spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...μπραβο βρε φωτεινη... :-* ;)θα σε ενημερωσω και θα γινει μεσα στην εβδομαδα
...μπραβο βρε φωτεινη... :-* ;)θα σε ενημερωσω και θα γινει μεσα στην εβδομαδα
παντως η Νανσυ και η Μαρινα παραπονεθηκαν οτι διαθετουν !!!! που να ξερουν ομως οτι για εσενα δεν παιζουν απο οτι καταλαβα...μπραβο βρε φωτεινη... :-* ;)
...περιμενε,περιμενε...η νανσυ ειναι η κοκκινομαλλα με τις φακιδες?..παλιοτερα στα μαγαζια της συγγρου,και της φραντζη?...την μαρινα δεν την ξερω...ανεβασε αν θες μια φωτο με το στηθος τους, μονο, να δουμε...αλλα αν παρακολουθουνε,την συζητηση,ας κοιταξουν το αβαταρ μου,και θα καταλαβουνε τι λεω...παντως η Νανσυ και η Μαρινα παραπονεθηκαν οτι διαθετουν !!!! που να ξερουν ομως οτι για εσενα δεν παιζουν απο οτι καταλαβα
ναι η Νανσυ αυτη ειναι την γνωριζεις αλλα η Μαρινα ειναι καινουργια και δεν θα την ξερεις...περιμενε,περιμενε...η νανσυ ειναι η κοκκινομαλλα με τις φακιδες?..παλιοτερα στα μαγαζια της συγγρου,και της φραντζη?...την μαρινα δεν την ξερω...ανεβασε αν θες μια φωτο με το στηθος τους, μονο, να δουμε...αλλα αν παρακολουθουνε,την συζητηση,ας κοιταξουν το αβαταρ μου,και θα καταλαβουνε τι λεω...
ωραια,γιατι η νανσυ,δεν εχει μεγαλο στηθος,μην τρελαθουμε τελειως... ..τεσπα,την μαρινα οχι δεν την ξερω,αλλα αν ειναι στα κυβικα της νανσυς,αστο καλυτερα..παντως θα κανω μια βολτα σημερα,αν το καταφερω,να πω ενα γεια... ;)ναι η Νανσυ αυτη ειναι την γνωριζεις αλλα η Μαρινα ειναι καινουργια και δεν θα την ξερεις
θα χαρω να γνωρισεις τον χωρο και τις κοπελες μαςωραια,γιατι η νανσυ,δεν εχει μεγαλο στηθος,μην τρελαθουμε τελειως... ..τεσπα,την μαρινα οχι δεν την ξερω,αλλα αν ειναι στα κυβικα της νανσυς,αστο καλυτερα..παντως θα κανω μια βολτα σημερα,αν το καταφερω,να πω ενα γεια... ;)
και γω ;)θα χαρω να γνωρισεις τον χωρο και τις κοπελες μας
και γω ;)
το ξερω ρε συ ανατολ...μαλλον,θα περασω το απογευμα..και θα ενημερωσω...Φίλε spunky αν δε δεις με τα ματια σου, μην εμπιστεύεσαι. Όλες αυτές όταν λένε μεγάλο στήθος εννοούν 3άρι(το πολύ)...
παντως η Νανσυ και η Μαρινα παραπονεθηκαν οτι διαθετουν !!!! που να ξερουν ομως οτι για εσενα δεν παιζουν απο οτι καταλαβα
καλημερα το εχω υποψη μου και θα φροντισω γιαυτο και τα αλλα αγορια της ιδιας κατηγοριαςειπαμε ειναι μια κατηγορια μονος του σ αυτο το θεμα
ετσι ειναι αγορι μου αλλα δεν φταιμεΦίλε spunky αν δε δεις με τα ματια σου, μην εμπιστεύεσαι. Όλες αυτές όταν λένε μεγάλο στήθος εννοούν 3άρι(το πολύ)...
πολλα φιλια και σε εσενα τα προγραμματα ειναι τρια μιση ωρα 60 μια 80 και b2b 100 οι μικρες μας ειναι η Μαριανα η Μαρινα η Τζουλια και η Χριστίνα (κατω των 25)Φωτεινή γειά σου και καλές δουλειές! Από τιμές τι παίζει; Για μας που είμαστε λάτρεις των πιπινιών με slim κορμάκια υπάρχει φως;
καληνυχτα σε ολουςΣ'ευχαριστώ για την απάντηση. Θα περάσω να τα πούμε κι από κοντά.
δυσκολο..αυτη ηταν δουλεια του αριστου,αλλα παει και αυτος...το κοψε...το β2β ποση ωρα ειναι? και αν μπορεις βαλε και καμμια φωτο των κοριτσιων με τα μεγαλα .........
θα το φροντισω αν μπορω να κανω κατι θα το κανωτο β2β ποση ωρα ειναι? και αν μπορεις βαλε και καμμια φωτο των κοριτσιων με τα μεγαλα .........