anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
σκάσε ηλίθιε
ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ, ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ.
σκάσε ηλίθιε
καλημερα στους αντρες της Αθηνας μια μικρη διορθωση η Ευα ειναι η Σαρα και δεν ειδες διοτι δουλευανε την Βαλερια και την Μαρινα Ευχαριστουμε για την επισκεψηεπίσκεψη σήμερα νωρίς το απόγευμα , μας υποδέχτηκε αρχικά η Νάνση αλλά γρήγορα ήρθε η Φωτεινή , ρόστερ
Νάνση μελαχρινό μιφάκι με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί.
Εύα ξανθιά μίλφ με κοντό μαλλί στο σωματότυπο της Νάνσης , αυτές οι δύο μοιάζουν πολύ......
Σοφία η ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή ελληνίδα με το μικρό βυζί .
Αλεξάνδρα ξανθιά ψηλή αρκετά νταρντάνα με 3άρι βυζί
αφού μιλήσαμε λίγο με την Φωτεινή αποχωρήσαμε για να επιστρέψουμε στην Δάφνη.
δουλευε πορτα εκει που λες,αλλα δεν ειναι ξανθια,ουτε μακρυμαλλουσα..ξερει κανενας συναγωνιστης να μας πει αν η νανσυ ειναι η ξανθια μακρομαλλουσα κοπελα που δουλευε πορτα στο ευαγγελιστριας και θησεως
ναι την Σάρα είδα.καλημερα στους αντρες της Αθηνας μια μικρη διορθωση η Ευα ειναι η Σαρα και δεν ειδες διοτι δουλευανε την Βαλερια και την Μαρινα Ευχαριστουμε για την επισκεψη
η μελινα δουλευει σημερα?Καλημέρα αγόρια !!! Τα κορίτσια του "SEVEN"σας περιμένουν ορεξάτες για να περάσετε τέλεια.
Ναι αγόρι μου δουλεύειη μελινα δουλευει σημερα?
επίσκεψη πριν από λίγο , στην υποδοχή η απαστράπτουσα Φωτεινή
ρόστερ , Σοφία , Νάνση , Σάρα , Βαλέρια , Μαρίνα , περιγραφές απο τις κοπέλες έχω στις πιο πίσω σελίδες.
Πήγα να δώ την Μελίνα , με την οποία και πέρασα(θα ακολουθήσει κριτική), πρόκειται για μια ξανθιά μετρίου αναστήματος, κροατοβουλγαρορωσιδοελληνίδα 41 ετών ,
κανονικό σώμα , άσπρη σφιχτή επιδερμίδα , 2.5+ βυζιά
Μιά απορία αρχηγόπουλο. Γιατί όταν πας σε ελαιοτριβεία, μετά από λίγο κλείνουν; (έστω και προσωρινά..)επίσκεψη πριν από λίγο , στην υποδοχή η απαστράπτουσα Φωτεινή
ρόστερ , Σοφία , Νάνση , Σάρα , Βαλέρια , Μαρίνα , περιγραφές απο τις κοπέλες έχω στις πιο πίσω σελίδες.
Πήγα να δώ την Μελίνα , με την οποία και πέρασα(θα ακολουθήσει κριτική), πρόκειται για μια ξανθιά μετρίου αναστήματος, κροατοβουλγαρορωσιδοελληνίδα 41 ετών ,
κανονικό σώμα , άσπρη σφιχτή επιδερμίδα , 2.5+ βυζιά και λίγο κοιλίτσα λόγω ηλικίας , εγώ δεν την έχω ξαναπετύχει κάπου, αλλά πιο παλιά δούλευε Λυκαβηττού και Ομήρου.
η μελινα δουλευει σημερα?
επίσκεψη πριν από λίγο , στην υποδοχή η απαστράπτουσα Φωτεινή
κανονικό σώμα , άσπρη σφιχτή επιδερμίδα , 2.5+ βυζιά και λίγο κοιλίτσα λόγω ηλικίας , εγώ δεν την έχω ξαναπετύχει κάπου, αλλά πιο παλιά δούλευε Λυκαβηττού και Ομήρου.