spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μαλλον θα δουλευε,οπως μου ειπε η νανσυ...τι εστι βαλερια ψαρακα?...περιγραφη,προγραμμα...?την Βαλέρια έχασες
μαλλον θα δουλευε,οπως μου ειπε η νανσυ...τι εστι βαλερια ψαρακα?...περιγραφη,προγραμμα...?την Βαλέρια έχασες
μαλλον θα δουλευε,οπως μου ειπε η νανσυ...τι εστι βαλερια ψαρακα?...περιγραφη,προγραμμα...?
η Βαλέρια είναι μια όμορφη ΕΛΛΗΝΙΔΑ, γύρω στα 35. Ωραίο σώμα όπως διαγραφόταν από τα ρούχα, αδύνατη, περίπου στο 1.65 - 1.70. Δυστυχώς για τους λάτρεις, δεν πρέπει να έχει μεγάλο στήθος. Επίσης δεν ξέρω υπηρεσίες, γιατί την ημέρα που την είδα, τελικά αποφάσισα να πάρω τη Βίκυ.
...σε εμπιστευομαι...ασχετο...τωρα που η νανσυ δουλευει κανονικα,να δω ποσοι θα την παρουν γιατι οταν ηταν πορτα,ειχαν λυσσαξει ολοι...ακριβώς για σένα το ανέφερα ;)
βέβαια, μπορεί να έκανα και λάθος, οπότε μια αυτοψία θα είναι πιο αξιόπιστη
...σε εμπιστευομαι...ασχετο...τωρα που η νανσυ δουλευει κανονικα,να δω ποσοι θα την παρουν γιατι οταν ηταν πορτα,ειχαν λυσσαξει ολοι...
Ολίγον σπασμένο προσωπάκι αλλά κορμί θάνατος! Τουλάχιστον με τη στενή φουστίτσα.. :oκαι πόρτα όταν ήταν,δούλευε κάποιες φορές....είναι καλή η Νάνσυ,απο τα δυνατά ονόματα του χώρου....
Τι θα γίνει εδώ? θαρθει καμιά πραγματική βυζαρού?
Πάσχουν τα ιδρύματα σ'αυτό τον τομέα.
στο εν λογω ιδρυμα η Μελινα κατι παιζει με 3,5 σαριΠάσχουν τα ιδρύματα σ'αυτό τον τομέα.
Και εγω για Νανσυ πηγα προχθες,(την ηξερα απο Φραντζη) αλλα ελειπε.και πόρτα όταν ήταν,δούλευε κάποιες φορές....είναι καλή η Νάνσυ,απο τα δυνατά ονόματα του χώρου....
γενικα πασχουν ΟΛΟΙ οι τομεις απο αυτη την κατηγορια...Πάσχουν τα ιδρύματα σ'αυτό τον τομέα.
καλημερα υπενθυμιζω οτι το μαγαζυ παραμενει ανοικτο και το Σαββατοκυριακογενικα πασχουν ΟΛΟΙ οι τομεις απο αυτη την κατηγορια...
κυριακη το ροστερ ειναι μικρο αλλα παντα κατι καλο υπαρχει. Τωρα ομως απο αυριο .Αγαπητή Φωτεινή δώσε μας τα φώτα σου. Ποιά κουρίτσα είναι στο στίβο σήμερα; Υπάρχουν πελάτες που ταξιδεύουν για την αλλοδαπή αύριο και θέλουν να ρίξουν ένα τελευταίο στην πατρίδα τους.
καλη σας μερα Νανσυ Μαρινα Σαρα Τζουλια Βαλερια Σοφια και δυο νεες στην επιλογη σας σήμερα
Καμιά βυζαρού?