Νέα

Σεισμούλης πάλι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lambros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εσύ μωρή κουφάλα ξύπνησες και η ψωλή σου δεν είναι παγωμένη; :boobies: :boobies: :boobies:

την εχω παντα ζεστη την ψωλη μου / ποτε σε κανενα μουνι μεσα θα ειναι,σε κανενα κωλο,στομα,στα χερια εμπειρης στριπερ κτλ / οτι σημαντικοτερο εχω σε αυτη τη ζωη περσονα μετα τον Ολυμπιακο χεχεχεχεχε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
την εχω παντα ζεστη την ψωλη μου / ποτε σε κανενα μουνι μεσα θα ειναι,σε κανενα κωλο,στομα,στα χερια εμπειρης στριπερ κτλ / οτι σημαντικοτερο εχω σε αυτη τη ζωη περσονα μετα τον Ολυμπιακο χεχεχεχεχε
καψαλοψώλης δλδ ....... :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
άλλος έχει το όνομα (ντίκυ) και άλλος τη χάρη δλδ.....
Την έχετε μετρήσει ποτέ ή δεν εχει ελπίδα....; :uglystupid: :uglystupid:

περσονα εισαι καλο παιδι και δεν θελω αν σου πω ποσο την εχω γιατι θα χαλαστεις / μαζι μου μονο κατι αραπηδες μπορουν να συγκριθουν / αστο σου λεω να παει ....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πριν 13-14 λεπτά (ακίνητος στην καρέκλα εγώ), κούνησε στην περιοχή Κηφισιάς. Αισθητός, και κοντινός (τρέμουλο, όχι "κυματική" δόνηση).
να βγαζεις τις μπαταρίες οταν τελειωνεις τη δουλεια σου. στο εχω πει τοσες φορες..  :headbang:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Πές τα ρε francesco  !
Έχω βαρεθεί εδω πέρα το  "κούνια μπέλα"  με το κωλο-νήσι ...
Κι η Μύκονος ... τόσο δεν κουνιέται (αν και έχει και αυτή τους λόγους της :cheesy:)
  Ενταξει, δεν μπορει να ειναι παντου τελεια.Και μην χειροτερα να λες !!Εμενα παντως θα μου μεινουν αξεχαστοι οι σεισμοι του 2006(κοντα το πασχα).Τους θυμασαι?Δειαρκησαν πανω απο 1 μηνα. Σχεδον Καθε μερα  εκανε και σεισμο .

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Συναγωνιστές καλημέρα. Τελικά το φαινόμενο εξελίσεται (άλλο ένα 4άρι σήμερα στις 7.00 το πρωί) και προσωπικά έχω αρχίσει να ανυσηχώ. Λίγο η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα και μάλιστα ακόμα δεν ξέρουν εάν είναι όντως μετασεισμοί ή καινούργιο φαινόμενο όπως άκουσα μόλις τώρα στην τηλεόραση, λίγο η απουσία των συνηθισμένων σεισμολόγων από τα κανάλια, μου δείχνουν μία κατάσταση που κάτι παίζεται και οι γνώστες στη φωλιά τους περιμένουν, ενώ όλοι εμείς στην άγνοιά μας  :think: :think:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πριν 13-14 λεπτά (ακίνητος στην καρέκλα εγώ), κούνησε στην περιοχή Κηφισιάς. Αισθητός, και κοντινός (τρέμουλο, όχι "κυματική" δόνηση).

Εγώ πάντως τον σημερινό δεν τον κατάλαβα γιατί κοιμόμουνα του καλού καιρού.
Σημειώστε (κι όσοι δε με πιστεύουν ας δουν το πρώτο post εδώ τι ώρα γράφτηκε) ότι για τον προηγούμενο όχι μόνο τον κατάλαβα, αλλά ΚΑΤΑΛΑΒΑ και ότι ήταν κοντά, και αυτό ΠΡΟΤΟΥ βγούν οι ανακοινώσεις για το που ήταν το επίκεντρο.

Ίσως είμαι ο Βαρότσος...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ πάντως τον σημερινό δεν τον κατάλαβα γιατί κοιμόμουνα του καλού καιρού.
Σημειώστε (κι όσοι δε με πιστεύουν ας δουν το πρώτο post εδώ τι ώρα γράφτηκε) ότι για τον προηγούμενο όχι μόνο τον κατάλαβα, αλλά ΚΑΤΑΛΑΒΑ και ότι ήταν κοντά, και αυτό ΠΡΟΤΟΥ βγούν οι ανακοινώσεις για το που ήταν το επίκεντρο.

Ίσως είμαι ο Βαρότσος...
Σταύρο ο Βαρώτσος είναι αλμπάνης... Τα σκυλιά μυρίζονται μόνο τους σεισμούς σαν και σένα........ :uglystupid: :uglystupid:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σταύρο ο Βαρώτσος είναι αλμπάνης... Τα σκυλιά μυρίζονται μόνο τους σεισμούς σαν και σένα........ :uglystupid: :uglystupid:
Σωστό για τα σκυλιά, αλλά τα σκυλιά έχουν πρόβλημα στο να πατάνε πλήκτρα. Είναι θέμα ανατομίας πέλματος.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ρε παιδια πριν λιγο εκανε ενα σεισμο δεν ειχε διαρκεια αλλα ηταν ψιλοεντονος. Τον καταλαβε κανεις?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
Στο Μενιδι μια ψιλη ακουσα....

Αλλα εχω πιει τον πατο μου αποψε οποτε δεν πηρα χαμπαρι    :2funny: :2funny: :2funny:

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
+1 αλλα ηταν πολυ μικρος

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χαμπαρι δεν πηρα...περιοχη δαφνη

Επισκέπτης
το μεσημερι (1 παρα) εγινε αισθητος ενας σεισμος αρκετα δυνατος κ μεσης διαρκειας στην Πατρα...δεν εμαθα στοιχεια κλπ γιατι ετρεχα με δουλειες...

Tleilaxu

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πριν καμμια ωρα ενα κουνημα. πολυ μικρος σε διαρκεια...ξυπνησα χωρις λογο και δεν μπορουσα να κοιμηθω ξανα λιγο πριν γινει...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω τον ενιωσα τι κερδιζω?? :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories