Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
kalimera sta agoria mas!!!simera sas perimenoun i iperoxes kopeles mas:sofia,baleria ,i nansoula,sara,marina,elena kai i sexy alekxandra i kenouria mas parousia.sas perimenoume.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.801
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα νωρίς το απόγευμα ,  μας υποδέχτηκε αρχικά η Νάνση αλλά γρήγορα ήρθε η Φωτεινή , ρόστερ
Νάνση μελαχρινό μιφάκι με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί.
Εύα ξανθιά μίλφ με κοντό μαλλί στο σωματότυπο της Νάνσης , αυτές οι δύο μοιάζουν πολύ......
Σοφία η ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή ελληνίδα με το μικρό βυζί .
Αλεξάνδρα ξανθιά ψηλή αρκετά νταρντάνα με 3άρι βυζί
αφού μιλήσαμε  λίγο με την Φωτεινή αποχωρήσαμε για να επιστρέψουμε στην Δάφνη.

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
επίσκεψη σήμερα νωρίς το απόγευμα ,  μας υποδέχτηκε αρχικά η Νάνση αλλά γρήγορα ήρθε η Φωτεινή , ρόστερ
Νάνση μελαχρινό μιφάκι με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί.
Εύα ξανθιά μίλφ με κοντό μαλλί στο σωματότυπο της Νάνσης , αυτές οι δύο μοιάζουν πολύ......
Σοφία η ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή ελληνίδα με το μικρό βυζί .
Αλεξάνδρα ξανθιά ψηλή αρκετά νταρντάνα με 3άρι βυζί
αφού μιλήσαμε  λίγο με την Φωτεινή αποχωρήσαμε για να επιστρέψουμε στην Δάφνη.
καλημερα στους αντρες της Αθηνας μια μικρη  διορθωση η Ευα ειναι η Σαρα και δεν ειδες διοτι δουλευανε την  Βαλερια και την  Μαρινα  Ευχαριστουμε για την επισκεψη

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα και καλη διασκεδαση το Σαββατοβραδο σας .Εμεις θα σας περιμενουμε αυριο Κυριακη με την Νανσυ την Μαρινα την Σοφια την Σαρα και την Αλεξαντρα

giorgos2111

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανενας συναγωνιστης να μας πει αν η νανσυ ειναι η ξανθια μακρομαλλουσα κοπελα που δουλευε πορτα στο ευαγγελιστριας και θησεως

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η νανσυ ξανθια μακρομαλλουσα?... what?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ξερει κανενας συναγωνιστης να μας πει αν η νανσυ ειναι η ξανθια μακρομαλλουσα κοπελα που δουλευε πορτα στο ευαγγελιστριας και θησεως
δουλευε πορτα εκει που λες,αλλα δεν ειναι ξανθια,ουτε μακρυμαλλουσα..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.801
Πόντοι
46.232
καλημερα στους αντρες της Αθηνας μια μικρη  διορθωση η Ευα ειναι η Σαρα και δεν ειδες διοτι δουλευανε την  Βαλερια και την  Μαρινα  Ευχαριστουμε για την επισκεψη
:thumbsup: ναι την Σάρα είδα.

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σας παιδιά !!Σημερα έχουμε νέα παρουσία  την Μελινα. Ρωσίδα  σαραντάρα  με μεγάλα βυζια. Σας περιμένουμε να μας πείτε τη γνώμη σας.....

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα  αγόρια !!! Τα κορίτσια του "SEVEN"σας περιμένουν ορεξάτες για να περάσετε  τέλεια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.801
Πόντοι
46.232
επίσκεψη πριν από λίγο , στην υποδοχή η απαστράπτουσα Φωτεινή
ρόστερ , Σοφία , Νάνση , Σάρα , Βαλέρια , Μαρίνα , περιγραφές απο τις κοπέλες  έχω στις πιο πίσω σελίδες.
Πήγα να δώ την Μελίνα , με την οποία και πέρασα(θα ακολουθήσει κριτική), πρόκειται για μια ξανθιά μετρίου αναστήματος, κροατοβουλγαρορωσιδοελληνίδα  41 ετών ,
κανονικό σώμα , άσπρη σφιχτή επιδερμίδα , 2.5+ βυζιά  και λίγο κοιλίτσα λόγω ηλικίας , εγώ δεν την έχω ξαναπετύχει κάπου, αλλά πιο παλιά δούλευε Λυκαβηττού και Ομήρου.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
ρόστερ , Σοφία , Νάνση , Σάρα , Βαλέρια , Μαρίνα , περιγραφές απο τις κοπέλες  έχω στις πιο πίσω σελίδες.
Πήγα να δώ την Μελίνα , με την οποία και πέρασα(θα ακολουθήσει κριτική), πρόκειται για μια ξανθιά μετρίου αναστήματος, κροατοβουλγαρορωσιδοελληνίδα  41 ετών ,
κανονικό σώμα , άσπρη σφιχτή επιδερμίδα , 2.5+ βυζιά

A! τόοσο μεγάλα ήταν...πάλι καλά που δεν πήγα δηλαδή...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
ρόστερ , Σοφία , Νάνση , Σάρα , Βαλέρια , Μαρίνα , περιγραφές απο τις κοπέλες  έχω στις πιο πίσω σελίδες.
Πήγα να δώ την Μελίνα , με την οποία και πέρασα(θα ακολουθήσει κριτική), πρόκειται για μια ξανθιά μετρίου αναστήματος, κροατοβουλγαρορωσιδοελληνίδα  41 ετών ,
κανονικό σώμα , άσπρη σφιχτή επιδερμίδα , 2.5+ βυζιά  και λίγο κοιλίτσα λόγω ηλικίας , εγώ δεν την έχω ξαναπετύχει κάπου, αλλά πιο παλιά δούλευε Λυκαβηττού και Ομήρου.
Μιά απορία αρχηγόπουλο. Γιατί όταν πας σε ελαιοτριβεία, μετά από λίγο κλείνουν; (έστω και προσωρινά..) :think:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813

α τωρα το ειδα. δεν ειναι στο νουμερο του φιλου μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom