενας εχει να κανει?πηγες πουθενα αγορι μου εκανες τιποτα?καμια εμπειρια εχεις να μας πεις?
ιεροσυλία να μιλάς έτσι για τον πάθος............
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.835
- Πόντοι
- 46.232
πάλι παρτούζες μυρίζουμεοι καναπεδες χωρανε 3 ατομα?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
οπως εσυ που οταν δεν εχεις τι να κανεις γραφεις παπαριτσες με τζατζικια!παλιοσαλαμανδρα!εχετε ξεφυγει τελειως εχετε σπαμαρει ολα τα θρεντ με το τι ειναι ο καθενας και το επιπεδο του και το στυλ του και τα παπακια μας τα δυο!και στο τελος παει το αερογαμησι συνεφο!θεωρεια θεωρεια και θεωρεια.......κριτικη για το διαταυτα κανενας εχει να κανει?πηγες πουθενα αγορι μου εκανες τιποτα?καμια εμπειρια εχεις να μας πεις?
μωρα ατελειωτα και τα δυο.... αυτη και αν ειναι προταση !!!!!!!!!!!!οι καναπεδες χωρανε 3 ατομα?
Ισως να θελει μια εμπειρια με το Παθος, για να εχει να την λεει !!!πω πω πω Μαρία μου πιπέρι.....
ιεροσυλία να μιλάς έτσι για τον πάθος............
πσσσσσσσσ!ειχα καιρο να τσουτσουριασω!Ισως να θελει μια εμπειρια με το Παθος, για να εχει να την λεει !!!
οπως εσυ που οταν δεν εχεις τι να κανεις γραφεις παπαριτσες με τζατζικια!παλιοσαλαμανδρα!εχετε ξεφυγει τελειως εχετε σπαμαρει ολα τα θρεντ με το τι ειναι ο καθενας και το επιπεδο του και το στυλ του και τα παπακια μας τα δυο!και στο τελος παει το αερογαμησι συνεφο!θεωρεια θεωρεια και θεωρεια.......κριτικη για το διαταυτα κανενας εχει να κανει?πηγες πουθενα αγορι μου εκανες τιποτα?καμια εμπειρια εχεις να μας πεις?
μαράκι, κοριτσάκι, στα κιλάκια σου. χωρίς να το παίζω συνηγορος κανενός και κυρίως του παθος (δεν χρει'αζεται), για μπάστα, εκ του λόγου ότι ο συγκεκριμένος έχει μια διαδρομή και συμμετοχή στο θρεντ (και όχι μόνο) και στα σχετικά θέματα, που άν όχι εμπνέει σεβασμό, τουλάχιστον ας βουτάμε λίγο τη ... γραφίδα μας (κατά τη γλώσσα μας) στο μυαλό μας (πληθυντικός μεγαλοπρέπειας) πριν του απαντήσουμε και κυρίως ας διατηρήσουμε (π.χ. στυλάκια και παπάκια και αγοράκια κ.λ.π.άκια) τις εκφρασούλες μας χαμηλά.
οποτε.......τι? περνα στις μασαζοπαπαρολογιες αν θες διαλλογο μαζι μου η στο μασαζ κατ οικον γιατι δε δουλευω πια σε αυτο το μαγαζι...
Ποσο καιρο δουλεψες ρε Μαρια στο Πατησιων 77-79; 3 βδομαδες; Ουτε καν... Συγγνωμη αλλα αυτο επιβεβαιωνει αυτο που εγραψα χτες οτι οι συνεχεις αλλαγες που μας εχεις συνηθισει, δειχνουν ελαφροτητα. Και να ξερεις, οτι στην πιατσα τις πουτανες σαν και σενα που δεν μπορουν να στεριωσουν πουθενα, τις λεμε "γυρολογους".
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
οι καναπεδες χωρανε 3 ατομα?
