δινω καθε τσικνοπεμπτη!αργει ακομα......
Να ξερεις μωρο μου οτι εχω πολυ καλη μνημη. Την Τσικνοπεμπτη του 2013 θα με βρεις μπροστα σου. Και θα σε ξεκωλιασω. Ειναι υποσχεση αυτο.
Απλά προσαρμόζεται στις καταστάσεις..Που είναι το κακό?Τα έχουμε ξαναπεί..Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα με τον α ή β τρόπο εκδίδονται 1000αδες γυναίκες για όλα τα γούστα..Τί κολλάτε σε μία?Τελος παντων, για να μιλησω και λιγο πιο σοβαρα. Ας κανεις οτι θελεις Μαρια. Αλλα οταν ειχες το δικο σου χωρο το "επαιζες ιστορια" και το πολυ-πολυ να τελειωνες τον πελατη με το χερι ή αντε με πιπα (δεν ημουν μελος του σαιτ αλλα διαβαζα σαν επισκεπτις). Καποια στιγμη ψιλο-χαθηκες. Μετα διερρευσες οτι πας "μονο με ζευγαρια" (αν ειναι δυνατον). Και μεσα στον Ιουλιο προσλαμβανεσαι στο Πατησιων 77-79 και απ' όσο καταλαβαινω, γαμιεσαι με ολους εστω και χωρις να δινεις κωλο.
Ειναι σταση σοβαρης επαγγελματια αυτη η πορεια; Ας κρινουν οι αναγνωστες...
Ειναι σταση σοβαρης επαγγελματια αυτη η πορεια; Ας κρινουν οι αναγνωστες...
Απλά προσαρμόζεται στις καταστάσεις..Που είναι το κακό?Τα έχουμε ξαναπεί..Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα με τον α ή β τρόπο εκδίδονται 1000αδες γυναίκες για όλα τα γούστα..Τί κολλάτε σε μία?
Θα σου δώσω μια συμβουλή..Μην ασχολείσαι με άτομα που σε χαλάνε..Το μόνο που καταφένεις είναι να φθείρεις τον εαυτό σου..Ή πρώτη είναι ή η τελευταία που το παίζει ιστορία?Δεν κολαω ρε φιλαρακι. Αλλωστε δεν την εχω παρει ποτε. Αλλα μ' εχει χαλασει το ολο στυλακι της. Μην μας το παιζει και ιστορια η τσουλαρα.
Θα σου δώσω μια συμβουλή..Μην ασχολείσαι με άτομα που σε χαλάνε..Το μόνο που καταφένεις είναι να φθείρεις τον εαυτό σου..Ή πρώτη είναι ή η τελευταία που το παίζει ιστορία?
Δεν κολαω ρε φιλαρακι. Αλλωστε δεν την εχω παρει ποτε. Αλλα μ' εχει χαλασει το ολο στυλακι της. Μην μας το παιζει και ιστορια η τσουλαρα.
μα πώς σε έχει χάλάσει το όλο στυλάκι της αφού δεν την έχεις πάρει ποτέ? ρε φίλε μου κάνε ΄μιά δοκιμή και που ξέρεις..μπορεί και να αλλάξεις γνώμη.Μην κρίνεις έτσι πρόχειρα..Το μόνο κακό που κάνει είναι ότι πρίν τη συνεδρία τρώει πάντα σουβλάκι με τζατζίκι γιατί γουστάρει λέει...εντάξει εμένα με φτιάχνει η τζατζικίλα,αλλά θα πρέπει να ρωτήσει και άλλους...
Οχι, ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ειναι. Αλλα ξερεις κατι. Μου τη δινει που μερικες κοπελες στα μασατζιδικα το παιζουν ιστορια. Βλεπε Μαρια. Βλεπε Χρυσα απο Σκουφα 10 (εχω γραψει για τη Χρυσα κριτικη). Βλεπε τα καργιολακια της Ελενας στο Λυκαβητου 10. Ενω ειναι πουτανες. Δεν χρησιμοποιω τη λεξη "πουτανες" απαξιωτικα. Τις γουσταρω τις πουτανες γι' αυτο γραφω κι εδω αλλωστε. Αλλα βρε κοριτσια, λιγο ειλικρινεια.