Αμέσως εκεί ο νούς σου!!!!! ;) ;) ;)
εχεις δικιο ......αναλογα λοιπον παει και για 4εξαρταται σε τι σταση καθεσαι
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
ναι στο τελοσ θα τουσ βαλουμε ολουσ μαζι τουσ καναπεδεσ και θα κανουμε και οργια!εχεις δικιο ......αναλογα λοιπον παει και για 4
γνωριζω πολυ καλα και το κυριο και τις δραστηριοτητες του σε μερικες απ αυτες συμετεχω κιολας απλα εχω βαρεθει να ακουω φιλοσοφιες και σχολεια σε προσωπικο επιπεδο για το καθεναν σε ολα τα θρεντ.θελει καποιος να διαβασει για ενα μαγαζι πληροφοριες και ανοιγει το θρεντ και βλεπει ασχετες αναλυσεις και σχολεια.αυτο εσυ το βρησκεις σωστο να γινετε?τι τον ενδιαφερει το καθενα αν εγω ειμαι ξυνη η εγωιστρια ας πουμε?το θρεντ αφορα ενα μαγαζι συγκεκριμενο.αμα ειναι να κανουμε χαβαλε εχει αλλα θρεντ και ειπα να γραψουμε απο κει τι το προσβλητικο βλεπεις σ αυτο?οσο για το παθος ειναι φιλος μου και κανουμε και λιγο χιουμορ και πειραζομαστε ασε που παρ ολη τη λαμπρη πορεια του με συνχωρεις αλλα παραπληροφορει το κοσμο δε τρωω τζατζικι πριν το μασαζ σκορδαλια τρωω!μαράκι, κοριτσάκι, στα κιλάκια σου. χωρίς να το παίζω συνηγορος κανενός και κυρίως του παθος (δεν χρει'αζεται), για μπάστα, εκ του λόγου ότι ο συγκεκριμένος έχει μια διαδρομή και συμμετοχή στο θρεντ (και όχι μόνο) και στα σχετικά θέματα, που άν όχι εμπνέει σεβασμό, τουλάχιστον ας βουτάμε λίγο τη ... γραφίδα μας (κατά τη γλώσσα μας) στο μυαλό μας (πληθυντικός μεγαλοπρέπειας) πριν του απαντήσουμε και κυρίως ας διατηρήσουμε (π.χ. στυλάκια και παπάκια και αγοράκια κ.λ.π.άκια) τις εκφρασούλες μας χαμηλά.
ρε φιλε δεν αφορουν κανεναν αυτα που γραφεις και εισαι εκτος θεματος σε ολα τα ποστ που εχεις κανει.ανοιξε καινουριο θρεντ και βριζε αμα θες μας ζαλισες δε με ενδιαφερει τι λετε στη πιατσα ουτε αξιωθηκα ποτε κανενα τιτλο επαγγελματια στο ειδος και δε θελω και να ειμαι.για τη καυλα μου δουλευω οποτε κανω κεφι και με οποιον θελω εγω.αμα δε μπορεις να το χωνεψεις εσυ και μερικοι αλοι προβλημα σου!Ποσο καιρο δουλεψες ρε Μαρια στο Πατησιων 77-79; 3 βδομαδες; Ουτε καν... Συγγνωμη αλλα αυτο επιβεβαιωνει αυτο που εγραψα χτες οτι οι συνεχεις αλλαγες που μας εχεις συνηθισει, δειχνουν ελαφροτητα. Και να ξερεις, οτι στην πιατσα τις πουτανες σαν και σενα που δεν μπορουν να στεριωσουν πουθενα, τις λεμε "γυρολογους".
οχι δε δουλευω καθολου για αυτο και σταματησα απ το μαγαζι αλιως δεν θα υπηρχε λογος να φυγω μια χαρα μαγαζι ειναι και περναγα και καλα και με τα κοριτσια αλλα για προσωπικους λογους δε μπορω να δουλευω τωρα αν επανερθω θα ενημερωσω.μαρία τώρα δουλεύεις με ραντεβού?..
sostis markadonis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Εισαι παρα πολυ Σωστή !!! Καλα του τα χωνεις !!! Μπραβο ΑΣΤΕΡΙ !!!!!
οχι δε δουλευω καθολου για αυτο και σταματησα απ το μαγαζι αλιως δεν θα υπηρχε λογος να φυγω μια χαρα μαγαζι ειναι και περναγα και καλα και με τα κοριτσια αλλα για προσωπικους λογους δε μπορω να δουλευω τωρα αν επανερθω θα ενημερωσω.
Ναι σε πιστεψαμε! Δεν δουλευεις. Γι αυτο κωλοτριβεσαι εδω μεσα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
ρε μεγαλε μασ επεισεσ οκ εισαι καμενοσ!Ναι σε πιστεψαμε! Δεν δουλευεις. Γι αυτο κωλοτριβεσαι εδω μεσα.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K