Προτιμω χιλιες φορες τη Μαριαννα απο Καλιροης 48 που λεει "ειμαι πουταναρα", απο την υποκρισια. Τοσο απλα...
Ρε φιλε δεν εννοω στυλ μασαζ ή γαμησιου. Αυτα δεν τα ξερω αφου δεν την εχω παρει ποτε. Εννοω το στυλ που πουλαει μεσω της διαχρονικης της πορειας στο χωρο και στο ιντερνετ. Αυτα ειναι δημοσια πραγματα. Δεν χρειαζεται να την εχεις παρει για να τα καταλαβεις.
μα και ποιός σου-μας είπε ότι όλα τα πουτανάδικα είναι το ίδιο πράγμα...ιδίως στο ελλάντα? όλα αυτά τα "διαφορετικού" ΄τύπου ιδρύματα υπάρχουν γιατί η πελατεία είναι άφθονη και με πολλά διαφορετικά "θέλω" και δεύτερον γιατί όλα λειτουργούν..ξέρεις πώς...άρα διαλέγεις και παίρνεις...και γώ προτιμώ τη μαριανάρα και την καρλάρα και ποτέ δεν πρόκειται να φυτιλιάσω ευρώ για τη χρύσα και την κάθε χρύσα...άλλοι όμως βλέπουν τη μαριάννα και ξερνάνε και πάνε στη χρύσα και της σκάνε 200ρια και σαμπάνιες στο φραντζέλικο για να τους διαβάσει άρλεκιν και κόμιξ...άβυσσος το "θέλω" του καθενός μας..Οπότε κάνε συ αυτό που γουστάρεις και άσε τους άλλους να τα φυτιλιάζουν όπου θέλουν..Ούτως ή άλλως λίγα τα ψωμιά μας...
Παθε,ολο αρλουμπες,τζατζικια και αρλεκιν εισαι......πες μας τιποτα εποικοδομητικο για τη φωτεινη με τις ματαρες και ασε τη μασαζοπαπαρολογια επιτελους
ρε φιλαρακο να εισαι ποιο κοσμιοσ σε εχει βρισει η κοπελα ηρεμια!Δεν κολαω ρε φιλαρακι. Αλλωστε δεν την εχω παρει ποτε. Αλλα μ' εχει χαλασει το ολο στυλακι της. Μην μας το παιζει και ιστορια η τσουλαρα.
ρε φιλαρακο να εισαι ποιο κοσμιοσ σε εχει βρισει η κοπελα ηρεμια!
οποτε.......τι? περνα στις μασαζοπαπαρολογιες αν θες διαλλογο μαζι μου η στο μασαζ κατ οικον γιατι δε δουλευω πια σε αυτο το μαγαζι...Η ιδια η Μαρια σε αλλο θρεντ ειχε γραψει οτι το καρνε της εχει 678 ονοματα. Και οι μισοι να την εχουν γαμησει, αυτο σημαινει πως εχει γαμηθει με 339 ατομα. Οποτε...
οπως εσυ που οταν δεν εχεις τι να κανεις γραφεις παπαριτσες με τζατζικια!παλιοσαλαμανδρα!εχετε ξεφυγει τελειως εχετε σπαμαρει ολα τα θρεντ με το τι ειναι ο καθενας και το επιπεδο του και το στυλ του και τα παπακια μας τα δυο!και στο τελος παει το αερογαμησι συνεφο!θεωρεια θεωρεια και θεωρεια.......κριτικη για το διαταυτα κανενας εχει να κανει?πηγες πουθενα αγορι μου εκανες τιποτα?καμια εμπειρια εχεις να μας πεις?ρε σύ σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να πάιζει κάποιος ή καποια πίσω από έναν υπολογιστή και εμείς να νομίζουμε ότι ένα άτομο είναι έτσι"¨ενώ στην πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετικό? για αυτό σου λέω..κάνε τις επιλογές τις σωστές για σένα και άσε τη μαρία και τη κάθε άλλη να κάνει ότι θέλει..